- Poruka
- 42.418
Dokaži koliko to ginu, reci odakle znašBla bla, koga zanima semantika.
Mogu to Rusi proglasiti i policijskom akcijom, meni je to savršeno okej dok god na buljuke ginu u Ukrajini.
Mogu proglasiti to i zabavom, partijem, kako god.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dokaži koliko to ginu, reci odakle znašBla bla, koga zanima semantika.
Mogu to Rusi proglasiti i policijskom akcijom, meni je to savršeno okej dok god na buljuke ginu u Ukrajini.
Hitler je poubijao 28 milona Sovjeta pa ih to nije sprečilo da mu zavrnu šiju..baš naprotiv.Bla bla, koga zanima semantika.
Evo gledam klipove gdje i nemilice uništavaju, pa onda još dođe 156. Overavajuća brigada pa mrtve i polumrtve još jednom preoru. Čin milosrđa, rekao bih.Dokaži koliko to ginu, reci odakle znaš![]()

Pa takvih klipova je s druge strane 50 puta višeEvo gledam klipove gdje i nemilice uništavaju, pa onda još dođe 156. Overavajuća brigada pa mrtve i polumrtve još jednom preoru. Čin milosrđa, rekao bih.
Ali evo, reci uplakavim majkama okupatora da je to sve computer generated
![]()

Tako ce ukrajinci da zavrnu siju tzaru od krmeljaHitler je poubijao 28 milona Sovjeta pa ih to nije sprečilo da mu zavrnu šiju..baš naprotiv.

Opet bežanija ukrowermahta#Украјина #Купјанск Украјинске трупе у Купјанску су се скоро потпуно повукле у јужни округ Јубилејни на западној обали реке Оскол (Героман), у подручју машинског завода и транспортног универзитета. Руси неумољиво напредују са севера и вероватно ће ускоро заузети оближња стратешка узвишења. Ратни блогери сумњају да ће се кијевске трупе у овом случају предати.
Pogledajte prilog 1791606
Pre će Tzar da sravni sa zemljom zapad Ukrajine počevši od Lavova.Tako ce ukrajinci da zavrnu siju tzaru od krmelja![]()
Da su te na vreme odveli, logoped bi ti pomogao.Hahahahahahha
Bjaaaaa- vo!
Rusi se žale da ne mogu tako brzo napredovati koliko ukrowermaht bežiGube rat jer sporo pobjeđuju![]()