Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, gospodarski rast. Ocekuje se nekih 0,4%. Pad populacije od 0,6%. Dakle u sumi oko 1% rast po glavi stanovnika. Nije puno, ali sasvim solidno za jednu visoko razvijenu zemlju.Rast čega tačno? Inflacije?
365 x 4 danaBalvani nestali nakon nekoliko dana. Očito te pere demencija.
Ne zasmejavaj me, ali dobro, ne moraš meni verovati, evo šta kažu tvoji mediji:Ne, gospodarski rast. Ocekuje se nekih 0,4%. Pad populacije od 0,6%. Dakle u sumi oko 1% rast po glavi stanovnika. Nije puno, ali sasvim solidno za jednu visoko razvijenu zemlju.
Ovo su podatci za prvi kvartal. Ne za citavu godinu.Ne zasmejavaj me, ali dobro, ne moraš meni verovati, evo šta kažu tvoji mediji:
Japan's economy shrinks more than expected | DW 16.05.2025.
New economic data shows stagnant consumption and falling exports are weighing heavily on Japan's economy.
And US President Trump's tough trade polices are not expected to make things better.
...compared with the same quarter in the previous year, Japan's economy shrank by 0.7% — much steeper than the forecast 0.2% contraction
Šta kaže CNBC? Ništa dobro:
Japan's bond market ignites fears of outflows from U.S., carry trade unwind and market turmoil | CNBC 28.05.2025
Japan’s bond market is igniting fears of capital flight from the U.S. and a carry trade unwind as long-dated yields hover near record highs.
Yields resumed their move higher Wednesday as demand for 40-year government bonds reportedly dropped to its weakest level since July last year, according to Reuters’ calculations, hovering near record highs hit last week.
Should Japanese government bond yields continue to climb, the move could “trigger a global financial market Armageddon,” said Albert Edwards, global strategist at Societe Generale Corporate & Investment Banking.
Za to vreme:
Pogledajte prilog 1738242
Ја нијесам ничији навијач. Пратим шта раде и једни и други и с разумјевањем то све узимам. Пропаганда и једни и други ме не занима.Ово волим да видим.
Натофили који добронамерно критикује Русе.
Лајк.
Колко горива и шточега запаљивог има у њима?
Da to su podaci za prvi kvartal, jedini u 2025. za koji imamo podatke, jer se drugi još nije završio, a treći i četvrti nisu ni počeliOvo su podatci za prvi kvartal. Ne za citavu godinu.
Stvarno?Ovo su podatci za prvi kvartal. Ne za citavu godinu.
То уопште није проблем. Руси расипају снаге на све стране. Већ 4 година ниђе нијесу успјели да изолују Укре и пораз их како треба. Велике групе Укара још од Лисичанска им се извуку испред носа а требали су бити уништени и заробљени сигурно.Шума испред Сумија ће бити огромна препрека напредовању. Не знам зашто не проспу море напалма на њу.
Укри крећу у офанзиву ово љето.Stvarno?
Pa tek je jun genije![]()
Đenerale, kako to da ti nisi u Briselu ili Pentagonu, nije mi jasno...То уопште није проблем. Руси расипају снаге на све стране. Већ 4 година ниђе нијесу успјели да изолују Укре и пораз их како треба. Велике групе Укара још од Лисичанска им се извуку испред носа а требали су бити уништени и заробљени сигурно.
Жива сила може само бити не жива са улогом дронова.Dronovi igraju ogromnu ulogu ali ne i presudnu.
Ziva sila i pesadija su bili i bice faktori koji zavrsavaju operacije.
Pa dobro, onda nek se sibaju dronovima i probijaju linije.Жива сила може само бити не жива са улогом дронова.
Кад ти за врат право убаци 200г експлозива завршићеш к.
Не треба бити ђенерал да имаш мозак. А за ђенерала требају и дебели гузови, онда у праву си ја то не могу бити нити у Бриселу, у Кремљу или пентг.Đenerale, kako to da ti nisi u Briselu ili Pentagonu, nije mi jasno...![]()
Ти не разумијеш да Укри припремају терен за офанзиву и фокус им је баш на дронове како у одбрани тако и у нападу. Руси ће бити уваћени спуштени гаћа, бојим се, ко и око Харкова кад су им Укри шутирали ђенерале ко гвна.Pa dobro, onda nek se sibaju dronovima i probijaju linije.
Čuo sam to već mnogo puta, kad neko kaže "ne treba ti obrazovanje kad imaš zdrav razum" odmah znam sa kim diskutujem.Не треба бити ђенерал да имаш мозак. А за ђенерала требају и дебели гузови, онда у праву си ја то не могу бити нити у Бриселу, у Кремљу или пентг.
To su ukrajinski gradovi. Ukrajinci su bez struje. Možda šteti i ruskoj vojsci, to je moguće.Nakon unistenja ruskih vojnih baza i nuklearnih bombardera, na redu dosla i energetika rusije
New Ukrainian drone attacks hit energy infrastructure in Russian-occupied parts of the Zaporizhia and Kherson regions in southern Ukraine, Russian-installed officials said
stotinak gradova i naselja bez struje
Štajner samo što nije udario, Bahmut puca po bokovima ko kuvana viršla?Ти не разумијеш да Укри припремају терен за офанзиву и фокус им је баш на дронове како у одбрани тако и у нападу. Руси ће бити уваћени спуштени гаћа бојим се, ко и око Харкова кад су шутирали ђенерале ко гвна.
Pogledajte prilog 1738259
Gde se pise o toj ofanzivi?Ти не разумијеш да Укри припремају терен за офанзиву и фокус им је баш на дронове како у одбрани тако и у нападу. Руси ће бити уваћени спуштени гаћа бојим се, ко и око Харкова кад су шутирали ђенерале ко гвна.
Pogledajte prilog 1738259
Пажљиво прати.Gde se pise o toj ofanzivi?
Ovaj lik je ovde na forumu vise puta po potrebi bio te Rus te ukrajinac.