Unistavanje ruske zive sile i tehnike kod Limana, jucer
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel od straha....rusi imaju felerične rakete i dronove, uvek puknu kad se prizemlje
Teško ti to možeš da razumešPa isto tako je i Ukrajina pobijedila u WW2.
A ako ćemo biti precizni, ni Rusija ni Ukrajina nego SSSR: sve je curka dobro rekla.
Ova prva na listi, radi normalno, bio neki požar odavno na 300 m², nisam video da ima nešto novo, inače površina Омского нефтеперерабатывающего завода — 1290 гектаров. Это примерно 1800 футбольных полей или 30 территорий Ватикана, imaš digitron pa probaj da izračunaš
Uskoro i u Moskvi kad Flamingosi polete.Ukrajinci svaki put tvrde da obore 99% ruskih raketa i dronova.
Ovako izgleda istina.
Već postoje studije po celom svetu koliko internet i mobilni kada se neumereno koriste negativno utiču zdravstveno i mentalno na ljude i decu, i ovde o tome pričaju.
Zašto imaju iste majice sa istom oznakom kao Zelenski?Rusi se masovno predavaju kod Pokrovska
Sve vise i vise. Prelazak sa dronova na krstarece i balisticke rakete se upravo odvija. Biti ce interesantno pratiti koliko je stabilan Putinov rezim kada sve u Rusiji krene niz brdo.
Ma pusti prazne priče,gledali smo parade nacističkih formacija po Ukrajini.O čemu pričaš ti?!Zašto država Ukrajina to nije sprečavala nego su bili najbolje opremljeni,radili bukvalno šta su hteli,nosili iste uniforme i imali ista obeležja kao švabe u ww2 i ti mene ubeđuješ da ih nije bilo?I niko ne priča o ukrajinskoj vladi nego o nacističkim formacijama širom Ukrajine sa njihovim simbolima.Pa Rusi su ih se naubijali u Marijupolju,i svi do jednog su imali svastike po telu.Nemoj da mi glumiš naivca ovde.One ako i postoje, radi se o korisnim idiotima. Isto kao sto i na ruskoj strani mozes naci masu neonacista koji su iskoristeni za ostvarivanje vojnih ciljeva na bojisnici.
Kod Ukrajinaca ti pojedinci i grupe nemaju nikakav utjecaj glede donosenja bilo kakvih politickih odluka. Dakle, to da su na vlasti u Ukrajini nacisti je cista fantazija koja potice iz Putinove glave a vi je ponavljate kao papagaji.
Dok ustvari ne postoje cak ni dodirne tocke sa nacistickom ideologijom, dakle
- nikavi rasni zakoni
- nikakvo propagiranje Ukrajinaca kao Ubermensch-ljudi
- nikakva sustavna sikaniranja manjina bilo da se radi o etnickim ili drugim skupinama poput LGTB-populacije, invalida, i retardiranih gradjana.
- nikakvi radni logori niti bilo kakvi koncentracioni logori za gradjane drugog reda i politicke protivnike,
- smrtna kazna ne postoji
- niti su druge stranke iz sireg spektra politickog djelovanja zabranjene.
- nikakvo uvodjenje radne obaveze za sve gradjane
- Sve do invazije bili su redovno odrzavani slobodni izbori
- U Ukrajinii postoji sloboda govora
- Gospodarsko uredjenje im nema nikakvih dodirnih tocaka sa nacional-socijalizmom
- Vlada takodjer nema nikakve ekspanzionisticke planove prema svojim susjedima.
Dakle nista, ama bas nista ne upucuje da je ukrajinska vlada nacisticka. I ne samo da ne upucuje nego se radi o vrijedjanju inteligencije kada se nesto tako tvrdi. Kao na primjer kad bi Putin tvrdio da je neki muskarac homoseksualac iako ta osoba nikada nije spavala sa muskarcima niti su mu muske genitalije privlacne, ali je ipak homoseksualac jer je Putin to rekao. To je taj vas debilni narativ.
Najbitnije je da vi što podržavate ***********e stee svi iz ukraine i svi ste na prvoj linijiMarsi, dok ti ne svratiš ja i ne pomislim na gay muške osobe. Niti iko ovde, verujem.
Neverovatna koincidencija. Onaj @PA8 samo o Titu i komunstima, a ti samo o gayevima.
