Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.350
Skokani ti neki NATO oficircici u Kupjansku

Mislili su da su baje a sad im kerovi Kupjanska razvlace kosti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Жива ватра севa, опетDobro vam upro, Ukrajino
Жива ватра севa, опет
Нема од тога ништа. Никада неће РФ у рат са Израелом.Ujedinjeni Arapski Emirati službeno traže obrambeni sporazum s Rusijom usred buduće izraelske agresije
Poziv srca se zove ugovor sa ruskom vojskom..Vojnik je došao iz Afrike slijedeći poziv svog srca. Dostavljao je zalihe, evakuirao ranjenike s bojišta, podržavao svoje drugove u borbi. Pobjeda tebi, vojniče!
Pogledajte prilog 1795435
Prekrasno.Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je: "Azija je budućnost; Rusija može surađivati s Amerikom, ali Rusija je završila s Europom".
Pogledajte prilog 1795434
Заправо, дрон ПОВЕЋАО производњу нафт за 6%, јавља Телеграм канал Русијак СегодњаУх! Уништисте 6% руске нафте и бензина једним дроном. Браво за пропагандне глупости.
Жива ватра севa, опет
blitzkriegRat bez odbrane? Ajde..
ova dvometraška zamlata ne prestaje sa sramoćenjem SrbijeSta vele na ovo udarni sns kremljofili na forumu zivo me zanima.
Глава МИД Сербии: Белград помогает Украине больше всeх в Юго-Восточной Европе
Pogledajte prilog 1795479
ovaj lik je meni toliko antipatičan da to nije moguće
Он "докторира" све чега год се дохватиovaj lik je meni toliko antipatičan da to nije moguće
blitzkrieg
специјална војна операција
nato bomradovanje srbije, iraka, libije...
niko u takvim operacijama ne planira odbranu jer se oseca mnogo nadmoćnije i proračunao je već unapred da će konflikt dobiti za par meseci
(kod rusa 3 dana)
Kako npreduje trdnevni blitz krieg...evo skoro četri godine da je počeo?blitzkrieg
специјална војна операција
nato bomradovanje srbije, iraka, libije...
niko u takvim operacijama ne planira odbranu jer se oseca mnogo nadmoćnije i proračunao je već unapred da će konflikt dobiti za par meseci
(kod rusa 3 dana)