febo_ch
Elita
- Poruka
- 18.042
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ono sto primecujem da sami ukrajinci masovno daju lokacije TCC a na telegram kanalimaGde je dodjavola taj americki natovsko evropski pvo pzo ??
I oni hoce protiv Rusije
Udari na TCC u Harkovu!!!!
Ukrajinci podržavaju strategiju ruskih oružanih snaga i sami objavljuju adrese na društvenim mrežama gde RUSKA VOJSKA treba da udari.
Geranium se ujedinjuje i osvećuje!
Nema više otmičara!!!
Ruska pvo najbolja na planeti.

Billo je vesti o tome, i ukrainske majke salju Rusima lokacije TCK-a. Pametno pametnoOno sto primecujem da sami ukrajinci masovno daju lokacije TCC a na telegram kanalima
Pogledajte prilog 1753519
1132 dan, Madjareve ptice cerupaju agresora.![]()
Ubio ga dron i Himars stres. 37 godina, izgledao kao da je imao 47.
ko sekta su , evo koknuli jednogaЈош једна Путинова победа
️Оружане снаге Украјине морају повратити своје позиције у Курској и Белгородској области, рекао је врховни командант Сирски на састанку са Зеленским.
Геополитички гласник
Rat će verovatno trajati još pet-šest meseci kada bi mogao prerasti u veći rat - evropski ili svetski. Verovatno će sledeće godine Putin napasti Evropsku uniju, a onda bi rat mogao da preraste i u nuklearni sukob.
To je moja lična procena.Da li si sve to sam zaključio ili si negde pročitao pa preneo
To su shvatili i u Evrop,i ali greše u vremenskim okvirima. Rusija će pre da napadne.Da li si sve to sam zaključio ili si negde pročitao pa preneo
S čim će da napadne?Rat će verovatno trajati još pet-šest meseci kada bi mogao prerasti u veći rat - evropski ili svetski. Verovatno će sledeće godine Putin napasti Evropsku uniju, a onda bi rat mogao da preraste i u nuklearni sukob.
Sa time što ima. Avioni, rakete i dronovi.S čim će da napadne?
Samo da izadju prvo na obode Slavjanska i poraze "poslednje uporiste" u Pokrovsku, a onda ce to sve lakse da ideSa time što ima. Avioni, rakete i dronovi.