Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 47.197
Kada bi uspeli da ispostave privremeno primirje.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trajni mir...primirje je samo odlaganjeKada bi uspeli da se ispostave privremeno primirje.
Ja ne najavljujem borbe, ovo je vektor ruskog napredovanja i logicno je da iza sela ide drugo selo...? Apsolutno ne vidim problem za tvoje "brige" koliko ce trajati borba, mesecima, godinama, druga strana brani to isti period, ako je tebi glavni problem sto ce Rusi uci u Novosvinjevac 2028, onda to osim tvoje licne satisfakcije da su spori i krljavi nece promeniti momentum.
Stotine mrtvih svakog svakog dana ali na kraju dana ruska vojska siri zastavu, mene apsolutno ne tangira frljanje ciframa nijedne strane,niti vremenski okviri, 1000 mrtvih na dan, 2000? Ok tvoje pravo da verujes u sta zelis, moje pravo da sirim lazne vesti iz Kremlja, uprkos epskom stradanju Rusa pao je kokosinjac, zato nemaju problem sa jajima vise.
Trenutno nije moguće.Trajni mir...primirje je samo odlaganje
Pa vama su iz Kremlja sve lazi, diskusiju baziras na pretpostavkama i bez dokaza, sta imam ja lazov da ti trazim dokaz za tvoju zamisaoČinjenica i pravo koje ti niko ne može osporiti
To je vrlo površno razmišljanje. Naravno da Tomahawk može nositi nuklearnu bojevu glavu. Može i Iskander. Može i F-16.Tomahawk je raketa koja moze lako da se modifikuje za nuklearnu bojevu glavu, i to je problem ovolike buke oko toga, osim toga u konvencionalnoj varijanti ukrajina ispod 2000 komada nema rezon da ista promeni, i to da se lansiraju u rojevima. A za to treba mnogo vremena i novca
Jesu gluposti, ako ovako diskutujemo ti i ja, hipoteticki je sve moguce, medjutim Rusija ne gleda to tako i zato se i desava ovo, tj.trenutna obustava.To je vrlo površno razmišljanje. Naravno da Tomahawk može nositi nuklearnu bojevu glavu. Može i Iskander. Može i F-16.
Pazi sad, može i Su-27.
Može i ukrajinski Neptun, pa može i modificirana Cesna. Sve su to gluposti, stvar je jedino vojnog standarda. Kao Tomahawk može nositi nukelarnu glavu. Pa može i kamiončić. Jbt.
Pa vama su iz Kremlja sve lazi, diskusiju baziras na pretpostavkama i bez dokaza, sta imam ja lazov da ti trazim dokaz za tvoju zamisao
A objektivni i neutralni izvori su ......... ?Nisu, nikada to nisam rekao,
samo što obe strane dominantno šire propagandu i vrlo je kontrolisano objavljivanje vesti koje im ne idu u prilog.
Diskusija na forumu se za tri i po godine rata pretvorila u kopiranje propagandnih postova na jednoj i drugoj strani.
Bukvalno smo zatrpani propagandnim lažima.
Niko ne želi da se potrudi da pronađe neke neutralne vesti i informacije, nešto što bi bilo bliže istini
A objektivni i neutralni izvori su ......... ?
Ne tropaj, ne možeš ti da budeš onaj ko postavlja ciljeve Rusije.Cilj rata je bio okupacija cele Ukrajine, svrgavanje demokratske vlasti, dovodjenje marionetske vlasti, i rusifikacija Ukrajine!
To je jasno kao dan, a sad se svi srpski putinofili prave Toše!
A sta ti zelis da citas? Da Ukrajina ima inicijativu na frontu, da Rusi gube?Nisu, nikada to nisam rekao,
samo što obe strane dominantno šire propagandu i vrlo je kontrolisano objavljivanje vesti koje im ne idu u prilog.
Diskusija na forumu se za tri i po godine rata pretvorila u kopiranje propagandnih postova na jednoj i drugoj strani.
Bukvalno smo zatrpani propagandnim lažima.
Niko ne želi da se potrudi da pronađe neke neutralne vesti i informacije, nešto što bi bilo bliže istini
Zato ste svršavali svaki put kad bi NATO najavio novo oružje, zato što je škart?Relativno moderno PVO oruzije ostavio SSSR????
To cak i da je bilo moderno pre 35 godina (a nije, bilo je smece u odnosu na americko, kao sto je i svo ostalo rusko oruzije),
Posle 35 godina nije ni za onu stvar....
Prvi stav ti je idiotizam, drugi je cista laž zaodenuta u neodredjenost:
NATO dao sve sto je mogao.
Prvo ti nemas pojma koliko NATO moze da da, jer to nije neka staticna velicina, vec zavisi od milion faktora i menja se svaki dan.
Drugo to ne znaci nista jer nisi rekao sta je to dao. Namerno si to precutao jer znas da NATO daje Ukrajini prakticno samo ono sto bi islo u staro gvozdje, ono cemu je istekao rok upotrebe i treba da bude zamenjeno modernijim oruzijem...
Činjenica je da: Ukrajina ratuje sa NATO škart oružijem protiv najmodernijeg ruskog oružija.
Pametniji si kad se smejes kao lud na brasno...
Zato bolje ćuti i samo smej se...
Teško da bi Tomhavk promenuo tok rata.Jesu gluposti, ako ovako diskutujemo ti i ja, hipoteticki je sve moguce, medjutim Rusija ne gleda to tako i zato se i desava ovo, tj.trenutna obustava.
Znam da ti vidis drugacije to, mene da pitas, ja bih dao i Tomahavke Ukrajini i cekao da se nesto veliko desi.
Ali sad je on hold.
Menjaju plocu kako im se rusi snesko, ispade da su Rusi ladama i romobilima ratovaliZato ste svršavali svaki put kad bi NATO najavio novo oružje, zato što je škart?
Dećko, ti si notorna budala, jednini koji ovde ugrožava Jazza u lupetanju.
Never go full retard.Izjum, Balakleja, Kupjansk
svima kojima se ova imena učine poznatim, podsetnik da se radi o mestima koja je ruska vojska izgubila u septembru 2022. za samo par dana ukrajinske ofanzive. Dakle tri godine rata je trebalo da mesta ponovo postanu aktuelna i predmet sporog i krvavog osvajanja.
Tada, u septembru 2022., Rusi nisu ni priznali da su poraženi i da su morali da se povuku, nazvali su to pregrupisavanjem.
Svima je jasno da je Trampova puška prazna, sve što je moglo da se uradi uradio je Bajden i nije urodilo plodom.Rusiju će pritisnuti ekonomski i zapretiti vrlo snažnim merama izolacije
Ukoliko se ne zaključi mir, strana koja bude opstruirala snosiće ozbiljne posledice