marsijaner
Legenda
- Poruka
- 54.209
ne , to bi bilo ne moguce. svi mediji su na strani ukrajine , bio je i dan ukrajine u parku, politicari , medije , intervju su tu i svi vicu Putin je monstrum..moja partnerka , mi sada stalno skrece paznju da izbegavam bilo kakav razgovor, sta vise i nasi prijatelji , ne zele da cuju ista .Sad imam jedno trik pitanje, ne za tebe vec za tvoje okruzenje u kom zivis.
Da recimo sutra zelenski prizna ove gubitke, i nekim cudom potpise kapitulaciju, kako bi reagovala javnost tamo kod vas?
Da li bi uvazili izjave i cinjenicno stanje zelenog pacova ili bi opet trazili izgovor?
pokusajte da na MSN.com.ca da i nesto i napisete protiv , Ja sam na njihovoj crnoj listi i ne mogu , nista sada pisati , niti bilo kome receplicirati.
TV vesti , CNN, nase stanice , ma sve prikazuju slike , video , koje smo i videli da se unistavaju tehnika, ovde , to sve ukrajina unistava Rusku tehniku.
pokusao sam sa nasim Liberalom MPP , da mu ukazem , prave cinjenice,i dobio je sve , sto sam mu i ukazivao , pokazivao , davao cinjenice.
ne samo za SPO , vec i za situaciju sa KiM...
uzalud.....
na najbolji nacin im ukazem , kada mi pricaju demokratija u Kanadi
da ih pitam , zasto ne vrate zemlju NATIV -domacim ljudima
ostaju , bez reci ali...kazu ako ti se ne svidja a ti idi.