Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.645
Vic dana.I, jesu ih kada i kako pokušali vratiti roditeljima?
Ili ako su im roditelji izginuli, onda socijalnoj službi u Kijevu?
Propustio sam to, daj link.
Pedofilski rasadnik.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vic dana.I, jesu ih kada i kako pokušali vratiti roditeljima?
Ili ako su im roditelji izginuli, onda socijalnoj službi u Kijevu?
Propustio sam to, daj link.
Ne moraš se hvaliti.Mislis netko cita tvoje kilometarske postove? Ja to samo preletim.
На страни света?Bio bi i ti, ali ste na istoj strani.
pa to je odlican znak da Rusi mlate dobrano !!!Fenomenalna ruska ponuda za Ukrajinu.Ukrajina nazvala ruske uslove za mir ultimatumom
https://n1info.rs/svet/ukrajina-nazvala-ruske-uslove-za-mir-ultimatumom/
Kad bi ga imao !!!Фртко, опет пишеш напамет, на ово дуго временско трајање рат, и на величину територије и фронта на којој се води рат, тај број деце дође као оно што се зове статистичка грешка, као и оно што се зове да у рату има неких будала и фрикова на свакој страни који раде разне злочине.
И, друго, откуд знаш да су деца отета, или да су баш сва отета, закон вероватноће није баш на твојој страни.
И, треће, идиодмори мозак, и студирај мало статистику и вероватноћу.
![]()
Rusi dozivjeli najgori dan u ratu. Do sada.Aktivirala se kompletna ukrowermaht bojna,![]()
pa to je odlican znak da Rusi mlate dobrano !!!
joook bre
eto , vi tu samo lazete

pazi majkumui neki kanadski general je prdnuo u cabar kazu ima vremena
Orban je nebitan luzer."БРИСЕЛ ОДЛУЧИО ДА СЕ НАСТАВИ РАТ" Орбан загрмео: Ситуација је јасна!
У БРИСЕЛУ је донета одлука да Украјина треба да настави сукоб, рекао је мађарски премијер Виктор Орбан.
Ситуација је јасна: на жалост, без обзира на напоре америчког председника Доналда Трампа ми се не повлачимо из рата, већ се увлачимо још дубље. Бриселске бирократе не подржавају америчке мировне планове. Они су одлучили да Украјина треба да настави рат - рекао је Орбан у видео поруци на друштвеним мрежама.
Мађарска, напротив, подржава напоре САД за успостављање мира, истакао је он.
Орбан је додао да Будимпешта треба да буде спремна за то да ће бриселско руководство, заинтересовано за наставак рата, учинити све да на силу увуче Мађарску у проратну европску коалицију.
Такође је навео да се треба припремати и за то да појача рад специјалних служби против Мађарске и појачају клеветничке кампање финансиране из иностранства.

Кад наступа то сутра, јавише ли шта?Reakcija Vladimira Medinskog, šefa ruskog pregovaračkog tima, na napade na ruske vazduhoplovne baze.
„Sačekaj sutra“
samo ti vredjajOrban je nebitan luzer.
Rekao bih da je manje relevantan čak i od tebe.
"Zagrmeo"
![]()