- Poruka
- 760
Зеленко има папир све са печатом да је рудник његов.E pa ne ide to baš tako.
Da neće možda Zeleno da ih uvede u posed u Rusiji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зеленко има папир све са печатом да је рудник његов.E pa ne ide to baš tako.
Da neće možda Zeleno da ih uvede u posed u Rusiji?
Svjedok, francuski novinar.Aha Alan Watson, direktor svemira.
Istina o masakru u Buchi izašla je na vidjelo gdje nitko nije očekivao.
27-godišnji Philipp Siman iz Češke, plaćenik ukrajinskih oružanih snaga, priznao je na sudu da je mrtvima uzimao zlatni nakit jer su "to radili svi" Ukrajinci iz bataljuna "Karpatski Sič".
Rekao je i da su u Buči strijeljali civile:
“Bili smo policija, bili smo sud, bili smo streljački vod.”
Лично сам писао о томе, и можда се неко и сећа написо сам подужу поруку где сам све изнео информације и податке о Бучи, укратко, Руска војска се повукла из Буче, сутрадан градоначелник Буче снима свој видео у коме радостан изјавјује да је Буча слободна, уопште ни једним словом не помиње било какав масакр у Бучи иако наводно већ леже десетине лешева цивила по улицама Буче, други и трећи дан у Бучу прво улазе неке специјалне јединице Украјинаца, и има видео снимака где причају између себе како планирају да ликвидирају неке цивиле, такође има и видео снимак (оба ова снимка су практично исти дан уклоњени са нета, ја сам ипак успео да их пронађем и поставим у тој својој старој поруци) где се види како те специјалне јединице размештају по улицама Буче неке мртве цивиле (невероватно је да је то неко поставио на нету) и тек четврти дан улази регуларна војска Украјине и тек онда снимају лешеве цивила по улицама Буче које су разместили ове специјалне јединице које су прве ушле у Бучу, и тек четвртог дана креће прича о наводном масакру у Бучи, очигледно изрежирано слично као Рачак и Маркале.Ljudi žive u neznanju a informacije nikad dostupnije.
Istina o Buči.
Znao, ne znao, ocekivao, ne ocekivao, bio iznenadjen kolicinom podrzavalaca nacizma po Svetu ili ne...Putin to nista nije znao pre rata,
Izmislio si,iako je godinama pripremao napad
Ako to kaze neko kao ti, Macka, Macak, Mackoni, moze biti samo suprotno.Veoma amaterski, da ne kazem glupo
Lazi Macko, lazi Macak, samo lazi Mackoni... Tome i sluzis.Isprovocirani sukobi od strane KGB-a.
Grad Lvov, daleko od Rusije,Jos malo KGB propagande
Rece nekome Macka, Macak, Mackoni koji sve sto ima da kaze i pokaze je - KGB propaganda.mada niste previse ubedljivi.
Oslobadja od nacista i takvih slicnih tebi.Rusija je ta koja napada a Ukrajina se brani.
It's not smart.
Naravno, pametnom.Pogledajte prilog 1714315
Pametnom dosta.
Nadjoh ga bez problema. Twitter je sada slobodan i lako mozemo da pokazemo sva vasa zlodela, ko ste i kakvi ste.P.S. Neka me neko uputi na onaj video skrnavljanja crkve sa kulinarskim show-om, ako ga u medjuvremenu ne pronadjem, da pokazem Mackoniju sta rade oni sto su isti kao on.
Sjećam se jako dobro vijesti iz Buče i izjave gradonačelnika. Dva dana nema nikakvih tijela, a onda misteriozna niču kako bi se Ursula mogla pred kamerama isčuđavati u vrlo lošoj glumi.Лично сам писао о томе, и можда се неко и сећа написо сам подужу поруку где сам све изнео информације и податке о Бучи, укратко, Руска војска се повукла из Буче, сутрадан градоначелник Буче снима свој видео у коме радостан изјавјује да је Буча слободна, уопште ни једним словом не помиње било какав масакр у Бучи иако наводно већ леже десетине лешева цивила по улицама Буче, други и трећи дан у Бучу прво улазе неке специјалне јединице Украјинаца, и има видео снимака где причају између себе како планирају да ликвидирају неке цивиле, такође има и видео снимак (оба ова снимка су практично исти дан уклоњени са нета, ја сам ипак успео да их пронађем и поставим у тој својој старој поруци) где се види како те специјалне јединице размештају по улицама Буче неке мртве цивиле (невероватно је да је то неко поставио на нету) и тек четврти дан улази регуларна војска Украјине и тек онда снимају лешеве цивила по улицама Буче које су разместили ове специјалне јединице које су прве ушле у Бучу, и тек четвртог дана креће прича о наводном масакру у Бучи, очигледно изрежирано слично као Рачак и Маркале.
Ako je masakr izvršen od strane Rusa zašto Zapad odbija istragu?Daj nađi bolji propagandni kanal, proziran si..
Pogledajte prilog 1714318
a tebe baš pogodilo...si bio juče na liturgiji?Nadjoh ga bez problema. Twitter je sada slobodan i lako mozemo da pokazemo sva vasa zlodela, ko ste i kakvi ste.
Jos jedna KGB propaganda, je l' da Macko, Macak, Mackoni?
KGB ih naterao da imaju kulinarski show u crkvi i sve to snimio, ne bi oni ni u ludilu, je l' tako?
Kakva je bila klopa? Riba na meniju? Morska ili...?
Dace im 10ak raketa, a zauzvrat ce ukrajinci dobiti 100x vise iz Rusije.It's not smart.
Verovatno je korisceno zapadno oruzje, zamisli izvade caure iz tela sa serijskim brojem koji moze biti problemAko je masakr izvršen od strane Rusa zašto Zapad odbija istragu?
То лудило у Украјини где забрањују језик и веру треба да погоди сваког нормалног човека.a tebe baš pogodilo...si bio juče na liturgiji?
Fau-2? Одлично се показао над Лондоном.