Djura Nikolajevic
Veoma poznat
- Poruka
 - 12.120

Zaboravio si najvaznijeg, spejs satl.Zoltan je skinuto F16, F117 i B2
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaboravio si najvaznijeg, spejs satl.Zoltan je skinuto F16, F117 i B2
![]()
Potresno ili ne ali to je odlika vecine vernika, ako si pogodjena izvini.Bas potresno.
Nje te sramota da se pravis toliko blesav?Moralna dužnost da likvidiraš okupatora?
Ovo nije tema o Hamasu. A da zaboravljam, ti podržavaš okupatora protiv koga se oni bore, istim metodama kao tvoji Ukri.
Pojasni mi, jel to čini Ukre teroristima ili Hamas pokretom otpora?
Ti znas sta je odlika vecine vernika...ah, da, zaboravih da ti sve znas. Ne izvinjavaj se. Ne moze da me pogodi izjava bezboznika, a na temu religije.Potresno ili ne ali to je odlika vecine vernika, ako si pogodjena izvini.
Ne znam sta Djura radi, ali ti nisi Djura, nego Djuro ili Djurica Hipotezica..Djura se nikada ne ljuti
Da neko ko zamislja da zna kako je prosla Hirosima i pre nego sto se rodio ima pozitivno misljenje o meni, bio bih zabrinut.pogotovu ne na one kao ti
Bog se pise velikim pocetnim slovom, ti buduci korisnice Vecnih Vatri Pakla.na vas se bog
Bas da cujem neizmisljen razlog zbog cega.jako naljutio
Zali nas neko ko ocekuje rasklapljenu ternoelektranu u delovima da dodje i bude ponovo sklopljena... To moze samo da raduje.pa vas zalim.
Itekako poznajem vernike, svuda oko mene su dovoljno dugo pa sam imao mnogo vremena za posmatranje.Ti znas sta je odlika vecine vernika...ah, da, zaboravih da ti sve znas. Ne izvinjavaj se. Ne moze da me pogodi izjava bezboznika, a na temu religije.
Šta je to "Pokrovsk"?
Potpuno predvidljiv odgovor bezbožnika. Znaš, Djuro, nije dovoljno da neko slavi slavu, pali svece, ode nedeljom u crkvu...i kaže da je vernik, da bi mu ti poverovao.Itekako poznajem vernike, svuda oko mene su dovoljno dugo pa sam imao mnogo vremena za posmatranje.
E svaštaAha, znamo, istorijski Ukrajina ne postoji.
Bjaaaa - vo!
Istorija!
Inača, fascinantno je kako su svi propaliteti u školi odjednom vrhunski istoričari.![]()
Koristi mozak malo umesto BBC i sl ..Koliko vojnika ide min po Km i koliki je front ..Saberi nema šanse da je taj broj ispod 5000..Doduše verovatno ćemo gledati preživele live.500 vojnika u okruženju?
A Gerasimov rekao 10.000
Mora da su pobili 9.500![]()
Tako je.Nebitno. Bitno je da si ubistvo nazvao moralnom obavezom.
Upravo to Rusi rade u Donbasu ..Neces valjda u državu sa nekim ko ti je palio ljudeTako je.
Likvidacija onoga tko želi uništiti tvoj narod, tvoje bližnje i tvoju državu je moralna obaveza.
Ovo ce biti i velika stvar za svemirska istrazivanjaMeni to deluje ludo. Ne sama raketa, nebitna je, osim za plašenje Amerikanaca, nego motor.
Napravili su nuklearni reaktor koji stane u omanji ranac, a proizvodi energije toliko da možeš da podmiriš potrebe za energijom grada od 50000 stanovnika.
Iz Norveške su pratili testiranje rakete i nisu uspeli da detektuju nikakvu radijaciju.
Samo možeš da zamisliš gde se sve i kako može primeniti.
Vernik za mene je svako ko se tako izjasni ne proveravam njegove verske aktivnosti.Potpuno predvidljiv odgovor bezbožnika. Znaš, Djuro, nije dovoljno da neko slavi slavu, pali svece, ode nedeljom u crkvu...i kaže da je vernik, da bi mu ti poverovao.
"palio ljude"Upravo to Rusi rade u Donbasu ..Neces valjda u državu sa nekim ko ti je palio ljude
Pa kad su zapalili te ljude kao što su to uradili u Odesi teško da ih više možeš zamoliti za bilo šta Poruku su poslali sad će morati napustiti teritorije gde žive Rusi..Zajednički život u Ukrajini vise nije moguć a drugog rešenje nema"palio ljude"
Mda, to je razlog.
Nego je tvoj prijedlog da pristojno zamoliš okupatora da te ne ubija.
Možda si u pravu, mogli bi Ukri Putina pristojno zamoliti.
Povrsno, povrsno...generalizujes, kao i obicno.Vernik za mene je svako ko se tako izjasni ne proveravam njegove verske aktivnosti.
Ajde objasni ko je za tebe vernik, dubinski i bez generalizacije.Povrsno, povrsno...generalizujes, kao i obicno.
Церада, поњава*, мушема, покривач?
* - нема р између о и њ