Poenta je da su ti oligarsi napravili baš tako da propadne auto ekonomija kroz razne načine, da nije sad rat i problemi smislili bi nešto drugo, bila veštačka korona koliko je to samo iscrplo ekonomije, zelena agenda će takođe da iscrpi stare ekonomije, i uvek će da stradaju obični, manje bogati imaju veće šanse, bogataši su mirni.Imamo, itekako imamo, samo što narod to ne kapira a kada ukapira biće vrlo bolno
Operisani od realnosti kakvi jesmo, nas dominantno mnogo više zanima da li je Rusija uzela neku livadu u Ukrajini nego da li će sutra raditi fabrike u kojima platu zarađuje radni narod Srbije.
Operisani od realnosti na kvadrat su oni koji smatraju da ih se to ne tiče jer ne rade u autoindustriji, rade recimo na državnoj sisi i smatraju da će plata da kaplje doveka
Operisani od realnosti na kub su oni koji se zlurado raduju krizi u EU industriji i navijaju da propadne.
Uštedeo sam sebi živce odlukom da ne polemišem sa takvim ljudima koji zaista ne vide dalje od nosa.
Kroz svakodnevni kontakt sa ljudima iz privrede vidim esktremnu zabrinutost i ogroman pesimizam.
Ono što je najgore jeste što ne možeš da uradiš apsolutno ništa već samo da sedneš, gledaš i plačeš.
Narod to još uvek ne vidi i zabavlja se glupostima.
Ja sam na bolovanju 1,5 godina, ko nema malo više spremljene love ne može adekvatno da se leči, i to će da bude stalno tako, može auto industrija da cveta, može na naš ekspo da dođe 100 miliona ljudi i vanzemaljci