Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.338
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prije godine 19% okupirane Ukrajine, ove godine 20%.Pa trend je da se kod Ukrajinaca menja oružje. Ali trend pomeranja linija je na njihovu štetu.
U toj Ušakovoj ulici je bila jedna dobra butra, možda malo nabijena, ali sve skupa vrlo solidna četvorka.‼На правцу Покровск-Мирноград/Красноармејско-Димитров, Оружане снаге Русије ушле су у град Мирноград/Димитров, Ушаковом улицом.
Pola meleona Ukro vojnika?
Što je tu točno bajka.
Dobar spid imaju.U toj Ušakovoj ulici je bila jedna dobra butra, možda malo nabijena, ali sve skupa vrlo solidna četvorka.
kao dijete kupovao sam stripove i gledao kako inflacija izjeda SFRJ...danas to gledam isto u EU...put je sličan a krvava kupka zagarantirana.Kontaj EU kao propala tvorevina ko I SFRJ u roku od 3 max 5g.U ovo Sam siguran I kladio bih se u sve sto posedujem pa I u glavu na ramenu
Tja, spid je za sirotinju. Najbolji diler bio u Verhovju, dok ga Rusi nisu poćerali.Dobar spid imaju.
Evo ja sam u EU.kao dijete kupovao sam stripove i gledao kako inflacija izjeda SFRJ...danas to gledam isto u EU...put je sličan a krvava kupka zagarantirana.
E, to su bila vremena.Eeee gde su ona dobra stara vremena kad je BRt BOjAn slao slike iz Bahmuta a sad ni jedne iz Pokrovska![]()
![]()
Nisam ni mislio da si u stanju da shvatišPola meleona Ukro vojnika?
To se kosi sa procjenom filoputina da ih je nula.
Vidi se da ne čitaš više od naslova.Što je tu točno bajka.
Da spremaju prijedlog?