Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.373
Tako sto se nece desiti.pa kako će onda da se okarakterišu pregovori na relaciji putin-tramp-zelenski ?
zelenko će samo da 'vata beleške ili kao samo priča sa trampom a ovaj prenosi putinu !?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako sto se nece desiti.pa kako će onda da se okarakterišu pregovori na relaciji putin-tramp-zelenski ?
zelenko će samo da 'vata beleške ili kao samo priča sa trampom a ovaj prenosi putinu !?
Ma sve je to sirotinja primorana da zaradi, makar i rizikujući život u ratu. Tužno.Safari završen
Sledi 20 godina razmišljanja u polarnom okruženju o počinjenoj gluposti
![]()
![]()
![]()
Добра ти је ортакиња. Нека ти је жива и здрава, а и ти њој.
Ovo mi inace ortakinja
Ema je car, ima skila za rep.Добра ти је ортакиња. Нека ти је жива и здрава, а и ти њој.
На састанку са Трампом, Путин би могао да предложи обезбеђивање руске контроле над делом заузетих украјинских територија у замену за повлачење трупа из других области.
Трамп би могао да позове Украјину и њене савезнике да прихвате овај предлог, пише WSJ позивајући се на високог европског дипломату и украјинског званичника.
Али „у Кијеву и другим европским престоницама, такав план ће вероватно бити одбијен, што ће ићи на руку Путину“ — пошто би Трамп могао да оптужи Украјину за наставак рата.
Ако се ситуација буде одвијала по овом сценарију, Трамп би могао да обустави обавештајну и војну подршку Украјини.
„САД би се такође могле потпуно повући из дипломатског процеса, остављајући Москви и Кијеву да наставе оно што Трамп одавно назива 'Бајденовим ратом'“, сугеришу новине.
Mislim da su razmene teritorije samo puste želje Zapada.На састанку са Трампом, Путин би могао да предложи обезбеђивање руске контроле над делом заузетих украјинских територија у замену за повлачење трупа из других области.
Трамп би могао да позове Украјину и њене савезнике да прихвате овај предлог, пише WSJ позивајући се на високог европског дипломату и украјинског званичника.
Али „у Кијеву и другим европским престоницама, такав план ће вероватно бити одбијен, што ће ићи на руку Путину“ — пошто би Трамп могао да оптужи Украјину за наставак рата.
Ако се ситуација буде одвијала по овом сценарију, Трамп би могао да обустави обавештајну и војну подршку Украјини.
„САД би се такође могле потпуно повући из дипломатског процеса, остављајући Москви и Кијеву да наставе оно што Трамп одавно назива 'Бајденовим ратом'“, сугеришу новине.
To ja govorim ovim zapadnjacima ..Vi boje pešadije od Ukra nemate ..једна ствар мора се признати, и Руси и Укри су страшни борци
доста пута непаметни али жестоки и никад не одустају
Nije to samo rat u kome učestvuje Amerika već ceo NATO ..Jel treba da postavljam zvanične stavove NATOa ..Pitanje koje sam postavio ovde na početku je bilo "koja će biti izlazna strategija" Ukrajina nije bitna ali je bitan opstanak NATO savezaTramp i Putin imaju dobre licne odnose. Mislim da ga Tramp postuje ali mora nekako da zavrsi glupi Bajdenov rat. Taj rat mnogo kosta Ameriku a nema nacina da povrate ni deo para. Trose resurse na rat koji ne moze da se dobije i Tramp ce uludo potrositi mandat koji je jos 3 i po godine. Ne zeli da ga pamte po ratu vec miru. Jeste sprecio neke ratne sukobe onaj Kambodze i Tajlanda,Indije i Pakistana...resice i rat u Ukrajini. Gaza je tezak ispit,nisam siguran sta ce pokusati tamo i zbog Arapa i stava EU.
Od početka sukoba, Ukrajina je mobilisala preko 3 miliona ljudiNesto diskutovao u grupi gde delimo info koje skupimo na OSINu i stvarno jeziv neki zaključak zaključujem oko ukrajine.
Da su imali 40 mil stanovnika 22(a nisu) da su do sada regrutovali 4 mil ljudi(moguce)
Po relevantnim izvorima imali su oko 1 mil izbačenih ljudi iz stroja(moguce i vise)
To je 25 % min od ukupno vojno angažovanih a to je strasna brojka.
Nije ni čudo što sada regrutuje 60+
Neće biti Kokainskog ni na kakvim pregovorima sa Rusijom.pa kako će onda da se okarakterišu pregovori na relaciji putin-tramp-zelenski ?
Plus 400 000 "nestalih"Od početka sukoba, Ukrajina je mobilisala preko 3 miliona ljudi
Demobilizacije nije bilo
Brojno stanje Ukrovermahta je manje nego šta je bilo 2022.
Zaključak se sam nameće
Kažu pola miliona dezertera, nekoliko desetina hiljada zarobljeno, opet nedostaje ogroman broj ljudi.
Rusima je izgleda lakše da napreduju kroz gradove, nego na livadama.