Rat u Ukrajini (38)

Kako će se rat završiti za Ukrajinu?

• Podelom Ukrajine na dva dela (korejski scenario)

glasova: 21 23,6%
  • Po ugledu na Abhaziju i Osetiju (gruzijski scenario)

glasova: 3 3,4%
  • Proruska opcija dolazi na vlast (beloruski scenario)

glasova: 6 6,7%
  • Dugotrajni rat sa povremenim primirjem (izraelski scenario)

glasova: 8 9,0%
  • Povlačenjem Rusije iz Ukrajine (sirijski scenario)

glasova: 12 13,5%
  • Federalizacijom ili autonomijama u Ukrajini

glasova: 5 5,6%
  • Cela Ukrajina će biti pripojena Rusiji

glasova: 24 27,0%
  • Proširiće se rat van Ukrajine, sledi Treći svetski

glasova: 10 11,2%

• Ukupno glasova
    89
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
https://www.extremnews.com/nachrichten/weltgeschehen/ceb6192d673164d
Burning USA.JPG

https://www.gold.de/staatsverschuldung-usa/

gotova usa

Znaci cepanje Ukrajine opravdavas cepanjem Srbije? Pardon nije to cepanje vec "sAmOoPrEdElJeNjE" 🤡
A jezik nije problem, odakle se provlaci da prica konstantno da je ruski jezik problem? Mada i da jeste stvarno nakon svega nije za cudjenje da je problem.
Ne opravdavam ja ništa, samo trsžim da pravila budu ista, ako može samoopredeljenje Kosova, onda može i Donbasa, gde je u tome problem?

Ako su države priznale Kosovo onda nek priznaju i Donbas, ovi koji nisu imaju pravo da odbiju.

Ne opravdavam ja ništa, samo trsžim da pravila budu ista, ako može samoopredeljenje Kosova, onda može i Donbasa, gde je u tome problem?

Ako su države priznale Kosovo onda nek priznaju i Donbas, ovi koji nisu imaju pravo da odbiju.
O cemu pricas? Zar nije postenije da pravdu trazis na pravedan nacin, a to je da mi ne damo Kosovo pa se i ne slazemo sa Donbasom? Uostalom, Ukrajina npr takodje ne priznaje Kosovo i to nije samo radi Donbasa ili Krima, vec nikada priznanje nisu dovodili u pitanje, dakle ne poput Spanije koja je vec imala teritorijalni problem, vec Ukrajina nevezano za Donbas nije priznala Kosovo. To sto je meni neko naneo zlo, i na mojoj zemlji pogazio medjunarodno pravo, apsolutno ne znaci da ja sad treba da likujem jer se to desava nekom drugom. Pritom, ono sto se nama desilo, i ono sto nam je NATO uradio, je bila maturska eksurzija u poredjenju sa ovim sto se desava Ukrajini.

O cemu pricas? Zar nije postenije da pravdu trazis na pravedan nacin, a to je da mi ne damo Kosovo pa se i ne slazemo sa Donbasom? Uostalom, Ukrajina npr takodje ne priznaje Kosovo i to nije samo radi Donbasa ili Krima, vec nikada priznanje nisu dovodili u pitanje, dakle ne poput Spanije koja je vec imala teritorijalni problem, vec Ukrajina nevezano za Donbas nije priznala Kosovo. To sto je meni neko naneo zlo, i na mojoj zemlji pogazio medjunarodno pravo, apsolutno ne znaci da ja sad treba da likujem jer se to desava nekom drugom. Pritom, ono sto se nama desilo, i ono sto nam je NATO uradio, je bila maturska eksurzija u poredjenju sa ovim sto se desava Ukrajini.
:mazi:

O cemu pricas? Zar nije postenije da pravdu trazis na pravedan nacin, a to je da mi ne damo Kosovo pa se i ne slazemo sa Donbasom?
Mi imamo to pravo, imaju ga i Španci, ali ga nemaju USA, Nemačka, Francuska, UK i ostali koji su priznali Kosovo*. Oni mogu samo da konstatuju stanje na terenu a to je da Krim i Donbas pripadaju Rusiji.

Uostalom, Ukrajina npr takodje ne priznaje Kosovo i to nije samo radi Donbasa ili Krima, vec nikada priznanje nisu dovodili u pitanje, dakle ne poput Spanije koja je vec imala teritorijalni problem, vec Ukrajina nevezano za Donbas nije priznala Kosovo.
Predhodna vlast da, ali pučistka vlast to nije uradila samo zbog Krima.

To sto je meni neko naneo zlo, i na mojoj zemlji pogazio medjunarodno pravo, apsolutno ne znaci da ja sad treba da likujem jer se to desava nekom drugom. Pritom, ono sto se nama desilo, i ono sto nam je NATO uradio, je bila maturska eksurzija u poredjenju sa ovim sto se desava Ukrajini.
Ta nova Ukrajina šuruje sa NATO paktom i zato im želim da nestanu.

Mi imamo to pravo, imaju ga i Španci, ali ga nemaju USA, Nemačka, Francuska, UK i ostali koji su priznali Kosovo*. Oni mogu samo da konstatuju stanje na terenu a to je da Krim i Donbas pripadaju Rusiji.

Predhodna vlast da, ali pučistka vlast to nije uradila samo zbog Krima.

Ta nova Ukrajina šuruje sa NATO paktom i zato im želim da nestanu.
Ma čemu argumenti u diskusiji sa autokolonijalnim umom? Čovek je bukvalno kolonizovao samog sebe i sad vergla narative svojih kolonizatora.

Troluje i provocira.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back