Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.391
Hahahaha
Primijetio si da je duhovitost uvijek proporcionalna inteligenciji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaha
Ja sam se prvih 100 dana poprilično sarkastično oglašavao na temi i to je vidljivo u svakom postu.Lako se može naći prva epizoda teme rat u Ukrajini.Posle je postalo previše krvavo i jasno vidljivo da od brze pobjede nema ništa i da će ovo trajati nekoliko godina.Ovo nisam ja pisao pa ne razumem sto mi kacis tudje? Imas @Emihs pa s njim raspravi.
A jel Putin rekao koje oružje hoće promijeniti situaciju na bojnom polju?Путин је рекао Трампу да ракете Томахавк неће променити ситуацију на бојном пољу, али ће наштетити односима између Русије и Сједињених Држава и насељу у Украјини, рекао је Ушаков.
По његовом мишљењу, „Трамп ће узети у обзир сва разматрања која је Путин изнео током телефонског разговора на сутрашњем састанку са Зеленским“.
Tomahawk za sad stop.
Ne znam, zovi Trampa na fiksni.A jel Putin rekao koje oružje hoće promijeniti situaciju na bojnom polju?
Ma meni samo nije jasno sto mi gura tudje izjave, reko sam mu 100x da mene cima za moje izjave, neki preklop ima lik ociglednoJa sam se prvih 100 dana poprilično sarkastično oglašavao na temi i to je vidljivo u svakom postu.Lako se može naći prva epizoda teme rat u Ukrajini.Posle je postalo previše krvavo i jasno vidljivo da od brze pobjede nema ništa i da će ovo trajati nekoliko godina.
Ne, nego trigerujes na ovakve stvari, samo opusteno.Hahahaha
Zapela je isporuka tomahavka za sad, morace flamingosi iz steka da se vade.Znači zapelo, okej![]()
Zato se ti sam sebi smiješ, jer nema ko drugiHahahaha
To je crna rupa koja nemilosrdno guta EU pare, NATO oružje i naciste
Ukratko Tramp opet moli Putina za milost prema Ukrajini.A kada su čačkali mečku gadjajući ruske rafinerije niko se nije oglasio da će im Rusi vratiti.Резултати разговора између Путина и Трампа бацају сумњу на могућност пребацивања ракета дугог домета у Кијев у блиској будућности и повећавају европске страхове од капитулације Вашингтона пред Москвом, — Ројтерс
Znači ništa od wunderwaffe.Ne znam, zovi Trampa na fiksni.
Djeluje ti kao da će ukrajinske sankcije rafinerijama prestati? Meni ne.Ukratko Tramp opet moli Putina za milost prema Ukrajini.A kada su čačkali mečku gadjajući ruske rafinerije niko se nije oglasio da će im Rusi vratiti.
Djeluje ti kao da će ukrajinske sankcije rafinerijama prestati? Meni ne.
Nulla regula sine exceptione.Hahahaha
Reci je l se šališ kao prije 4 god ili misliš ozbiljno? Da znam kako interpretirati ovu izjavu ako kojim slučajem SVO potraje dulje od tri dana nakon ove tvoje izjave?Ukratko Tramp opet moli Putina za milost prema Ukrajini.A kada su čačkali mečku gadjajući ruske rafinerije niko se nije oglasio da će im Rusi vratiti.