Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 44 53,7%
  • Još malo

glasova: 12 14,6%
  • Izgubiće

glasova: 26 31,7%

• Ukupno glasova
    82
Kaže Rus kako imaju najbolju PVO na svijetu, ali nisu u stanju skinuti dron.
S ovim drugim se slažem

Ако мислиш да се сваки квадратни сантиметар од ових двадесетак милиона квадратних километара мора и може одбранити, онда ми те жао, Фрћко.

Sretnem Jožeka na podzidi danas i pitam ga kae ae Jožek kaj si tak veseli, kae bilo ae? Veli Jožek a ništa frende Ukri u Pokrovsku u potpunom fizičkom okruženju.. Ja ga pitam kako zna a on cugnu gutljaj Žuje i samo se zagonetno smješka

Screenshot_20251030_231844_com.google.android.youtube_edit_78405134745326.jpg

Ако мислиш да се сваки квадратни сантиметар од ових двадесетак милиона квадратних километара мора и може одбранити, онда ми те жао, Фрћко.
Pitaj ga kako to da je Iran izbušio izraelsku PVO a onako mal prostor za braniti sa onako gustom PVO, kako to kako to :D

To samo zelensky i njegova svita mogu da obore, od 100 lansiranihh dronova i raketa oni obore 119 a ona jedna bubne na bolnicu ili školu, vrtić itd itd

O tome kako imaš moralnu dužnost likvidirati onoga tko je uništava tvoju državu i tvoj narod.
Ja nisam vjernik pa ne moram kruhom onoga tko mene kamenom. Ja mu vratim, i to tako da mu to više ne padne na pamet.
Moralna dužnost da likvidiraš okupatora?

Ovo nije tema o Hamasu. A da zaboravljam, ti podržavaš okupatora protiv koga se oni bore, istim metodama kao tvoji Ukri.

Pojasni mi, jel to čini Ukre teroristima ili Hamas pokretom otpora?

Moralna dužnost da likvidiraš okupatora?

Ovo nije tema o Hamasu. A da zaboravljam, ti podržavaš okupatora protiv koga se oni bore, istim metodama kao tvoji Ukri.

Pojasni mi, jel to čini Ukre teroristima ili Hamas pokretom otpora?
Tema je o Ukrajini i ruskim teroristima pod pokroviteljstvom Rusije
Ne o teroristima s Kosova koji su ti otkinuli komad države, još manje o virtualnoj Palestini.

Back