LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.960
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TOS je oružje za masovno uništenje koje je Rusija izmislila da zaobiđe propise.A inace se borba vodi pucanjem u vazduh![]()
A ukri takodje pucaju u vazduh![]()
Sad Rusi tuku katapultovima, nemaju aviona, nemaju tenkova, nemaju ljudstva sa mudima, nemaju nista, pa opet tamburaju sve redom i vraću matici što pripada. Pa to je veliki blam za usraince i sve koje ih podržavajuTOS je oružje za masovno uništenje koje je Rusija izmislila da zaobiđe propise.
Nije hemijsko.
Nije nuklearno... oh wait...
I tim oružjem pucaju po gradovima, koje prže nuklearnim ognjem. Isto je Hirošima ili 100 TOS projektila.
Neće im pomoć, jer Ukrajina je zarobila ili uništila TOS sustave, a delimično su ih ispucali i tako oslabili svoj nuklearni potencijal, jer te rakete prave od rasklopljenih nuklearnih bombi, koje su zastarele i nefunkionalne.
I naravno, više ne smeju da tuku tako nakon što su primetili neobične eksplozije koje im izbrišu pola sela.
Eto, nije ni to nuklearno.
meni ih dodje zao (sem azova), nisu glupi samo apatican narod. To se dogadja sada svuda da vlast slaze jedno, i dodje na vlast podrzana od prakticki manjine naroda, prevarila i rusku manjinu, i sta sad? Od KAnade i US do Finske, predsednici i premieri, ne znam gde ih samo nalaze na nekoj narko-rave party, zastupaju korporacije i sumljive ideologije. Ne znaju sastaviti ni dve reci, drugi im pisu govore, sve sami narcisi, bez vizije i sposobnosti. Znamo sve o celebrisitima a o njima se ne zna gde su rodjeni ni ko su im roditelji ni ko su individue pored njih, ni ko potpisuje naredbe, ni kako su tako napredovali. Zna se samo da im neko placa reklamu u medijima i brise milione glasackih listica ako treba. I zna se da nase slobode i prava, u tim zemljama koje se bore za slobodu i demokratiju ukrajinaca, se smanjuju brze nego teritorija Ukrajine.ukraina svakim danom sve manja i manja
1946->2026
Де прво утрефи пол одакле ти идеја да сам женско?ali zašto si to napisala na ćirilici?
Da ljudi ne vide kako nemaš šta da kažeš
Потписујем.Izvinite vi ja sam zaista mislio da govorimo ozbiljno ali vidim da sam se prevario
Vi ne da ste neozbiljni vi ste tragikomični
Ova "SVO":
- traje tri godine i tri meseca
- front je dužine preko 2000 kilometara
- angažovano je sve što može da se angažuje osim nuklearnog naoružanja
- na kraju će biti MILION POGINULIH u zbiru na obe strane
- broj ukupno angažovanih vojnika u svim fazama rata na obe strane je sigurno preko 5 miliona
I onde se pojavio neko toliko tragišno polupan i promašen da tvrdi da to nije rat
Pa šta je rat ako nije ovo
E sad vi dobro razmislite zašto Rusija nikako ne želi da ovo okarakteriše kao rat
S druge strane ima strašan problem ako suprotna strana ne poštuje konvencije, pravila i običaje rata
Zaista zanimljiv fenomen
.
И сви су они погрешно проценили да су погођени авиони од стратешке не-важности, или како барем Рује кажу..
Украјинци тврде да су целу диверзију извели Британци уз помоћ своје агентуре у Русији, док су Украјинци играли споредну улогу.
Медији су одмах после диверзије објавили да су Американци о свему обавештени пре почетка, али је та вест убрзо уклоњена и Бела кућа се у званичној изјави оградила и саопштила да о овој диверзији нису имали никакве информације.
Ово је наравно, изазвало озбиљан смех међу аналитичарима који тврде да је немогуће да ЦИА и амерички оперативци на терену о томе ништа нису знали.
Подивљали глобалисти почели су са наоружавањем ЕУ док је Британија прогласила неку врсту ратног стања.
"Међународна заједница" све више личи на психијатријску болницу.
.
.
Украјинци тврде да су целу диверзију извели Британци уз помоћ своје агентуре у Русији, док су Украјинци играли споредну улогу.
Медији су одмах после диверзије објавили да су Американци о свему обавештени пре почетка, али је та вест убрзо уклоњена и Бела кућа се у званичној изјави оградила и саопштила да о овој диверзији нису имали никакве информације.
Ово је наравно, изазвало озбиљан смех међу аналитичарима који тврде да је немогуће да ЦИА и амерички оперативци на терену о томе ништа нису знали.
Подивљали глобалисти почели су са наоружавањем ЕУ док је Британија прогласила неку врсту ратног стања.
"Међународна заједница" све више личи на психијатријску болницу.
.

kupuju i EURO PULS do 40 komada, nego mene čude Bugari koji se ne osjećaju ugroženima od Turske.trebaju protiv turske