А, бре, па у коментарима пише да је старо 26.12.2023., и није Москва.
Ко што су уништили 40 авиона.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А, бре, па у коментарима пише да је старо 26.12.2023., и није Москва.
Rusima zuji na sve strane, više ne znaju gdje im je glava gdje dupe.
Jel? Zato na ruskim kanalima stižu snimke?А, бре, па у коментарима пише да је старо 26.12.2023., и није Москва.
Ко што су уништили 40 авиона.
Potvrđeno više od 20 pogođenih aviona i potvrde samo stižu.
117 dronova, praktično nikakva PZO ih nije gađala, ovo je jednostavno katastrofa za Ruse.
Kao u Moskvi?Pa da ovdje je baš sigurno.
Dron ti doleti a nitko ni da migne.
Бре, има дрон камера, ко што су показали за ових 5 авиона, може и за остале ако има.Jel? Zato na ruskim kanalima stižu snimke?
Ako sam ja sad tebe išta razumio .Бре, има дрон камера, ко што су показали за ових 5 авиона, може и за остале ако има.
Ови сад под Ukraine Front Line постављају снимак стар 5 месеци као данашњи, досад је била пропаганда, сада је још већа.
Пропаганда ништа неће добро донети Украјини.
Нисам ни очекивоAko sam ja sad tebe išta razumio .
, има ко разуме.

Vjerojatno ima....Нисам ни очекиво, има ко разуме.
Ovo nesto novo? Veceras? Vise i ne stizem da pohvatam sto su im sve razvalili.Rusima zuji na sve strane, više ne znaju gdje im je glava gdje dupe.
Još gore.Kao u Moskvi?

Hoće. Nestat će država.Бре, има дрон камера, ко што су показали за ових 5 авиона, може и за остале ако има.
Ови сад под Ukraine Front Line постављају снимак стар 5 месеци као данашњи, досад је била пропаганда, сада је још већа.
Пропаганда ништа неће добро донети Украјини.