Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Неће и то је јасно речено! Остатак може у Еуропску унију, у ОТАН никада.
Питање је да ли ће ЕУ у опште опстати као и војни савези. Без САД, НАТО је го .... и ништа више.
Европа је у проблемима до гуше, Ускоро ће бити мањина у својим земљама вођењем идиотске политике са мигрантима!
Неће они асимилирати мигранте него ће мигранти њих асимилирати.
Уместо матерњег, говориће арапски!

Po izjavi Sergeja Sojgua rat planiraju da zavrse 2026.
Vode spor rst iscrpljenja protivnika, jer zjanu da Ukrsjina ne moze dugo, cuvaju svije ljude.
Pri tom ima novosti, razvili su dronove presretace koji uz pomoc radars i vestacke intaligencije napadaju neprijateljske dronove i obrajaju, nesto sto ce Smerikanci i Kinezi sigurno u budućnosti razviti
Kako će da iscrpe robote?
Sledi razmeštaj meleon robota.

12. априла 2014. историја Донбаса се заувек променила. На данашњи дан злочиначки кијевски режим је започео рат против становништва Доњецка и Луганска.

Руско становништво Донбаса супротставило се новој нелегитимној украјинској влади, која је настала као резултат државног удара. Кијев је послао регуларну војску на протесте у Доњецку и Луганску под изговором „антитерористичке операције“.

🩸 Овај војни сукоб однео је животе око 14.500 људи. Поред тога, нелегитимне украјинске власти су се упустиле у конфронтацију са Русијом, што је резултирало губитком још два региона, смањењем националне економије за 30%, егзодусом око 6,3 милиона грађана и жртвама на линијама фронта близу милион.

📌 Геополитички гласник

:kez:

lucky_strike_red_xxl_zigaretten_stangeJGrbch2ZioHij_200x200@2x_edit_362153571932760.jpg

Лавров: Што се тиче територија желим да истакнем једну важну ствар
ми се бринемо не за територије већ за људе. Људе који живе на тим територијама, чији су преци вековима живели тамо, који су оснивали градове попут Одесе, градили путеве, луке, фабрике. Људе који су живели тамо где им данас ускраћују сва људска права.
gigi.gif

Kelog je tu da zamajava ukrope dok Vitkof na miru pregovara sa Putinom.
Наравно да ми није дато да знам, али јавља ми се да је можда двадесет посто разговора био о остатку постојбине древних Укра. Остало су била конкретна питања изузетно искомпликованих односа две велесиле.

Наравно да ми није дато да знам, али јавља ми се да је можда двадесет посто разговора био о остатку постојбине древних Укра. Остало су била конкретна питања изузетно искомпликованих односа две велесиле.
САД траже излаз из Украјине али уз што мање бруке. Њима се љуља цела Азија а ту је и Персијски залив.
Морају под хитно да направе дил али Руси не попуштају пошто имају инијацитиву.
САД могу да им уведу нови пакет санкција. Руси на њих навикли па на то више и не обраћају пажњу. Могу и да им прете али Руси могу да их отресу као слину из носа. Шта им је преостало него да наставе да преговарају и попуштају.
Већ су почели да се повлаче из Пољске.
Време им не иде на руку као ни жесток одговор Кине а и Техеран их не зарезује.
Нечега морају да се одрекну?

Poslednja izmena:
САД траже излаз из Украјине али уз што мање бруке. Њима се љуља цела Азија а ту је и Персијски залив.
Морају под хитно да направе дил али Руси не попуштају пошто имају инијацитиву.
САД могу да им уведу нови пакет санкција. Руси на њих навикли па на то више и не обраћају пажњу. Могу и да им прете али Руси могу да их отресу као слину из носа. Шта им је преостало него да наставе да преговарају и попуштају.
Већ су почели да се повлаче из Пољске.
Време им не иде на руку као ни жесток одговор Кине а и техеран их не затезује.
Нечега морају да се одрекну?
Уз све наведено, јавља ми се да ће ствари у зони СВО да се одвијају као и до сада. РФ ће полако да постиже своје стратешке циљеве, а САД ће да се покрије смоквиним листом шаљући и даље битно умањену помоћ, све док се ситуација на терену толико не промени да са олакшањем могу да прихвате status que (Трамп је упозорио Зеленског у каквој је ситуацији). У међувремену сви остали контакти ће полако да добијају на замајцу, а Еуропска унија ће по инерцији да настави да се батрга у го*нима у које је себе убацила, верујући клики Клинтон-бивши Бајден-гласноговорник сатаниста Шваб. Уместо свог идентитета и макар основног инстикта самоодржања, постали су робови њихове идеологије коју су прихватили као своју.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back