Rat u Ukrajini (38)

Kako će se rat završiti za Ukrajinu?

• Podelom Ukrajine na dva dela (korejski scenario)

glasova: 21 23,6%
  • Po ugledu na Abhaziju i Osetiju (gruzijski scenario)

glasova: 3 3,4%
  • Proruska opcija dolazi na vlast (beloruski scenario)

glasova: 6 6,7%
  • Dugotrajni rat sa povremenim primirjem (izraelski scenario)

glasova: 8 9,0%
  • Povlačenjem Rusije iz Ukrajine (sirijski scenario)

glasova: 12 13,5%
  • Federalizacijom ili autonomijama u Ukrajini

glasova: 5 5,6%
  • Cela Ukrajina će biti pripojena Rusiji

glasova: 24 27,0%
  • Proširiće se rat van Ukrajine, sledi Treći svetski

glasova: 10 11,2%

• Ukupno glasova
    89
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad imam jedno trik pitanje, ne za tebe vec za tvoje okruzenje u kom zivis.

Da recimo sutra zelenski prizna ove gubitke, i nekim cudom potpise kapitulaciju, kako bi reagovala javnost tamo kod vas?

Da li bi uvazili izjave i cinjenicno stanje zelenog pacova ili bi opet trazili izgovor?
ne , to bi bilo ne moguce. svi mediji su na strani ukrajine , bio je i dan ukrajine u parku, politicari , medije , intervju su tu i svi vicu Putin je monstrum..moja partnerka , mi sada stalno skrece paznju da izbegavam bilo kakav razgovor, sta vise i nasi prijatelji , ne zele da cuju ista .
pokusajte da na MSN.com.ca da i nesto i napisete protiv , Ja sam na njihovoj crnoj listi i ne mogu , nista sada pisati , niti bilo kome receplicirati.
TV vesti , CNN, nase stanice , ma sve prikazuju slike , video , koje smo i videli da se unistavaju tehnika, ovde , to sve ukrajina unistava Rusku tehniku.
pokusao sam sa nasim Liberalom MPP , da mu ukazem , prave cinjenice,i dobio je sve , sto sam mu i ukazivao , pokazivao , davao cinjenice.
ne samo za SPO , vec i za situaciju sa KiM...
uzalud.....
na najbolji nacin im ukazem , kada mi pricaju demokratija u Kanadi
da ih pitam , zasto ne vrate zemlju NATIV -domacim ljudima
ostaju , bez reci ali...kazu ako ti se ne svidja a ti idi.

E pazi sad ovo
Ako Ukrajina ima 1, 7 milja poginulih onda ima minimum 2, 3 meleona teško ranjenih i trajno izbačenih iz stroja
Što znači da je izgubila četiri meleona vojnika i Ukrajina je propala, jer pored četri meleona izbačenih iz stroja ima i meleon izbeglih vojnika iz zemlje

Stvarnost.
Rusija ga sisa Ukrima sve gore i gore.
Nzn koje su cifre ali sigurno nisu male ..Ukri mobilišu po rečima Zelenog oko 30k mesečno a vojske vidno fali u odnosu na pre kad ih je bilo blizu miliona ..Ukri su imali svoj top 2022 i tu su trebali insistirati na dogovoru ..Mnogo bolje bi prošli

A sve je tako dobro počelo..
A nesto je za neke uvek ostalo dobro:
Nacisticki pozdrav
1755720664837.png

1755720692422.png

Wow vidi!
Neka slika! Neka slika, ali sada sa tackicama, nema smajlija.
A tu je i tekst koji je mogao da napise bilo ko i napise bilo sta, koji sve "potvrdjuje"

Nzn koje su cifre ali sigurno nisu male ..Ukri mobilišu po rečima Zelenog oko 30k mesečno a vojske vidno fali u odnosu na pre kad ih je bilo blizu miliona ..Ukri su imali svoj top 2022 i tu su trebali insistirati na dogovoru ..Mnogo bolje bi prošli
Rusija će dobiti ovaj sukob samo je sada nejasno koliko još treba Ukrajinaca da izgine za unapred izgubljenu stvar.Naravno početni reper je 2014 godina.Ukrajina sve manja i saga se nastavlja kako se rat produžuje.

