RUSIJA JE SLABIJA STRANA KOJA POBJEĐUJE.
VEĆINOM SAM UVIJEK NA STRANI SLABIJIH...jer slabiji je obično u pravu. Rusija je slabija strana jer je cijeli NATO plus neki drugi uključen protiv nje. Prvi slabiji i obespravljeni bili su Rusi u Ukrajini. Ukrajina je samo privremeno sredstvo za nanošenje značajnih ljudskih i materijalnih gubitaka i iscrpljivanje Rusije. NATO će pronaći druge Ukrajince. A Rusija nema drugog izbora nego u budućnosti upotrijebiti taktičko nuklearno oružje. Ruske slabosti su povezanost s islamom i mržnja prema Izraelu. Zato će nastradati..
Mislim da nisi shvatio poentu(a mozda nisam ni ja)tj delic poente Ruske"povezanosti "sa Islamom i navodne mrznje prema Izrealu,iskreno svako malo upuceniji ih ne voli,najblaze napisano.
Rusija ce uvek biti neprijatelj Zapadu,sve su ovo ogromne strateske igre,koje ce dovesti svet do kolapsa kad-tad.Ogroman je ulog,mi recimo,moramo da budemo jako pametni i lukavi,jer mozemo da nastradamo uz jedan pucanj prsta.Da se vratimo na Izrael,misljenja sam da je ovo i jedan od nacina obracuna sa,
kako bih napisao...Izraelskim DeepState-om,koji ima pipke svuda i manje-vise pipci,vec sto poseduje Drzave preko kompanija,nekretnina,banaka itd,dok
Rusija nije imuna na to.Sa druge strane"povezanost"sa Islamskim pojedinim zemljama tj biti u prijateljskim odnosima sa njima,znaci nemati problem sa njima,
pomagati im kod njihove kuce,znaci njihov ostanak kuci i lepu saradnju i trgovinu,ti od svoje kuce(Rusija)a oni od svoje(Afganistan,Iran itd)