Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.182
Nisam čuo da je Dalmacija ili Slavonija priznata država i članica UNaЗашто се онда Далмација или Славонија не зову Хрватска, тутко?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam čuo da je Dalmacija ili Slavonija priznata država i članica UNaЗашто се онда Далмација или Славонија не зову Хрватска, тутко?
Nisam čuo da je Dalmacija ili Slavonija priznata država i članica UNa
Anihilacija mitske sovjetske krame TOS-1
Kod Kupjanska, komada 2.
rusija je svu vojsku poslla u ukrajinu, putin je izjavio da je u ukrajini angazovano 700.000 vojnika
kad su ukrajinci upali u kursku oblast, tamo nije bilo ruskih jedinica, kad je wagner krenuo ka moskvi sve do predgradja moskve nije bila ni jedna ruska jedinica da im se suprostavi, sve je to poslato u ukrajinu
svet je video da je ruska vojna moc blef
Možda da krene po kafićima St. Petersburga
Bice pun BG Rusa x20.
Bice finih Ruskinja pride.
Tako je, s time da Ukrajinci brane svoj kućni prag od agresora, a ovaj iz St. Petersburga jest agresor. Nije isto, jel tako?Као по кафићима у Кијеву или Љвову?
U Odesi ima Ruskinja?Као у Одеси?
Tako je, s time da Ukrajinci brane svoj kućni prag od agresora, a ovaj iz St. Petersburga jest agresor. Nije isto, jel tako?
U Odesi ima Ruskinja?
Nisu li ih nacisti etnički počistili?
Ja sam davno zavrsio i jasna mi je svacija uloga u njemu sto za tebe ne bih rekaoNaravno da si lagao i ti to dobro znaš.
Evo recimo samo godinu dana ranije je ista ta Poljska zajedno sa Nemačkom uzela deo Čehoslovačke.
Time završavamo sa ww2.
Znači Odesa nije Russenfrei.Очигледно нису. Нису имали Јасеновац тамо.
Znači Odesa nije Russenfrei.
Okej
Ustašija je Russenfrei?Усташија јесте.
Opet ti dosadno u noćnoj?
Nemamo mi to u CivilizacijiКао и теби што требиш пицајзле.
Rekao za 14 dana ako pozeli ali jos nije pozeleo.Nemoj tako, nije Putin rekao ništa o 3 dana.
Rekao je za 14 dana, promašio si skoro 5 puta, putpuno si nepouzdan
Da, osuđen je zbog fejsbuk posta, munjaro.Pa munjaro, nije osuđen "zbog posta", nego zbog poticanja na nasilje, ti misliš da je dozvoljeno obavljavljivati postove u kojima planiraš nekoga ubiti, ili nagovarati druge da se obračunaju s njima? Spaliti zgradu?
Svašta, a još je bizarnije što si filoputin.
Zabrinut za demokraciju u UK.
![]()
Nisi ni pogledao video, zar ne?Normalno da ćeš slušati rusku propagandu, pa nećeš valjda vjerovati vlastitim očima.