E pazi sad ovo
Ako Ukrajina ima 1, 7 milja poginulih onda ima minimum 2, 3 meleona teško ranjenih i trajno izbačenih iz stroja
Što znači da je izgubila četiri meleona vojnika i Ukrajina je propala, jer pored četri meleona izbačenih iz stroja ima i meleon izbeglih vojnika iz zemlje

Stvarnost.
Rusija ga sisa Ukrima sve gore i gore.
Ima vojna služba koja prati
Od ukrajinskih vojnika koji su pristupili vojsci na početku sukoba 2022. godine sada je živo samo 11%. 89% je mrtvo ili trajno onesposobljeno. Takođe je neznačeno da u ovom ratu omer mrtvih i teško ranjenih iznosi 80% poginulih a samo 20% teško ranjenih

Od onih koji su kasnije pristupili ukrajinskoj vojsci, 77% je mrtvo ili trajno osakaćeno

Od Rusa koji su počeli 2022. 79% su još u borbenim jedinicama, 21% je poginulih ili teško ranjenih
Od onih koji su pristupili SVO kasnije, postotak preživljavanja je znatno veći, zaboravih tačnu cifru, blizu 90%
Izvor

Poslednja izmena:
kolko je 30k mesečno puta 48?
To je meleon i 440 hiljada, jel da.

Dakle Ukri su angažovali meleon i pol vojnika, od čega su gubici Ukra pola meleona (ukupno mrtvih i ranjenih)
Dakle Ukri su angažovali trećinu svojih snaga, a izgubili su oko deset posto svojih ukupnih snaga (ili 12/13 posto)

Rusi imaju oko meleon i pol poginulih i oko tri i pol meleona ranjenih, ukupno pet meleona izbačenih iz stroja (trećina ruskih ukupnih snaga) i oko 20 000 uništenih oklopa...
Vrhunac Ukra je bilo poslednjih meseci, kada su izbacivali sat vremena razbijanja ruskih tenkova dnevno...
Ukri su mlin koji mleje, a Rusi meso za kusur...

Poslednja izmena:
Rusija će dobiti ovaj sukob samo je sada nejasno koliko još treba Ukrajinaca da izgine za unapred izgubljenu stvar.Naravno početni reper je 2014 godina.Ukrajina sve manja i saga se nastavlja kako se rat produžuje.
Rusi nemaju apsolutno nikakve šanse da dobiju ovaj rat u Ukrajini.
Ukri su iskonski jači i protiv toga ne možeš, a Rusi su već potrošili onaj deo koji uopšte hoće da ide u rat, tako, kad se naredi...
Ne mogu ni da upotrebe nuklearno oružje protiv Ukrajine, jer bi i sebe zatrovali radijacijom plus doživeli bi sveopšti nuklearni odgovor od Ukrajine, koja ima potencijal da izradi na stotine prljavih bombi i zatruje radijacijom svaki pedalj ruske teritorije, da svi Rusi pocrkaju. Plus Ukrajina već poseduje i male strateške nuklearne bombe, koje već i primenjuje na ratištu i njihovom primenom zaustavili su rusku primenu nuklearnog TOS oružja.

Ono što će Rusi da urade je širenje sukoba na druge države, kako bi tako nadoknadili ovaj poraz i uvođenje drugih država sa istoka da ratuju za njih po svetu i evropi.
Tako da Srbiji i dalje preti žleb položaj, koji Rusi hoće da nam daruju, da besmisleno iskrvarimo za njih kao 1915. dok žuta rasa pije vodu na Moravi.

The Russian Navy attacks Western Ukraine

▪️"Kalibr" missiles from the fleet's ships are already flying over the Carpathians.

▪️Before that, enemy targets were attacked by hypersonic "Kinzhal" missiles.

▪️The strike is combined - missile and drone. The attack is also continued by strike "Geran" drones.

@Slavyangrad (http://t.me/Slavyangrad)

Prilozi

• 1755749353639.png
    1755749353639.png
    850,1 KB · Pregleda: 2
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back