KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 41.371
A jok ne ideI šta kaže analitika?
Ide li demilitarizacija Ukrajine?

http://youtube.com/post/UgkxBFInIoAynlezrktcdXI-jfPnR6kNo_-7?si=MJsvSosLjU5JnNfX
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jok ne ideI šta kaže analitika?
Ide. Ne onako kako ti zelis, ali ti nisi bitanI šta kaže analitika?
nato guzna sendvicarija kaze nema nato vojnika u ukrajiniZavršio u skladu sa imenom
US American Brother Thomas Riley Hamburger, who had been serving in Ukraine as a Volunteer succumbed on the Battlefield.
![]()
![]()
I, kada je planiran kraj SVO?Ide. Ne onako kako ti zelis, ali ti nisi bitan![]()
To si ti rekao.I, kada je planiran kraj SVO?
Do zadnjeg Rusa, kao što Putin kaže.
24.12.2024To si ti rekao.
"Dok se ne ispune ciljevi".To je tvoj zakljucak, ne njegove reci.
Mnogo filozofiras, mene ta grana drustvenih nauka ne interesuje.
Link?I, kada je planiran kraj SVO?
Do zadnjeg Rusa, kao što Putin kaže.
Vrtite danima jedan te isti video
Стратешки важан плац, због бензинске пумпеZaricne palo
Pogledajte prilog 1792365
Slažem se ja sa tobom u tom delu,jeste napala,ali su takođe postigle sporazume koje su upravo EUropljani i pirgavi zlotvori minirali iz njima znanih razloga.A nije možda Rusija napala Ukrajinu?
Sanjao sam to? Obrnuto je bilo?
Bilo je ugodno uništavati Ukrajince dok su imali praćke, razumljivo.
Šta znači "minirali"?Slažem se ja sa tobom u tom delu,jeste napala,ali su takođe postigle sporazume koje su upravo EUropljani i pirgavi zlotvori minirali iz njima znanih razloga.
Tesla je krš.Kinezi orave daleko kvalitetnije automobile.Jos kad bi ti mogao da shvatis da je ekonomija nije staticna.
Samo je proizvodnja energije u EU iz obnovljivih izvora rasla za nekih 30 milijardi EUR-a u usporedbi sa 2021. A Tesla u Njemackoj proizvodi oko 260 tisuca vozila, ima dvije godine. O vojnoj industriji da ne govorim.
To je kumulativo i vise nego kompenziralo gubitke koji su imali neke zeljezare i proizvodjaci aluminijuma.
Primijeti da Ukrajina prije 2 godine nije nikako uzvraćala. Prati trend.Znači, nema.
Ja stvarno ne bih voleo da vidim eskalaciju i da onda gledamo ko je u pravu.
Rusija izbombarduje Kijev i druge ciljeve širom Ukrajine, nekoliko stotina dronovo i raketa i bombi, na snimcimo vidimo samo deo toga, sutra Ukrajinci neke dronove nestane struje u nekom kvartu u Belgorodu, i eto, Ukrajina recipročno uzvratila.
Mislim, jel ti ovo razumeš ili ne.
UfffIde. Ne onako kako ti zelis, ali ti nisi bitan![]()