Pomislio bi čovek da tu ima nešto čudno kod vas dvojice.
Nego stvarno volim što imamo vas par Amerikanaca koji sa sigurne udaljenosti najviše volite Ruse. Ko šta radi, mi samo pucamo penale.
A to prdiš već godinamaNa tom putu ce Rusiju odvesti u propast.
Cuj pusti prazne price.Ma pusti prazne priče,gledali smo parade nacističkih formacija po Ukrajini.O čemu pričaš ti?!Zašto država Ukrajina to nije sprečavala nego su bili najbolje opremljeni,radili bukvalno šta su hteli,nosili iste uniforme i imali ista obeležja kao švabe u ww2 i ti mene ubeđuješ da ih nije bilo?I niko ne priča o ukrajinskoj vladi nego o nacističkim formacijama širom Ukrajine sa njihovim simbolima.Pa Rusi su ih se naubijali u Marijupolju,i svi do jednog su imali svastike po telu.Nemoj da mi glumiš naivca ovde.
Rade somove i to redovno, e nesretni ukri šta im mali zeleni firer priređuje.Unistena ukrajinska diverzantska grupa prilikom pokusaja prelaska Dnjepra
Pa samo oni sa IQ manje od 80 veruje da u usr ini nema nacizmaCuj pusti prazne price.
Pa rekao sam ti da su to tkz. korisni idioti. Zemjla se brani od agresora i mora iskoristiti sve frakcije u drustvu koje zele da se bore. Naravno, i kod Rusa isto gdje mozemo vidjeti mnogo boraca sa nacistickim simbolima.
Ali, da se ti ljudi pitaju kao sto ti tvrdis, Ukrajina bi vec davno implementirala sve one stavke koje sam naveo. Sa obzirom da nije implementirala niti jednu, krajnje je nebulouzno tvrditi da je na snazi u Kijevu neki nacisticki rezim.
Mislim netko ko ima IQ od 80 bi to shvatio.
Sad, je si li ti ispod te granice ili postoje li neki drugi razlozi zasto ne mozes da shvatis da kruska nije jabuka i obrnuto, to ostaje misterija.
Ja sam ti već rekao da ne pričam o vlasti u Ukrajini nego o postojanju neonacističkih jedinica tamo.Cuj pusti prazne price.
Pa rekao sam ti da su to tkz. korisni idioti. Zemjla se brani od agresora i mora iskoristiti sve frakcije u drustvu koje zele da se bore. Naravno, i kod Rusa isto gdje mozemo vidjeti mnogo boraca sa nacistickim simbolima.
Ali, da se ti ljudi pitaju kao sto ti tvrdis, Ukrajina bi vec davno implementirala sve one stavke koje sam naveo. Sa obzirom da nije implementirala niti jednu, krajnje je nebulouzno tvrditi da je na snazi u Kijevu neki nacisticki rezim.
Mislim netko ko ima IQ od 80 bi to shvatio.
Sad, je si li ti ispod te granice ili postoje li neki drugi razlozi zasto ne mozes da shvatis da kruska nije jabuka i obrnuto, to ostaje misterija.
Pa svi oni laju al kad treba sprovest u delo nema nigde nikog. Vide i sami kako Rusi deru sve sto stane na tlo ukraine, pa neće da rizikujuItalija, Poljska, Grcka, Rumunjska i Njemacka su brzo od voljnih postali nevoljni, nece slati svoje vojnike u Ukrajinu.
Vijest je usljedila nedugo nakon sto je Putin nagovijestio da ce te trupe biti unistene.
Ako su pametni trazit ce azil ili neki drugi legalni ili nelegalni nacin ostati van Ukrajine sto je duze moguce.Rade somove i to redovno, e nesretni ukri šta im mali zeleni firer priređuje.
Zna li neko jel se vratilo onih 11 hilljada mladića vrratilo iz Poljske da brane državu ?
Danas im je unisten pogon gdje proizvode te rakete.Uskoro i u Moskvi kad Flamingosi polete.
Ni Hrvatska nece slati vojnike. 1:0 za Zokija protiv AnemijePa svi oni laju al kad treba sprovest u delo nema nigde nikog. Vide i sami kako Rusi deru sve sto stane na tlo ukraine, pa neće da rizikuju