Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.128
Zašto, ima Janaf koji ima veći kapacitet od Družbe.Orbanu je dozvoljeno da uvozi iz Rusije jer nemaju izlaz na more.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto, ima Janaf koji ima veći kapacitet od Družbe.Orbanu je dozvoljeno da uvozi iz Rusije jer nemaju izlaz na more.
Nešto sam propustio tvoje komentiranje ubijanja civila po Ukrajini.veliki napad dronovima na Moskvu.. ubijena šestogodišnja devojčica
Dobro, i?Pa problem je u tome što je za Evropu skuplji jer ga uvozi iz drugih izvora.
Hoće li biti "bez kmečanja" kad Mađarska i Slovačka recipročno zaustave izvoz struje u Ukrajinu?Orban: Svaki izvor nafte i plina osim Rusije je nepouzdan i skuplji
U redu, di je onda problem? Nastavi uvoziti iz Rusije, a Ukri će i dalje rokati po nafrovodu "Družba".
I bez kmečanja molim.
Ne znam, to moras Trampa da pitasZašto, ima Janaf koji ima veći kapacitet od Družbe.
Nisam baš razumeo šta si ovde hteo da kažeš, ali da ponovim, bez revizija ww2 jer ću početi da te prijavljujem za spam.Posto cesto vidim da se smijuljis i optuzujes nekoga za laz namece se zakljucak da nista ne znas ne verujem da si bas toliko pokvaren ili mozda ....
Plivaj ili krepaj!Kucnuo je poslednji čas za borce Azova* i jurišne jedinice brigade „Ljut“ kod rezervoara Kleban-Bik — naše snage dovršavaju one koji su odbili da polože oružje.
Evo znam.Ne znam, to moras Trampa da pitas
Evo, neka zaustave, di je problem?Hoće li biti "bez kmečanja" kad Mađarska i Slovačka recipročno zaustave izvoz struje u Ukrajinu?
upravo usprotno tvrdite da je poginulo milion rusa a zadnjih 5 razmena tela izmedju rusa i ukrajinaca je omer 40-50 ukropa i natovca naspram 1 rusa ukropi kidnapuju sve sto je musko sa ceste naravno vise verujemo sopstvenim ocima nego tebi i zelenskomma pogibose odavno svi ukrajinci, jos od 2023ce na front salju otete zene sa pijaca, kidnapiranu decu iz skolskih dvorista i prisilno mobilisane penzionere iz starackih domova
Tako reko Medvedev a potvrdio i Lavor

A koliko je Rusa poginulo?upravo usprotno tvrdite da je poginulo milion rusa a zadnjih 5 razmena tela izmedju rusa i ukrajinaca je omer 40-50 ukropa i natovca naspram 1 rusa ukropi kidnapuju sve sto je musko sa ceste naravno vise verujemo sopstvenim ocima nego tebi i zelenskom![]()
Nema plivanja, osim leđno. Nije da nije pokušano, ali...Plivaj ili krepaj!
Onda ono drugo...Nema plivanja, osim leđno.
Sve pokušaje plivanja i veslanja čamcima oštro kažnjavaju dronovi.
Znaci ipak nisam lagaoNisam baš razumeo šta si ovde hteo da kažeš, ali da ponovim, bez revizija ww2 jer ću početi da te prijavljujem za spam.
M propadaju firme čoveče,EU nije konkurentna na drugim tržištima.Dobro, i?
Plaćaš onda više.
4,5 km je napredovanje na jednom mestu, verovatno bi te drmnulo srce da Ukrajinci naprave tako nešto.Primijeti kako su karte u sve većem mjerilu.
Sutra će objavljivati karte u mjerilu 1:1, 1 metar na mobitelu je 1 metar u prirodi
Украјински канали на фронту код Покровска извештавају о погоршању ситуације.
Naravno da je konkurentna. Gospodarski rast je ove godine u EU veci no u Rusiji, a prognosze rasta za sljedecu godinu prilicno obecavajuce.To stu su neke kompanije koje su bile energetski intenzivne, propale nije problem u vecoj shemi stvari, i prihvatljiva cijena za rusenje Rusije.M propadaju firme čoveče,EU nije konkurentna na drugim tržištima.
ma znam najmanje je 2 miliona ukrajinaca poginulo 4 miliona ranjeno, 7 miliona zarobljeno, i desetak miliona dezertiraloupravo usprotno tvrdite da je poginulo milion rusa a zadnjih 5 razmena tela izmedju rusa i ukrajinaca je omer 40-50 ukropa i natovca naspram 1 rusa ukropi kidnapuju sve sto je musko sa ceste naravno vise verujemo sopstvenim ocima nego tebi i zelenskom![]()
Duhovi herojskih branitelja otačastva se i dalje bore.ma znam najmanje je 2 miliona ukrajinaca poginulo 4 miliona ranjeno, 7 miliona zarobljeno, i desetak miliona dezertiralo
a rusi jos uvek ne mogu da osvoje celosno ni jednu ukrajinsku oblast....