Лички гусар
Buduća legenda
- Poruka
- 28.761
сад би највише требао онај јунак што напола гол јаши на коњу са пушком

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
сад би највише требао онај јунак што напола гол јаши на коњу са пушком
Neverovatno je da još uvek ima Srba koji su sposobni da poveruju zapadnjačkoj propagandi nakon što su bili meta iste poslednjih 35 godina.Rusi ginu i raspadaju se al pomeraju front, jedini argument koji frustrira gomile
Pazi, prvi put kad je sa zapada naisla vest da Rusi nemaju raketa prestao sam cak i povrsno da pratim tu masineriju.Neverovatno je da još uvek ima Srba koji su sposobni da poveruju zapadnjačkoj propagandi nakon što su bili meta iste poslednjih 35 godina.
brt msm da mladi u Rusiji ne razmišljaju tako..Rusi ne bi imali toliku drzavu i moc da je to tako,nit imaju nas mentalitet.
Rus ce radije da jede krompir i ratuje nego da nema suverenu zemlju.
Ti ljudi druge prioritete i razmisljanja imaju, zapad upire vekovima da ih razbije, i ne moze.
Nece novac i luksuz ako nemaju slobodu, plus zrtve od strane hitlera, zato svi kreteni sa zapada uvek nalete na zid tu
A ko ide u rat pevajuci, osim mentalno poremecenih osoba?brt msm da mladi u Rusiji ne razmišljaju tako..
uticaj zapada i zapadne kulture je ogroman.. pogledaj Moskvu, Petersburg itd..
stavi se u poziciju Rusa od 19 godina. Imaš kući porodicu, tatu, mamu, brata.. možda i devojku, ženu, dete.. i sad dođe ti poziv da ideš u neku pripizdinu Časov Jar gde se glava izgubi za 5 minuta.. je l stvarno misliš da oni tamo idu pevajući?da se ne za jbavamo brt, prošla su ta vremena.. zato je i ovoliko mladih nezadovoljno.. boli njega krac za Ukrajinske vuko jbine realno.. jedino stare prdonje kojima su guzice bezbedne su ok sa tim..litar votke i URA!
išlo se nekad kad je bila čast boriti se za otadžbinu.. sad je sve u krcu.. u ovakvim ratovima nema pobednika... gubitnici su i Ukrajinci i Rusi..A ko ide u rat pevajuci, osim mentalno poremecenih osoba?
Te pripizdine su bile nacisticki brlozi koji su ubijali Ruse na toj zemlji, nije se islo nikom ni u Staljingrad ali ovo su shvatili kao mogucu reprizu istog. Njihova istorija i sentiment je veoma slozen cak i za nas, mi smo prcija od zemlje koja i dalje vodi rat komunisti i cetnici, kod njih ima 190 raznih naroda i funkcionisu, e to je sustina.
Bolece zelenskog jer mu je uzalud izginulo toliko ljudi, Rusija pobedom opravdava zrtvu i to sto osvoje nece nikad otici odatle.išlo se nekad kad je bila čast boriti se za otadžbinu.. sad je sve u krcu.. u ovakvim ratovima nema pobednika... gubitnici su i Ukrajinci i Rusi..
ne sporim da su najveći krivci za rat Zelenski, USA i Nato fašisti ali pobednika u ovom ratu nema a ovde se stvara narativ kako Rusija jbt pobeđuje..šta? ubija više? uzima teritoriju? a to što ginu kog boli krac...
pitao bih te da ti je sin ubijen na frontu da l bi isto govorio..Bolece zelenskog jer mu je uzalud izginulo toliko ljudi, Rusija pobedom opravdava zrtvu i to sto osvoje nece nikad otici odatle.
Tebi ako je zao sta da ti radim.
Mani me patetike i ovih primera razbijenih glava u odnosu na ozbiljan vojni sukob.pitao bih te da ti je sin ubijen na frontu da l bi isto govorio..
to je kao ti i ja da se pobijemo.. ti meni polomiš ruku i nogu ja tebi glavu i ja dižem onu zdravu ruku i slavim pobedu.. a u bolnici ležimo i ti i ja..
Rusija je možda mogla da dobije rat u onom prvom naletu al očigledno nije računala da će ovi da pruže toliki otpor.. sad je sve u krcu, gube i jedni i drugi a ko zna kad će kraj..
stavi me na ignor brt ako ne možeš da slušaš i da gledaš kako mladi u Rusiji preziru Putina i govore da je ovaj rat teško sra njeMani me patetike i ovih primera razbijenih glava u odnosu na ozbiljan vojni sukob.
Ja verujem u rusiju od kad znam za sebe l, ti ne znas ni sam jos gde si a ja tu stvarno ne mogu da ti pomognem niti da slusam ovo.
hvala brt.. svejedno idem sad.. korektan si i ne vređaš za razliku od onog smrada naprednjačkog..ako neko ima drugačije razmišljanje odma je il poremećen il glup, il budala.. pčka smrdljivaNema potrebe da te stavljam na ignore samo necu da nastavljam diskusiju koja me ne interesuje.
Zašto li se orešnik razmešta u Bjelorusiji kada je ranjiv jedino u fazi poletanja ? Ne bih rekao da će to biti orešnik.