Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 47 54,0%
  • Još malo

glasova: 13 14,9%
  • Izgubiće

glasova: 27 31,0%

• Ukupno glasova
    87
Шта се дешава у Купјанску?!

Још само 100 метара до „Бање на дровах“!!!

Крај је близу!!!

Кијевске снаге покушавају да препливају реку Оскол ноћу на различитим местима. Некима од њих је то и успело.

31. октобар 2025.
20251031_105027.jpg

Djura se nikada ne ljuti
Ne znam sta Djura radi, ali ti nisi Djura, nego Djuro ili Djurica Hipotezica..
pogotovu ne na one kao ti
Da neko ko zamislja da zna kako je prosla Hirosima i pre nego sto se rodio ima pozitivno misljenje o meni, bio bih zabrinut.
Ovako sam potpuno spokojan. I izvan sobe tapaciranih zidova i sa druge strane resetaka na prozorima.
Bog se pise velikim pocetnim slovom, ti buduci korisnice Vecnih Vatri Pakla.
Bas da cujem neizmisljen razlog zbog cega.
Zali nas neko ko ocekuje rasklapljenu ternoelektranu u delovima da dodje i bude ponovo sklopljena... To moze samo da raduje.

Meni to deluje ludo. Ne sama raketa, nebitna je, osim za plašenje Amerikanaca, nego motor.
Napravili su nuklearni reaktor koji stane u omanji ranac, a proizvodi energije toliko da možeš da podmiriš potrebe za energijom grada od 50000 stanovnika.
Iz Norveške su pratili testiranje rakete i nisu uspeli da detektuju nikakvu radijaciju.
Samo možeš da zamisliš gde se sve i kako može primeniti.

Poenta je da su Ukri izgubili ofanzivne jedinice i ne mogu da zaustave ovo što im se dešava na 4 pravca ..Od ofanzivnih akcija upada u Kursk do kolapsa na Donbasu ..Izgleda da im je to rasipanje trupa došlo glave Siversk i Liman isto im se piše

Meni to deluje ludo. Ne sama raketa, nebitna je, osim za plašenje Amerikanaca, nego motor.
Napravili su nuklearni reaktor koji stane u omanji ranac, a proizvodi energije toliko da možeš da podmiriš potrebe za energijom grada od 50000 stanovnika.
Iz Norveške su pratili testiranje rakete i nisu uspeli da detektuju nikakvu radijaciju.
Samo možeš da zamisliš gde se sve i kako može primeniti.
Ovo ce biti i velika stvar za svemirska istrazivanja

"palio ljude"
Mda, to je razlog.
Nego je tvoj prijedlog da pristojno zamoliš okupatora da te ne ubija.
Možda si u pravu, mogli bi Ukri Putina pristojno zamoliti.
Pa kad su zapalili te ljude kao što su to uradili u Odesi teško da ih više možeš zamoliti za bilo šta Poruku su poslali sad će morati napustiti teritorije gde žive Rusi..Zajednički život u Ukrajini vise nije moguć a drugog rešenje nema

RAT U UKRAJINI Ruski dronovi napali grad Sumi: Pogođene stambene zgrade i infrastruktura, ima povređenih

Rat u Ukrajini traje 1.346 dana. Najmanje tri osobe su poginule, a više ih je povređeno u ruskom bombardovanju termoelektrane u istočnom ukrajinskom gradu Slovjansku, saopštio je predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski. On je u svom redovnom video obraćanju opisao napad kao "čist teror". Najmanje pet osoba je povređeno u eksploziji u kancelariji pošte u kijevskom Solomjanskom okrugu u Ukrajini kada je eksplodirala pošiljka-bomba. Ruske trupe pojačavaju napade oko grada Pokrovsk, a Ukrajina jača svoju odbranu kako bi odbila napade, izjavio je glavnokomandujući Oružanih snaga Ukrajine Oleksandar Sirski, i dodao da je "glavni prioritet spasavanje života naših vojnika". Poljski lovci MiG-29 presreli su ruski izviđački avion iznad Baltičkog mora, što je drugi takav incident ove nedelje, saopštio je poljski ministar odbrane Vladislav Kosinjak-Kamiš.

Ključni događaji:

Zelenski: Troje poginulo u ruskom napadu na termoelektranu u Slovjansku
Poljski lovci MiG presreli ruski izviđački avion iznad Baltičkog mora
Sirski: Ruske trupe pojačavaju napade oko Pokrovska, a Ukrajina jača odbranu
Petoro povređenih u eksploziji u pošti u Ukrajini ( mediji)

Bivši visoki zvaničnik CIA-e: Ukrajina ide ka tački gde više neće moći da se bori

BIBI: Napredak u ratu na izdržavanje ne može se meriti gledanjem u mape i pomeranjima na frontu. Prvi svetski rat nije završen zbog nekog iznenadnog presudnog događaja u kom su nemačke snage poražene, podigle belu zastavu i priznale poraz. Jednostavno je to bilo zato što je jedna strana ost ala bez snage i nije mogla da nastavi. Mislim da je upravo to ono ka čemu sve u sukobu na Ukrajini vodi.

Ruska vojska nije samo naterala Bibi da ovako razmišlja. Kolumnista za spoljnu politiku lista The Times Rodžer BOJS, koji je nedavno samouvereno tvrdio da Ukrajina može da izdrži do 2027, dramatično je promenio stav, što sam naslov dovoljno jasno ukazuje: „Mrzi me da ovako razmišljam, ali Kijev neće izdržati do proleća“

🇺🇸 Tramp: „Nešto se dešava i to nije dobro za Ukrajinu“ 🇺🇦👎🏼
https://x.com/leandroOnX/status/1983987444828758136

🚨🇨🇳 Kineska kompanija CATL masovno proizvodi svoju prvu natrijumsku bateriju.
Stručnjaci su prethodno bili ubeđeni da natrijumske baterije neće biti održive do 2035. godine.
https://x.com/jacksonhinklle/status/1983988822334697678

Церада, поњава*, мушема, покривач?

* - нема р између о и њ

:hahaha:

Back