Mladja soma evra
Aktivan član
- Poruka
- 1.875
Zajedno imaju kao Kina. Lepo . Samo su dugovi malo mnogo veci....Ne vidim da je EU u zaostatku za Amerikom, oboje imaju GDP oko 30 triliona $. Ne vidim ni da su nestale nake milijarde...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zajedno imaju kao Kina. Lepo . Samo su dugovi malo mnogo veci....Ne vidim da je EU u zaostatku za Amerikom, oboje imaju GDP oko 30 triliona $. Ne vidim ni da su nestale nake milijarde...
Stvarno? Hrvati nisu bili Katolici?Nacisti su ateisti.
Gledaj u rezervar sta ces da tocis i gdjeSavekaj odgovor... gledaj u nebo.
Dobio je još jednu šansu da se preda. Može samo da bude zahvalan.Da, bog voli okupatore![]()
Dodao bih Slavjanak i Kramatorsk...()
Непријатељства морају бити заустављена на тренутној линији фронта, а Украјина је спремна за то, — заједничко саопштење Зеленског и европских лидера
Није ни чудо - Кијев ће ускоро изгубити 7 важних кључних локација:
Волчанск
Купјанск
Северск
Лиман
Катериновка
Покровск
Гуљаполе
Kao Lisabon i Aljaska.Daleko im Pokrovsk![]()
Kiev neces dodat a tako je dobro posloDodao bih Slavjanak i Kramatorsk...
Flamingovanje RF.![]()
Nada umire posljednja...Pa sankcije non stop daju rezultate, da ne daju Rusija bi osvajala mozda 10% Ukrajinske teritorije godisnje, a ovako osvaja samo 0.3% Trbace joj 300 godina da osvoji celu Ukrajinu, a ona moze da izdrzi najvise jos 3 godine pre ekonomskog sloma! Pa ti vidi racunicu...
Ako te smetaju tuđi komentari na tvoje bisere, piši dnevnik.Ti si zaljubljena u mene?
Svaki moj post citiraš.
Ne interesuje me sta kaze Ursula, ja slusam Kaju mnogo je pametnija...
Baš gledam čime to Ukri pune dronove, ali okupatori vrlo često umiru zapaljeni, u najgorim mukama.