Troubleshooter
Veoma poznat
- Poruka
- 14.680
И Каја је схватила.„Ako obećate da ćete dati oružje, a mi ga plaćamo, onda ga zapravo ne dajete vi“
- Kaka Kalas počinje nešto da sumnja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И Каја је схватила.„Ako obećate da ćete dati oružje, a mi ga plaćamo, onda ga zapravo ne dajete vi“
- Kaka Kalas počinje nešto da sumnja.
A meni su se kremljoboti prosle godine smijali kada sam ovo najavljivao. U svakom slucaju odlicna stvar. Ako ovo prodje, mogu im poslije toga proslijediti i atomsko oruzje. Mada mislim da nece biti potrebe za takvim necim.
Вас двоје сте начисто одлепили.Ko se zadnji smeje najsladje se smeje.

Ма, лудило мозга, уопште их Украјина и страдање њиховог народа не интересује, покварени људи.I dalje ti se svi smeju![]()
Kako vi ukraini želite nestanak sa zemlje, svaaka vam čast !!!
Ko nam kaze.Вас двоје сте начисто одлепили.![]()

Kada gine elita onda Rusima to nije nimalo smiješno.U državi od 150 miliona koja je u ratu sa susednom državom čije je stanovništvo debelo izmešano.
Smešno. To je brojka koju je Staljin čistio za jedno prepodne, pa je opet pobedio naciste.
Mnogima je drago.Kada gine elita onda Rusima to nije nimalo smiješno.
ne bilo koji ljudi, spusteno je na 25 godina ali ni spustanje granice na 17 (ima sad neka automatska regrutacija, korak do mobilizacije) nece pomoc. Nema specijalnosti, profesionalaca, i oficirskog kadra. Treba li opet reci da nemaju ni komadanta.Ukrajini trebaju ljudi, a ne oružje
Ушли су и Пољаци, али нема везе. Све се исто завршило.Istorijski...Rusi su usli i u Pariz i u Berlin...London istina jos ceka...
Obratno je samo Napoleon nakratko usao u Moskvu...
...
Dobro, Džegi. Hajd na odmor!Kaze da je do sada preminulo milion ruskih vojnika.
Tragicno.
To sa meleon poginulih Rusa beše podatak pre prolećne i letnje ofanzive.Kaze da je do sada preminulo milion ruskih vojnika.
Tragicno.
glupa jaguarkaKaze da je do sada preminulo milion ruskih vojnika.
Tragicno.
Glupe Švabe će platiti za sve ostale i to duplo, dok im umirovljenici žive od skupljanja boca a tvornice propadaju jedna za drugomЧешка се неће придружити куповини оружја САД од стране земаља НАТО - а како би их предала Кијеву, изјавио је премијер земље Петр Фиала.
Према информацијама из новина Stampa, Италија неће моћи да учествује у иницијативи за куповину америчког оружја за Кијев због недостатка финансијских средстава.
Француска одбила, вероватно ће и Шпанија.
Остаће само Немачка, чије су власти зреле за нови Нирнбершки процес!
Za koga li navija paćenik sad u Siriji?Jihadi Julian na aparatima:
''Ruske invazione snage su zauzele najmanje polovinu Nikolajeva, dok su optički vođenim dronovima pogodile najmanje 20 ukrajinskih vojnih vozila u obližnjem Novoekonomičnom.''
![]()