KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 42.300
Nacistički zločinački režim
Ako im sami Ukri ne stanu u kraj i ne objese ih sve redom na Majdanu, onda će ih Rusi prije ili kasnije morati orešnikovati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nacistički zločinački režim
• Храм Светог великомученика Димитрија – Спомен костурница ратника изгинулих у Колубарској битки 1914. године;jesu li iskopali i austrougarska groblja...nisu...pa što bi to katolici radili katolicima.
Па да, Немцима је потребнији.Evo ga opet??? Ničim izazvan se glupira.
Ti imaš blago poremećene kognitivne sposobnosti, u prvom redu logičko zaključivanje i rasuđivanje, brzinu obrade informacija ti nije baš najbolja.
Dakle, avion Rusi dobro oštetili u agresiji 2022., Ukrajinci ga nakon godina popravka osposobili pa je odletio u Njemačku.
koliko mi je poznato u zavodima crvene zastave u kragujevcu je pravljenoNije. Naša oznaka je M74
Reč je o poboljšanoj sovjetskoj verziji AK-47 koja se u SSSR armiji koristila od 1959. godine. Težina 3300 g.
![]()

Prave ih u dvadesetak raznih verzija i oznaka u najmanje 3 različita kalibra (5,45: 6,5: 7,62), pretežno za izvozkoliko mi je poznato u zavodima crvene zastave u kragujevcu je pravljeno
da li i dalje proizvode...?
Baš čudno što nije sletio u Moskvu.Па да, Немцима је потребнији.
a sta sada ima u nasoj vojsci ,Prave ih u dvadesetak raznih verzija i oznaka u najmanje 3 različita kalibra (5,45: 6,5: 7,62), pretežno za izvoz
Pa to sam i rekao... Tako i pise... A Febo je rekao da se vratioDakle, avion Rusi dobro oštetili u agresiji 2022., Ukrajinci ga nakon godina popravka osposobili pa je odletio u Njemačku
A ti na tu nebuloznu laz cestitas?!Car neba se vratio
Ne znam ko ovde ima:Svaka čast.
Tacnije, tvoje nisu blago poremecene.Ti imaš blago poremećene kognitivne sposobnosti, u prvom redu logičko zaključivanje i rasuđivanje, brzinu obrade informacija ti nije baš najbolja.
Nije agresija.oštetili u agresiji 2022.
Pa to sam i rekao... Tako i pise... A Febo je rekao da se vratio
A ti mu na tu nebuloznu laz cestitas
Ne znam ko ovde ima:
Tacnije, tvoje nisu blago poremecene.
Ti si pre ovoga uguravao haubice u zrakomlate, prepravljao bojlere u rakete, leteo jasuci bojler iznad bojnog polja vizuelno potvrdjujuci sve...
To nikako ne moze biti blago...
Nije agresija.
Oslobadjaju ih Nacistickih struktura.
ide kući na odmorHolandski vijnik „Henk“ (28) iz Lerdama je poginuo na frontu u Ukrajini. Borio se u Pokrovsku, Donjecku.
Ranije je medijima rekao da je spreman da umre za slobodnu Ukrajinu.
I ostvarila mu se želja. Umro je.
Pogledajte prilog 1757426