Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.811
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije baš tako jednostavno, najveći strah Rusa su udari na komandna mjesta u Podmoskovlju i lansirne silose ispod Urala.
To nisu više nuklearni udari velikih razmjera već penetracioni na tačkaste ciljeve.
Istog se boje i Ameri.
Zelenski nikad nije bio meta već Tramp i NATO komandiri.
Istina je da već osmi put ''ukidaju ograničenja'' koja nikad nisu ni postojala.Pročitaj opet šta je napisao
Rusi ne žele samo da osvoje Pokrovsk, već da pobiju sve što drži pušku. Zato je kotao tako veliki.Руске снаге сада контролишу 50% Родинског у правцу Покровска.
Pogledajte prilog 1804698
Naravno da ne želi ali ako nema izbora šta onda? Baš razmišljaš kao tocilo.To je propaganda za debile. Nitko od tih milijardera iz Kremlja ne zeli da prestane da zivi.
Cepaju drva Indijanci...A šta je sa Tomahawcima?![]()
Ne u kancelariji već na komandnom mjestu, kancelarija nije bitna.To što si rekao nema veze sa pompeznim, "neće se desiti", napadima na Kremlj kako bi se likvidirao Putin dok sedi u kancelariji.
On sve množi sa 1000.
Ne, opet lažeš. Test je bio ispješan već sam ti postavljao link.Ne, nego neupjesan test. Pokazuje da jos nisu zreli za upotrebu.
Tako je.Istina je da već osmi put ''ukidaju ograničenja'' koja nikad nisu ni postojala.
A Trampove izjave i pisanije? Ko mu išta veruje, luđi je od njega,
Zadnji kotao je bio 2014Rusi ne žele samo da osvoje Pokrovsk, već da pobiju sve što drži pušku. Zato je kotao tako veliki.
Vidim da nukelarna sila Rusija dobiva po repiću samo tako.
Ali polako, ne žuri im se.
Ako je neko raspamećen, to je Deda "Mogu biti u Kijevu za 14 dana samo ako poželim" iz bunkera.
Ne shvatam je li do tvoje inteligencije, ali zamisli da imas pistolj kojij je jednom ispravno opalio a jednom ubio onog koji puca.Ne, opet lažeš. Test je bio ispješan već sam ti postavljao link.
To rade oko svakog grada i ovi nikako da ukapiraju.Rusi ne žele samo da osvoje Pokrovsk, već da pobiju sve što drži pušku. Zato je kotao tako veliki.
Izbor je povlacenje iz Ukrajine uz proklamiranje neke medijalne pobjede. I nastavak dekadentnog zivota uz vile, jahte, gala-vecere, kurave i drogu.Naravno da ne želi ali ako nema izbora šta onda? Baš razmišljaš kao tocilo.
Ukapirali su, ali vodi ih idiot. Ja ne kapiram da ha slušaju. Svako ima glavu i treba sa beži ako ga neko gura u sigurnu smrt.To rade oko svakog grada i ovi nikako da ukapiraju.
Biće 'ladna zimaCepaju drva Indijanci...

Naravno da ne želi ali ako nema izbora šta onda? Baš razmišljaš kao tocilo.
Kao Tzar od Krmelja sto gura svoje robove, samo danas se predalo 50 robova a koliko ih onda izginuloUkapirali su, ali vodi ih idiot. Ja ne kapiram da ha slušaju. Svako ima glavu i treba sa beži ako ga neko gura u sigurnu smrt.

Ni ne moraš, samo zamisli da Meksiko roka vojne tvornice po USA, a da se Tramp češljaNemam reči da opišem ovakve komentare.