Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odi se krevelji nad grobom dotičnog teroriste
преломни тренутакУсрећили и усрали се.

Kaže Rus kako imaju najbolju PVO na svijetu, ali nisu u stanju skinuti dron.
S ovim drugim se slažem
Pitaj ga kako to da je Iran izbušio izraelsku PVO a onako mal prostor za braniti sa onako gustom PVO, kako to kako toАко мислиш да се сваки квадратни сантиметар од ових двадесетак милиона квадратних километара мора и може одбранити, онда ми те жао, Фрћко.

To ti je završenoSrborussi, jeste pobedili Pokrovsk
To samo zelensky i njegova svita mogu da obore, od 100 lansiranihh dronova i raketa oni obore 119 a ona jedna bubne na bolnicu ili školu, vrtić itd itdАко мислиш да се сваки квадратни сантиметар од ових двадесетак милиона квадратних километара мора и може одбранити, онда ми те жао, Фрћко.
Po Ukrima, jedan Geran pogodi bar 30 ciljeva u cijeloj UkrajiniTo samo zelensky i njegova svita mogu da obore, od 100 lansiranihh dronova i raketa oni obore 119 a ona jedna bubne na bolnicu ili školu, vrtić itd itd
Moralna dužnost da likvidiraš okupatora?O tome kako imaš moralnu dužnost likvidirati onoga tko je uništava tvoju državu i tvoj narod.
Ja nisam vjernik pa ne moram kruhom onoga tko mene kamenom. Ja mu vratim, i to tako da mu to više ne padne na pamet.
Tema je o Ukrajini i ruskim teroristima pod pokroviteljstvom RusijeMoralna dužnost da likvidiraš okupatora?
Ovo nije tema o Hamasu. A da zaboravljam, ti podržavaš okupatora protiv koga se oni bore, istim metodama kao tvoji Ukri.
Pojasni mi, jel to čini Ukre teroristima ili Hamas pokretom otpora?
Kaže Rus kako imaju najbolju PVO na svijetu, ali nisu u stanju skinuti dron.
S ovim drugim se slažem
...kako to da je Iran izbušio izraelsku PVO a onako mal prostor za braniti sa onako gustom PVO, kako to kako to
Sto ga zbunjujesMoralna dužnost da likvidiraš okupatora?
Ovo nije tema o Hamasu. A da zaboravljam, ti podržavaš okupatora protiv koga se oni bore, istim metodama kao tvoji Ukri.
Pojasni mi, jel to čini Ukre teroristima ili Hamas pokretom otpora?

Ispravka, ta jedna udari u 3 vrtića, 5 staračka doma i 7 bolnica.To samo zelensky i njegova svita mogu da obore, od 100 lansiranihh dronova i raketa oni obore 119 a ona jedna bubne na bolnicu ili školu, vrtić itd itd
Komad države su mi otkinuli teroristi iz NATOa i na njega stavili vojnu bazu.Tema je o Ukrajini i ruskim teroristima pod pokroviteljstvom Rusije
Ne o teroristima s Kosova koji su ti otkinuli komad države, još manje o virtualnoj Palestini.
Tako je, stani na loptu i lagano rolicu golmanu
Da mi te je vidjeti kad gledaš neku utakmicu, kako pričaš s igračima, sad pojuri po desnom krilu, imaš ga!
Da te ispravim, pogadja samo bolnice i to dok je operacija u tijeku, škole, vrtiće, domove za stare ......Po Ukrima, jedan Geran pogodi bar 30 ciljeva u cijeloj Ukrajini
KadTo ti je završeno

A tebi odma erekcija i sline do koljenaTo samo zelensky i njegova svita mogu da obore, od 100 lansiranihh dronova i raketa oni obore 119 a ona jedna bubne na bolnicu ili školu, vrtić itd itd