- Poruka
- 17.845
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta kaže @Frtajler na ovo?Fali ljudstva, ukri čekaju krstine ratnike da im pripomognu
Tip je čekao na autobusnoj stanici, ali nije dugo trajalo... Najsmješnije je bilo kako je policajac reagirao kad je vidio kameru: jednostavno se sakrio u auto!
Nažalost, čak ni prolazniki njegov papreni sprej nisu mogli ništa učiniti...
Zašto "na žalost"?Ulične borbe u Pokrovsku, opkoljeni vojnici su odbili predaju, nažalost, sada slijedi čišćenje i njihovo uništenje.
Svi ovi vojnici koji su opkoljeni su zaludno gubljenje ljudskih života, da su se predali vidjeli bi opet svoje porodice
Njih kolektivno bole ona stvar za ukre
Prespavao si napad na decurliju koja slusa muziku, hiljade mrtvih i uzetih za taoce od strane tih koji "stradaju" od Amerikanaca. Oni koji potpiruju sva ova sranja dolaze od despota kojima je potreban nered na Bliskom istoku da bi "spasavali"narod i drzavu sve to uz podrsku Putina i Rusije.Ajde ako nemaš nameru da budeš objektivan u kritikama odskakući od mene.
Nije te sramota da mene prozivaš da se pravim blesav dok ukazujem na licemerje ovog provokatora koji se zgražava nad "ruskom agresijom" a pravi blesav nad zločinima USA i višedecenijskom okupacijom Palestine, začinjenom genocidom.
Onda ti dođeš i mene kritikuješ? Marš.
Dobro te sluzi memorija, jesi li jos u vezi sa skolskim drugovima?Kumrovec?
Sve ih Rusi pomlatili, videli, pustili da se iskrcaju i onda deriiiiiiVeli mi Jožek sa podzide da je i onaj Black Hawk daun
Ja ga pitam kako zna a on cugnu gutljaj Žuje i samo se zagonetno smješka
Ukrajinci mogu s ovakvim akcijama pobediti, samo ako Rusi umru od smeha, reče mi jedan čovekVeli mi Jožek sa podzide da je i onaj Black Hawk daun
Ja ga pitam kako zna a on cugnu gutljaj Žuje i samo se zagonetno smješka
To ti je završenoSrborusscic, jesi pobedio Pokrovsk![]()