Атомик™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 254.088
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daleko manje nego Rusi u istom periodu.A Bandera toliko dobroga učinio za Poljake u II sv.ratu![]()
Ne pomogla Rusija vec izazvala, pokrenula.У Донбасу је 2014. године почела оружана побуна чије је подизање помогла Русија.
Ја "колапса" у ПМ.MEDIA=twitter]1930983673660080533[/MEDIA
Добиће садvucic im daje municiju a oni ovako
MEDIA=twitter]1757096867354079298[/MEDIA
Isto se pitam, godinama im odgovaraju, imaju čelične živce. Najjači su mi ovi koji kažu da se Rusi u ex u. nisu dovoljno bunili, kao da je to lako. Ljudi se slabo bune u globalu, gle kod nas - ćuti, može gore. Dok neprijatelj sve više uništava. One koji su se bunili u u. su mučili, palili itd. Neki se sećamo i zapaljive municije 2014-2022. A uvek terorista može da nabavi jače oružje protiv naroda ako zatreba i ako mu Amerika pomogne. Mogu se videti snimci kad desetine čoveka probaju da savladaju običnog teroristu s puškom, ovaj ih lagano poskida. Stotine bi uspeli. Al protiv naci terorista nije bilo moguće uz (po)moć koju su imali.Што храните тролове јбт...
Радост и када се шума погоди, како ли је фронту када остављају технику овако.?
2х абрамс, леопард ... грррр
Pogledajte prilog 1738310
Jesi li nekada bio na nekom američkom aerodromu?
Nema pauze za Ruse ni danas.
Kakav imbecil.„Danas sam jedini u Evropi koji trguje vojnom municijom s Izraelom“: Vučić za Jerusalem Post
Ajde, lupio sam ti lajk, jer to je jedino oko čega ćemo da se složimoKakav imbecil.
Umesto da se pravi mrtav, serenda o trgovini oružjem, i to sa Izraelom.
Još će nam navući HAMASove terorističke grupe u Beograd.
Mogli su da je prodaju AV-u, tj mašine. Bar bi dobili pare za nju.Ракете Kh-101 погодиле Луцк на западу Украјине! Гори фабрика мотора за Миг-29
Нема више бомбардера Русија, сада само лопате бацају.
Руске ракете погодиле град Луцк, на западу Украјине, недалеко од Љвова. Мете војни објекти и погони одбрамбене индустрије. Спектакуларни и застрашујући снимци се појавили на интернету.
Паника у Кијеву: Русија планира да заузме све источно од Дњепра и пресече приступ Црном мору
Русија има за циљ да окупира цео источни део Украјине, укључујући подручја источно од реке Дњепар, а затим да крене ка јужним градовима Одеси и Николајеву како би Украјини пресекла излаз на Црно море, изјавио је заменик шефа кабинета председника Володимира Зеленског, Павло Палиса.
Овај алармантни прогноз украјинске обавештајне службе стиже у време интензивних руских офанзива на истоку и северу земље, док дипломатски напори за прекид ватре остају без резултата.
vec ih imamo i slobodno se seckaju po SrbijiKakav imbecil.
Ајде, бре, мајсторе, смањи мало доживљај, кад би сад неко узо твоје старе изјаве ко зна шта си лупо раније (иако и сад лупашНиси ме разумео.
Поента је да се озбиљно вишегодишње лупетање спроводи уз непромењен ниво високог самопоуздања.
И онда ти поставим примере.
Sakuplja poene kod Trampa i konzervativaca po EU.Kakav imbecil.
Инфо: Суми је 22км удаљен од границе, иначеДо регионалног центра - Сумија остало је мање од 20 км.
Zato šta je pametan?Sakuplja poene kod Trampa i konzervativaca po EU.