RoninMM
Elita
- Poruka
- 15.603
i naravno, to uopšte nisu uradili ukrajinci nego nato na čelu sa:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mstislav, Bandera Fellas i Slava Ukrajinac se bori protiv fasizma... Gospode Bože...Zajedno u borbi protiv fasizma.
Darvinove teorije se setio neko ko rasklapa termo elektranu u delove...Kad ovo vidim sjetim se Darwinove teorije
O bajkama prica rasklapac termo elektrana...kremljobotske bajke, braca Grim
Evega, stigo intelektualni kapacitet ManistrageljoMstislav, Bandera Fellas i Slava Ukrajinac se bori protiv fasizma... Gospode Bože...
Darvinove teorije se setio neko ko rasklapa termo elektranu u delove...
O bajkama prica rasklapac termo elektrana...

Podebljaj te strelice, efektnije je i bolje..Čsov Jar i Toreck
![]()
To su avioni koji su odslužili svoje i pred rashodovanjem su. Realno ovo je ozbiljan udarac, velika PR pobeda za Kijevski režim ali povlači mnogo ozbiljnije posledice po Ukrajinu jer je sada ona postala pretnja po nuklearnu bezbednost Rusije i realno bi trebalo da stavi tačku na bilo kakav dogovor.Na samim ukrajinskim kanalima na Telegramu tvrde da je broj 40+ budalaština i da je realan broj 10-12 uništenih. I da je toliko, uništavanje broja Tu-95 je ozbiljan udarac, jer su to nosači krstarećih projektila za stand-off lansiranje.
To je ukrajinski maper i on crta strelice.Podebljaj te strelice, efektnije je i bolje..
...do ovoga...
?!pun respekt za Ukrajince u ovom ratu..
gledam ljudi su neverovatno hrabri.. klinci jbt od 20 godina bore se ko lavovi
Старт 3 није њихова доктрина, већ споразум са САД о нуклеарном оружју и међусобном надгледању истог. Надам се да је тај споразум заувек сахрањен.како то објаснити некоме ко мисли "зажмирим да ме не виде"?
видиш горе да њихова доктрина не дозвољава хангаре али проклети Укри не поштују љихову доктрину!
![]()
Је ли рекао до када, отприлике?Reakcija Vladimira Medinskog, šefa ruskog pregovaračkog tima, na napade na ruske vazduhoplovne baze.
„Sačekaj sutra“
Ti vjeruješ Ukrajincima?To je ukrajinski maper i on crta strelice.
Pokazuju pravac mesta za utovar M777 u Mi-8
Ti i ja? U istoj rečenici,Ti vjeruješ Ukrajincima?
Oni lupetaju da su uništili ruske strateške bombardere ti ja i FSB znamo da to nije istina.
Да појасним:Ti i ja? Stavio si u istu rečenicu,
Dajmo se kontrolirat
A to ti rekla neka baba vračara..Што ће рећи, ПВО је била изразито успешна, страдало тек 10ак Тупољева, који (већ видим приче) ионако нису били у функцији, већ спремни за расход 15. јуна текуће године
![]()
.

У твојој објави доминира утисак како је ПВО обавио сјајан посао.A to ti rekla neka baba vračara..![]()
Чекај, ако Украјина одбије капитулацију, Русија ће шта: покренути рат тј. напасти Украјину?Чим УА одбије понуђену капитулацију тј. у 13:00 (-1h) су преговори - после тога обраћање.
Сад 'оће ли он лично или ..., да не гледамо у небо.
Чији је ово воз?
Pogledajte prilog 1736593
Ж линија санирана (иде воз), број жртава је порастао на 104 особе.
64 особе су у болницама, саопштиле су службе хитне помоћи.
Не знам колики идиот мораш да будеш да допустиш да од тебе праве оволику будалу?
Чувене Руске службе заказале потпуно.
Стаљин би за такве ствари пострељао и повешао хиљаде одговорних а њихове породице би завршиле у гулагу. Авај, нема више ни Стаљина, ни гулага.
Овај напад је озбиљнији од пуког губитка руског образа јер непосредно угрожава стратешку тријаду. Мислим да и јесте украјинска намера да испровоцирају драматичну руску реакцију, која је иначе експлицитно и предвиђена званичном доктрином коригованом прошле године која сада предвиђа нуклеарни одговор на угрожавање система стратешког одвраћања, како би имали цивилне жртве којима би могли да гилт трипују НАТО државе да се умешају. Идеално би било да изазову Русе да баце неку нуклеарку. Што говори колике су психопате и култисти и колико то нема везе са било каквим национализмом, јер ни један нормалан националиста не би чачкао мечку са експлицитном жељом да његова земља буде претворена у радиоктивну шљаку.