Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 44 55,0%
  • Još malo

glasova: 11 13,8%
  • Izgubiće

glasova: 25 31,3%

• Ukupno glasova
    80
🇩🇪 Nemačke kompanije će izgubiti više od 100 milijardi evra ako EU prenese rusku imovinu Kijevu, izračunala je Nemačko-ruska spoljnotrgovinska komora.

Ovo se odnosi na imovinu kompanija iz Savezne Republike Nemačke koja se nalazi u Rusiji, koju Moskva može konfiskovati u ovom slučaju, rekao je Matthias Schepp, predsednik upravnog odbora ove organizacije.
- FRWL
pa onda ce se to i desiti ako rat potraje.

Rusija je završila opkoljavanje Pokrovska i Kupjanka!
RUSIJA JE BLOKIRALA 31 UKRAJINSKI BATALJON!->
što objašnjava histeriju oko prekida vatre!
Poslednji put kada se ovo dogodilo, Merkelova je pozvala i prisilila Putina na sporazum iz Minska. Ukrajina je gotova.

Gerasimov ni ne sme drugacije da izvesti jer ce ispasti kroz prozor, A vi mu verujete! :zcepanje:

Где да лете неограничено? Зашто?

Сва та руска тобожња супероружја су само неуспели агитпроп. Ни балистичке ракете из шездесетих и седамдесетих нико не би поуздано зауставио, тако да су те "а ми можемо да гађамо Њујорк, знате!" претње у ствари вести из 1961.
Пионир 10 и 11 су са нуклеарним погоном изашли изван Сунчевог система. Свака подморница на нуклеарни погон малтене неограничено може да буде под водом, пошто производи и кисеоник из морске воде. Ракета на нуклеарни погон би могла практично неограничено да лети у средњој орбити, након почетног лансирања, па да се у било ком тренутку обруши где јој је задато. То је потпуна новина у односу на све ракете које се лансирају да би у што краћем року негде пале.

Пионир 10 и 11 су са нуклеарним погоном изашли изван Сунчевог система. Свака подморница на нуклеарни погон малтене неограничено може да буде под водом, пошто производи и кисеоник из морске воде. Ракета на нуклеарни погон би могла практично неограничено да лети у средњој орбити, након почетног лансирања, па да се у било ком тренутку обруши где јој је задато. То је потпуна новина у односу на све ракете које се лансирају да би у што краћем року негде пале.

Мислиш у ствари на нешто друго - орбитално или фракционо орбитално оружје. Лансираш неки број бојевих глава у орбиту или фракциону - делимичну - орбиту и онда их спустиш вертикално на циљеве. Совјети су са тим експериментисали негде пет-шест година пре него што сам се ја родио.

G4HP4pcWcAE3Oez

:zcepanje:

''Rusija je završila opkoljavanje Pokrovska i Kupjanka!
RUSIJA JE BLOKIRALA 31 UKRAJINSKI BATALJON!->
što objašnjava histeriju oko prekida vatre!
Poslednji put kada se ovo dogodilo, Merkelova je pozvala i prisilila Putina na sporazum iz Minska. Ukrajina je gotova.''
Ne bi ja ukrowermahtu davao puno izbora ili ili, nema tu rok par dana, maks 2 sata

Мислиш у ствари на нешто друго - орбитално или фракционо орбитално оружје. Лансираш неки број бојевих глава у орбиту или фракциону - делимичну - орбиту и онда их спустиш вертикално на циљеве. Совјети су са тим експериментисали негде пет-шест година пре него што сам се ја родио.
Само не знам да ли су и оне имале сопствени самостални нуклеарни погон или су биле у орбити као и сви сателити?

Само не знам да ли су и оне имале сопствени самостални нуклеарни погон или су биле у орбити као и сви сателити?

Не треба им. Лансираш их у орбиту као сателит или флоту сателита, нормалним лансерима, кажеш "да, ово су наши Кривоногов-Наливајко V-а сателити за истраживање климатских промена" или шта већ. Међутим, сместио си нуклеарно оружје у орбиту, или још боље неколико разних орбита. Или их лансираш на дан напада и деорбитираш врло брзо.

То је забрањено међународним договорима, али постоји као испробана опција од краја шездесетих.

Back