febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.488
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I šta je tu čudno?
Sasvim očekivano uništavanje okupatora.
Šta je borbeni dron „Evropa“, koji je predstavila nemačka kompanija?
https://www.danas.rs/svet/predstavljen-borbeni-dron-evropa/
Da, obično si izuzetno motiviran ratovati u tudoj državi hiljade kilometara od kuće.Rusija mora da ratuje. Ukrajina ne. Motivacija je na strani Rusije. Kao i moral. Zato i pobedjuju. Ne postoji nista sto moze da ih zaustavi
Da, obično si izuzetno motiviran ratovati u tudoj državi hiljade kilometara od kuće.
Olala
Сва Украјина је руски дом, ретко неинтелигентни човече.
Pa zašto ih onda ubijaju tamo?
Okej, zaboravili su vizu.
Možda još nešto?
Savršeno mi je jasno, kao što će mi biti jasno zašto će teći krv po Rusiji.Ако ти до сад није јасно зашто тамо тече крв, никад ти неће бити јасно.
"Cijela Ukrajina je Rusija"
Kaže vrhunaravna inteligencija.
Da je Rusija, zvala bi se Rusija, tulavac![]()
Savršeno mi je jasno, kao što će mi biti jasno zašto će teći krv po Rusiji.
Ups, pa več teče.
Jel i cijela Rusija Ukrajinski dom?Под наводнике, ретко неинтелигенти, стављаш лажни навод.
Jel i cijela Rusija Ukrajinski dom?
Vrijedi li komutativnost?
Ako da, onda daj da malo i Ukrajinci uništavaju Rusiju.
Rusi su krenuli sa 170 hiljada vojnika .ukrajinci su ih vec i zaustavili i vratili nazad
ako pogledas 2022ge kad su pomahnitali rusi krenuli sa 750.000 vojnika, hiljadama tenkova i aviona na ukrajinu sa 3 pravca, ceo svet je mislio da je ukrajina gotova za 7 dana
Ruske oklopne armije su stigle do predgradja kijeva, rusija je osvojila 45% ukrajinske teritorije, ruska nuklearna flota je blokirala crno more i potapala sve brodove, ruski bombarderi su svakodnevno izvrsavali stotine borbenih napada, divizija specijalaca je izvrsila desant na kijevski aerodrom da bi ga zauzela i da bi mogao avion sa putinom i generalima da slete i pobednicki udju u kijev
zapad je jedino ponudio ukrajini zavoje, cizme i hranu i evakuaciju zelenskog sa porodicom
Ali ukrajinci se nisu predali, u 6 meseci rata, bez ikakve pomoci zapada, porazili su i razbili oklopne armije kod kijeva, odbranili aerodrom unistivsi ruske specijalce a avion sa putinom se vratio nazad u moskvu, potopili rusku nuklearnu flotu u crnom moru, vratili natrag 25% okupiranih teritorija, i ocistili nebo od ruskih bombardera
danas svaki dan ukrajinci raketiraju i gadjaju ciljeve u rusiji i do 2000 km dubine,u moskvi i ostalim gradovima se oglasavaju sirene za vazdusni napad, gore ruske vojne baze, rafinerije, vojne fabrika, a putin trazi od cecena, severne koreje, placenika... pomoc
Oooooo evo XICORARusi su krenuli sa 170 hiljada vojnika .
I trenutno i danas koriste izmedju 8-12 % svojih vojnih potencijala. To je ono sto nervira NAFO.
NAFO prdnuo u cabar
Da nije Rusija i NATO pakt?Каква Украјина. Ти си толико испраног мозга да уопште не знаш ко су главни актери овог сукоба. Зато лупаш из коментара у коментар.
Da nije Rusija i NATO pakt?