Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

NA VIDEOSNIMCI snimljenoj iz zraka vidi se kako četvorica ukrajinskih vojnika izlaze iz porušene kuće, jedan s podignutim rukama u znak predaje, a zatim liježu licem prema tlu u travu u selu Pjatihatki na jugu Ukrajine. Naoružani ruski vojnici stoje iznad njih.

Dva drona, jedan ukrajinski, a drugi ruski, zabilježila su cijelu situaciju iz zraka. Usporednom analizom dviju snimki, koje je dobio Associated Press, otkriva se šokantna razlika u sadržaju: na ruskoj snimci zarobljenici su živi, a video naglo prestaje. Na ukrajinskoj se vidi njihovo pogubljenje iz neposredne blizine.
Применили украјински рецепт за цивиле у Курској области!

Nemojte se ti iz Moskve javljati i pametovati o civilima, očito zaboravljaš teror nad civilima koji se svaki dan događa diljem Ukrajine.
Klasika za tebe i tebi slične.
Да, почев од терора на Мајдану па онда наредних 8 година.
Сад се сетих како су Руси спалили живе људе у Одеси, ујакане у хаљиници боје лила?

~Поповке, дронирање укр0нациста
гртг565653гх56.png

музичка позадина :tick:

Dva drona, jedan ukrajinski, a drugi ruski, zabilježila su cijelu situaciju iz zraka. Usporednom analizom dviju snimki, koje je dobio Associated Press, otkriva se šokantna razlika u sadržaju: na ruskoj snimci zarobljenici su živi, a video naglo prestaje. Na ukrajinskoj se vidi njihovo pogubljenje iz neposredne blizine.
У Хаг шњима 😂
Не види се ништа, и овај замагљен - биће да је недоостатак добрих вијести.

Дај оба снимка да бистримо до сутра? :navodnik:

Да, почев од терора на Мајдану па онда наредних 8 година.
Сад се сетих како су Руси спалили живе људе у Одеси, ујакане у хаљиници боје лила?
Klasična zamjena teza. Kad nemate što reći na snimljene zločine koje vaši rade danas, odmah bježite u 2014. i počnete s bajkama o „haljinicama boje lila“. Ako ćemo već o sjećanjima, možda da se prisjetimo i Buče, vezanih civila s metkom u potiljak? Ili raketiranja stambenih zgrada, bolnica i dječjih vrtića? Ili je to sve montaža s obzirom da ne odgovara tvom narativu?

Znaš kako se to zove? Ratni zločini. A svaki pokušaj da se to relativizira je zapravo, saučesništvo.

Ali dobro, pričaj ti i dalje bajke o Majdanu i vješto preskači svaku današnju stvarnost. To vam ionako najbolje ide, gledati svijet kroz retrovizor... dok gazite preko nevinih.

Дневна доза ...
Pogledajte prilog 1712841

3начи немаш. 😆

асошијетед креШШШ 👆
Dobre zaključke donosiš, logika ti je jača strana čini se.
Nisam rekao da nemam, nego sam ti rekao da imaš Google, jer se meni očito ne da tražiti, a i da ti priložim to bi rekao laž.
Isprike što nisam stavio video objavljen od strane Rusa, onda me to ne bi tražio niti bi sumnjao u išta :kafa:

Dobre zaključke donosiš, logika ti je jača strana čini se.
Nisam rekao da nemam, nego sam ti rekao da imaš Google, jer se meni očito ne da tražiti, a i da ti priložim to bi rekao laž.
Isprike što nisam stavio video objavljen od strane Rusa, onda me to ne bi tražio niti bi sumnjao u išta :kafa:
Тврдиш - поставиш снимке, свршена ствар. У Хаг као што сам и написао.
👇
Млатиш а то је већ нешто треће.

и немам гоогле. :(

Klasična zamjena teza. Kad nemate što reći na snimljene zločine koje vaši rade danas, odmah bježite u 2014. i počnete s bajkama o „haljinicama boje lila“. Ako ćemo već o sjećanjima, možda da se prisjetimo i Buče, vezanih civila s metkom u potiljak? Ili raketiranja stambenih zgrada, bolnica i dječjih vrtića? Ili je to sve montaža s obzirom da ne odgovara tvom narativu?

Znaš kako se to zove? Ratni zločini. A svaki pokušaj da se to relativizira je zapravo, saučesništvo.

Ali dobro, pričaj ti i dalje bajke o Majdanu i vješto preskači svaku današnju stvarnost. To vam ionako najbolje ide, gledati svijet kroz retrovizor... dok gazite preko nevinih.
Одлично, дај покрени дискусију о Бучи, она је бисер труле пропаганде!
Ајмо о њој али немој опет као пувањак да ми збришеш као са претходних укрштања аргумената.
Вама, кроасанима, бежање је у генима, посебно у сукњицама боје лила!

Одлично, дај покрени дискусију о Бучи, она је бисер труле пропаганде!
Ајмо о њој али немој опет као пувањак да ми збришеш као са претходних укрштања аргумената.
Вама, кроасанима, бежање је у генима, посебно у сукњицама боје лила!
Aaa, sad Buča postaje "biser"? 😂

I što se tiče "kroasana" i "sučnica boje lila", ozbiljno? 😆
Očito je da kad istina kuca na vrata, najlakše je skrenuti pažnju na "suknjice" i "haljinice" - ja bi se na tvom mjestu malo zapitao, a i pazi se toga tamo u Moskvi da ne bi "slučajno i ti pao kroz prozor".

Mislim da se evo tu sasvim dovoljno toga vidi da se zaključi što je bilo: https://apnews.com/article/russia-u...in-zelenskyy-a2185297338af410fb5122448e62db76
Немаш то ти пишем. Nemaš snimke je li tako, samo puke tvrdnje.

NA VIDEOSNIMCI snimljenoj iz zraka vidi se kako četvorica ukrajinskih vojnika izlaze iz porušene kuće, jedan s podignutim rukama u znak predaje, a zatim liježu licem prema tlu u travu u selu Pjatihatki na jugu Ukrajine. Naoružani ruski vojnici stoje iznad njih.

Aaa, sad Buča postaje "biser"? 😂

I što se tiče "kroasana" i "sučnica boje lila", ozbiljno? 😆
Očito je da kad istina kuca na vrata, najlakše je skrenuti pažnju na "suknjice" i "haljinice" - ja bi se na tvom mjestu malo zapitao, a i pazi se toga tamo u Moskvi da ne bi "slučajno i ti pao kroz prozor".
Па рекох ти, дај о Бучи, качи снимке па да анализирамо.
Немој ми опет бежати са теме као у расправи да у Русији нема шта да се купи а ако и има цене су...
Дакле, почни са снимцима?

Интересантно, односно и није, ЈТ је уклонио 99% снимака злочина почињених од стране Украјинаца. Зато има пуно замагљених за које се наводи да су руски злочини.
Баш чудно, не би Американци ваљда то радили. Они су бастион слободе речи.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back