Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 271.007
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa , deca , klinci su se pobuniliNesuđeni vozač Leoparda, brzom akcijom prolaznika, spasen od TCK Gestapoa
. . . . , interesanto je da je snimao bas u trenutku, koja slucajnost.!?

Treba srušiti sve mostove i sa pola milijuna rezervista sprašiti do Kijeva.Demantuješ FOX vesti i direktan video razgovora koji je javno prikazan?
Ništa me ne čudi od šljakera na utovaru haubica
Shvataš li uopšte koliko si smešan i koliko tvoji postovi smrde na oćaj?

Kakva “spasavanja”? Svi su se drali “Хто не скаче тои Москал”, sad lepo pod ruske dronove i artiljeriju, da dobro utvrde naučeno.pa , deca , klinci su se pobunili
i tako i treba
. . . . , a, u, stvarnosti, obrnuto 180 stepeni, Zeleni ce i dalje da napada / raketira Moskvu, sa raketama dugog dometa, koje mu Tramp nece poslati.!?Trump poručio da Zelenski ne bi trebao napadati Moskvu, neće slati rakete dugog dometa Ukrajini
https://www.aa.com.tr/ba/politika/trump-poručio-da-zelenski-ne-bi-trebao-napadati-moskvu-neće-slati-rakete-dugog-dometa-ukrajini/3631840
Pa šta se to dešava? Pa zar hrabri Ukri nisu već pobedili?Trump poručio da Zelenski ne bi trebao napadati Moskvu, neće slati rakete dugog dometa Ukrajini
https://www.aa.com.tr/ba/politika/trump-poručio-da-zelenski-ne-bi-trebao-napadati-moskvu-neće-slati-rakete-dugog-dometa-ukrajini/3631840
Da sad oni lepo odreše kesu, njihov Klovn je u pitanju.
Kako vratio?Car neba se vratio

psihologija maseKakva “spasavanja”? Svi su se drali “Хто не скаче тои Москал”, sad lepo pod ruske dronove i artiljeriju, da dobro utvrde naučeno.
Tretman je apsolutno neophodan, apsolutno je potreban je i ovima što beže od mobilizacije.psihologija mase
ako ista znas o tome( profesija mi je ), tada bi i znao u to vreme , svako ko ne bi im se prikljucio
batine su bile
i sam vidis da su uveli da se moraju svi u ulicama da klecu , kada ide sprovod,
i znamo da oni koji to ne urade da su i kaznjavani.
normalno uz indoktrinaciju koja je i vladala pre SPO
To ide samo u kombinaciji sa unistenjem Moskve koja bi nakon toga bila radioaktivna pustinja, tako da je malo vjerovatno da ce se desiti.
Nisu ga Rusi dovoljno uništili..