Duskwood
Veoma poznat
- Poruka
- 11.181
Vidim da je Putin pojacao botoks... Sta uradi covek od sebe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ваистину воскресе!Срећан Ускрс! Христос Воскресе!
Pogledajte prilog 1717017
Javili britanci.Tokom večernjeg treninga u fitnes centru Spirit u jugoistočnoj Moskvi, posetiocima je iznenada naređeno da legnu na pod, prenosi britanski Dejli telegraf.
Ovo nije bio deo obuke, već naređenje ruske policije koja je tražila ilegalne migrante i one koji beže od mobilizacije.
Prema aktivistima za ljudska prava, takve racije su sprovedene nedeljama u brojnim ruskim gradovima, a počele su čak i pre nego što je Vladimir Putin potpisao naredbu o mobilisanju 160.000 muškaraca u okviru redovnog prolećnog poziva, najvećeg od 2011. godine.
Na jednom od objavljenih snimaka piše: "Putinov Gestapo vrši racije po teretanama".
Ваистину ВоскресеСрећан Ускрс! Христос Воскресе!
Pogledajte prilog 1717017
Visokotehnološki seljaci protiv stvarnih seljaka
![]()

Za razliku od USA, brat Kim se razmeće hipersoničnim raketamaA tek izvoz mocne RF u NRK.![]()
Za razliku od USA, brat Kim se razmeće hipersoničnim raketama
Moćno, a?

Hristos vaskrse, Gorane domaćine! Neka ti Bog podari zdravlja i sreće.veruj mi da si dosadio sa svojim ne pametnim trolovanjem
japanski nije dozvoljjen na KRIZARICI
sada i ja pocinjem SIZIFOVSKI nesto tebi objasniti
vaistinu vaskrseHristos vaskrse, Gorane domaćine! Neka ti Bog podari zdravlja i sreće.![]()
Nikada nisam procitao bilo sta o primirju na frontovima izmedju Crvene Armije i Whermachta, prilozi nesto o tome ako imas jos uvek, hvala.Kad su Ruje i Švabe mogli igrati fudbal na Istočnom frontu, za vrijeme primirja, valjda i blentavi Hohli mogu ispoštovati isto...doduše, bez fudbala...
Ja koliko se secam bilo je primirja za Bozic za vreme Staljingradske bitke.Nikada nisam procitao bilo sta o primirju na frontovima izmedju Crvene Armije i Whermachta, prilozi nesto o tome ako imas jos uvek, hvala.
Nisam znaoJa koliko se secam bilo je primirja za Bozic za vreme Staljingradske bitke.
Nisam siguran, nemoj me drzati za rec posto ne mogu da nadjem izvor.Nisam znao
Ja isto ne znam za ovo.Nikada nisam procitao bilo sta o primirju na frontovima izmedju Crvene Armije i Whermachta, prilozi nesto o tome ako imas jos uvek, hvala.
Tako je, sačuvana su pisma koja su pisali njemački vojnici dok su bili u okruženju. To su bile njihove poslednje riječi. Primirje je trajalo tokom Božića.Ja koliko se secam bilo je primirja za Bozic za vreme Staljingradske bitke.
U pravu si, ovo je prvi dio dokumentarca u kojem se govori o bici, imaju tri djela a čini mi se u drugom ili trećem je o primirju.Nisam siguran, nemoj me drzati za rec posto ne mogu da nadjem izvor.
Nije to bilo primirje u pravom smislu riječi, Vermaht je već bio opkoljen. Rusi su ih pustili par dana da proslave svoj poslednji Božić.Nisam znao