Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne opravdavam ja ništa, samo trsžim da pravila budu ista, ako može samoopredeljenje Kosova, onda može i Donbasa, gde je u tome problem?Znaci cepanje Ukrajine opravdavas cepanjem Srbije? Pardon nije to cepanje vec "sAmOoPrEdElJeNjE"
A jezik nije problem, odakle se provlaci da prica konstantno da je ruski jezik problem? Mada i da jeste stvarno nakon svega nije za cudjenje da je problem.
Ništa Woohoo?
Don't stop now????
Skrk, kako neki znaju da njište????
![]()
Ruske kante lete u nebo. Navikli smo se vec.Komandanta koji posalje ovakio vojsku da mu izgine ja bi streljo![]()
Krmeljovi robovi izgibose a ukrajinca vidili nisu
O cemu pricas? Zar nije postenije da pravdu trazis na pravedan nacin, a to je da mi ne damo Kosovo pa se i ne slazemo sa Donbasom? Uostalom, Ukrajina npr takodje ne priznaje Kosovo i to nije samo radi Donbasa ili Krima, vec nikada priznanje nisu dovodili u pitanje, dakle ne poput Spanije koja je vec imala teritorijalni problem, vec Ukrajina nevezano za Donbas nije priznala Kosovo. To sto je meni neko naneo zlo, i na mojoj zemlji pogazio medjunarodno pravo, apsolutno ne znaci da ja sad treba da likujem jer se to desava nekom drugom. Pritom, ono sto se nama desilo, i ono sto nam je NATO uradio, je bila maturska eksurzija u poredjenju sa ovim sto se desava Ukrajini.Ne opravdavam ja ništa, samo trsžim da pravila budu ista, ako može samoopredeljenje Kosova, onda može i Donbasa, gde je u tome problem?
Ako su države priznale Kosovo onda nek priznaju i Donbas, ovi koji nisu imaju pravo da odbiju.
O cemu pricas? Zar nije postenije da pravdu trazis na pravedan nacin, a to je da mi ne damo Kosovo pa se i ne slazemo sa Donbasom? Uostalom, Ukrajina npr takodje ne priznaje Kosovo i to nije samo radi Donbasa ili Krima, vec nikada priznanje nisu dovodili u pitanje, dakle ne poput Spanije koja je vec imala teritorijalni problem, vec Ukrajina nevezano za Donbas nije priznala Kosovo. To sto je meni neko naneo zlo, i na mojoj zemlji pogazio medjunarodno pravo, apsolutno ne znaci da ja sad treba da likujem jer se to desava nekom drugom. Pritom, ono sto se nama desilo, i ono sto nam je NATO uradio, je bila maturska eksurzija u poredjenju sa ovim sto se desava Ukrajini.

Pa kako kad kmece kako su oborili sve geranijume i iskandere ?Ukri kmeče na max, zahebani bili zlobni Geranijumi:
Pa klasicno trkeljisanje, o cemu drugom da pisu, sramota ih da priznaju da Rusi gaze naciste na celu sa nato + amerika + evropaKakve to ima veze sa ratom u Ukrajini? Evo još jedne slične vesti, Persija ipak uspela da pogodi neki američki radar, i koliko je to utucalo na situaciju?
Hvala ukrainskim majkama sto dostavljaju koordinate tckTCK regrutni centar u Odesi
Interesantno je da TCK tuku po danu, za razliku od ostalih meta
Kako RAT kad gospodar krmelja kaze SvO, daklem Peskov u Gulag i to jos jucerPeskov: Cenzura u Rusiji je opravdana tokom rata, zatvoreno mnogo medijskih kuća
https://n1info.rs/svet/peskov-cenzu...na-tokom-rata-zatvoreno-mnogo-medijskih-kuca/

Mi imamo to pravo, imaju ga i Španci, ali ga nemaju USA, Nemačka, Francuska, UK i ostali koji su priznali Kosovo*. Oni mogu samo da konstatuju stanje na terenu a to je da Krim i Donbas pripadaju Rusiji.O cemu pricas? Zar nije postenije da pravdu trazis na pravedan nacin, a to je da mi ne damo Kosovo pa se i ne slazemo sa Donbasom?
Predhodna vlast da, ali pučistka vlast to nije uradila samo zbog Krima.Uostalom, Ukrajina npr takodje ne priznaje Kosovo i to nije samo radi Donbasa ili Krima, vec nikada priznanje nisu dovodili u pitanje, dakle ne poput Spanije koja je vec imala teritorijalni problem, vec Ukrajina nevezano za Donbas nije priznala Kosovo.
Ta nova Ukrajina šuruje sa NATO paktom i zato im želim da nestanu.To sto je meni neko naneo zlo, i na mojoj zemlji pogazio medjunarodno pravo, apsolutno ne znaci da ja sad treba da likujem jer se to desava nekom drugom. Pritom, ono sto se nama desilo, i ono sto nam je NATO uradio, je bila maturska eksurzija u poredjenju sa ovim sto se desava Ukrajini.
Jel N1 mislio na svoju cenzuru stvarnosti, ili na ukrajinsku cenzuru za prikrivanje pustoši kojom je Klovn nagradio svoje biračko stado?Peskov: Cenzura u Rusiji je opravdana tokom rata, zatvoreno mnogo medijskih kuća
https://n1info.rs/svet/peskov-cenzu...na-tokom-rata-zatvoreno-mnogo-medijskih-kuca/
Ma čemu argumenti u diskusiji sa autokolonijalnim umom? Čovek je bukvalno kolonizovao samog sebe i sad vergla narative svojih kolonizatora.Mi imamo to pravo, imaju ga i Španci, ali ga nemaju USA, Nemačka, Francuska, UK i ostali koji su priznali Kosovo*. Oni mogu samo da konstatuju stanje na terenu a to je da Krim i Donbas pripadaju Rusiji.
Predhodna vlast da, ali pučistka vlast to nije uradila samo zbog Krima.
Ta nova Ukrajina šuruje sa NATO paktom i zato im želim da nestanu.