Duskwood
Veoma poznat
- Poruka
- 11.790
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste diktator, Rusija i Belorusija imaju redovne izbore, za razliku od Ukrajine pod Zelenskim.

Budala je bilo i bice.
U Ukrajini poginuo srpski dobrovoljac iz BiH: "Fantoma iz RS-a" pogodio FPV dron
Budalom nekog smatra Mstislav koji deli "izvestaje" sa milion poginulih vojnika, dok ceka delove rasklopljene termo elektrane...Budala je bilo i bice.
Mali zelenko se bogati na patnji sopstvenog naroda, eto je efekatNa zauzetim ledinama? Zauzetim njivama?
Zauzetom Ugledaru, zauzetoj Velikoj Novoselki, zauzetom Torecku, zauzetom Njujorku, zauzetom Časovom Jaru, zauzetom Kurahovu?
Šta su Ukropi zauzeli u poslednjih 18 meseci?
Zar nisu dobili 60 milijardi od NATOa prošle godine, koji su efekat imale te silne milijarde?
Nisu zauzeti.Zauzetom Ugledaru, zauzetoj Velikoj Novoselki, zauzetom Torecku, zauzetom Njujorku, zauzetom Časovom Jaru, zauzetom Kurahovu?
.U Ukrajini ocito ne paduju. Samo ledine i njive. A i one su upitne jer su zadnjih dana Rusi prdnuli u cabar pa se povukli sa nekolicine tih ledina. Uskoro mozda bude i vise ruskih leseva za razmjenu.
.Kako je i receno - demilitarizacija i denacifikacija.
A ne osvajanje, rusenje, sravnjivanje, ubijanje...
Ko bi se tada mogao nadati da toliko ima simpatizera nacista koji ce im pruzati pomoc, logistiku, podrsku...На почетку је Путин објавио да циљ СВО није освајање Украјине већ демилитаризација, денацификација и неутралност Украјине.
Vidimo i znamo. Tj. neki od nas znamo, a neki jos uvek ponavljaju "Pfff...Twitter"Американци су ушли у Багдад, тамо се забетонирали око америчке амбасаде и прогласили победу.
Видимо како изгледа та "победа".
.Ko bi se tada mogao nadati da toliko ima simpatizera nacista koji ce im pruzati pomoc, logistiku, podrsku...
Vidimo i znamo. Tj. neki od nas znamo...
.1146 dan, u Rusiji topovsko meso jos
manje vredi kada je mrtvo.![]()
Mislis koliko je Rusa tamo spaljeno?Kakve veze ima koliko je mesto imalo stanovnika pre rata? Bitno je koliko je ljudstva i tehnike tamo spaljeno.
Ukrajinci ginu ko lemingsi, odnos 52:1.
Tacno tako bi trebalo ali koji su grad Rusi okupirali na taj nacin? Nadji sam slike gradova snimljene nakon osvajanja..
Падају, падају, али ти не примећујеш.
У војним операцијама велики градови су само оптерећење јер треба тамо организовати живот, снабдевање, део снага одвојити за одржавање реда и безбедности, а директно освајање је мукотрпно, исцрпљујуће и крваво.
Руси нису упали у ту замку и освајају простор око градова чиме се смањују жртве и избегава страдање цивилног становништва.
Када се пресеку логистичке линије војске која је у градовима утврђена, сама се повлачи да избегне окружење.
САД су у једној ноћи бомбардовања Багдада убили око 10.000 цивила.
Русији то није потребно.
.
Ne znam sta je sa onim nasm malim borcem sto se potpisuje kao Pitbul Imperator... Video sam na tik toku juce snimke koje je snimao onako sam i zaboravljen sakriven u nekoj rupi, logicno veoma uplasen... Posle sam cuo da je poginuo...Mogu samo reci da sam spratio njegove tiktokove i da mi ga je veoma zao...Tesko mi je bilo da ga gledam onako bespomocnog, iskolacenih ociju od straha...Nadam se da je uspeo da se spase i da nformacija da je mrtav nije tacna... Ljudi morate da znate kako funkcionisu stvari u Rusiji u svakom segmentu, kakav je to sistem, a takav je da oni iz Srbije i drugih zemalja koji odu tamo ima da naebu i da budu gurnuti kao obican potrosni materijal pravo pred Ukrajince...To je tako nepravedan jedan sistem u kome i u vojsci vlada nepotizam, kojekakve veze i vezice, lova, korupcja, malverzacije itd....I sad ovi nasi odlaze tamo misleci da se bore za nekakvu pravdu, mucenici....Puste njih Rusi na pocetku da se malo setkaju po Moskvi, daju im papire, a onda, pravo mecki na rupu...Jos kad odu ovi nasi klinci koji ne znaju ni sta je rat...Na tudju zemlju, da vode tudj rat protiv nekoga ko brani svoj prag, ciji su zena i deca izlozeni svakodnevnom strahu i bombardovanju....