Broj poginulih vojnika clanica zemalja NATO pakta, u Ukrajini jos uvijek nula.A koji je to NATO vojnik ?
Nato nema vojsku iz tog razloga je broj mrtvih 0
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Broj poginulih vojnika clanica zemalja NATO pakta, u Ukrajini jos uvijek nula.A koji je to NATO vojnik ?
Nato nema vojsku iz tog razloga je broj mrtvih 0
NATO heljp, đenosajd!Sad krece trkeljisanjje pripadnika ukrowermahta kako Rusi gadjaju zgrade, civile ....... bla bla truc
Ginu u lovu od prijateljske vatre.Broj poginulih vojnika clanica zemalja NTAO pakta u Ukrajini jos uvijek nula.
️Путин позвао на милосрдно поступање са заробљеницима:
„Поступати и са заробљеницима треба у складу са нормама међународног права и законодавством Русије.
Руска војска је историјски увек поступала са милосрђем према побеђеном противнику.“
Шта мислите о овоме?!
Broj uginulih "bivših" NATO vojnika desetine tisuća.Ti i nakon 4 godine rata jos nisi shvatila da se NATO ne bori u Ukrajini. Broj mrtvih i ranjenih NATO vojnika jos uvijek nula dok se taj broj kod Rusa priblizava jednom milijunu.
Pa milosrdno je otpremiti ih u Sibir i neka rade na polju. Sade lubenice i aroniju.Hmmmmmmmmm, ja lično ne bih, sećamo se kako je postupao sa nacistima pripadnicima Azova. Ovaj puta mora bit oprezniji
Samo u kremljobotskim fantazijama. U stvarrnosti jos uvijek nula. U medjuvremenu Rusi marsiraju ka broju od dva milijuna.Broj uginulih "bivših" NATO vojnika desetine tisuća.
Nijesamo se džukela posrala
Da li su se proslavili ili nisu, nije ni bitno. Očigledno je da je motiv brata Kima bio da osigura vojnu podršku Rusije S. Koreji u eventualnom budućem ratu koji bi im bio nametnut.
Uzgred, vojnici Severne Koreje nisu prelazili granicu Ukrajine. Nisu korišćeni u Ukrajini.
Napraviš fiktivni otpust iz USA armije ili neplaćeno odsustvo i pošalješ ga u Ukrajinu da rukuje ''Patriot'' sistemima, ili ih pošalješ kao posadu HIMARS-a ili pilota F-16 i tvrdiš da nema NATO vojnika u Ukrajini?
Pa koga zavaravaš? Sebe ili mene?
Ko programira SCALP i Storm Šadous rakete?
A i dalje se kukavički povlače prema Zapadu.Samo u kremljobotskim fantazijama. U stvarrnosti jos uvijek nula. U medjuvremenu Rusi marsiraju ka broju od dva milijuna.

Hmmmmmmmmm, ja lično ne bih, sećamo se kako je postupao sa nacistima pripadnicima Azova. Ovaj puta mora bit oprezniji
Gdje da ih hvataju?I za tri godine i osam meseci Rusi nisu uhvatili na legalu ni jednu jedinu takvu NATO posadu
Pohvatali, priveli, snimili, pokazali, dokazali
Beš mu mater pa čak i mi smo 99. navatali neke mučenike
Ali ginu ko muhe za livade i brlogeA i dalje se kukavički povlače prema Zapadu.
Ti Rusi nikako da shvate da gube.
Bit će ne čitaju te![]()
Malo realnosti molim.Kako se nisu proslavili ? I više nego što treba, pobili na desetine hiljada nacista i oslobodili Kursku oblast !!!