Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.235
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje i poraz, nego istorijska "zaostavstina" kakvu vi imateŠteta što vam ni jedna od tih knjiga nije pomogla da naučite šta je poraz.
Ako su vam ih pisali Dobrica i ekipa, bolje da ste ih spalili, manje bi blamirali sami sebe.
Oće oće, sve trče da im istovare još.Američki predsednik Donald Tramp obećao je ukrajinskom lideru Vladimiru Zelenskom da će sarađivati sa njim u pronalaženju sistema PVO Patriot za Ukrajinu. To je saopštila Bela kuća posle razgovora predsednika SAD i Ukrajine, piše „Evropska pravda.
![]()
sa njim diskutovati oko oruzja , raketa , aviona , podmornicamaThaad nije uspeo iranske rakete da obori, klicko je nekako ubedio one budale da je patriot oborio kinzal, i gde god su presretali kinzal ostali su krateri 50 metara.
Mozda da imas slojevit pvo, ali ne mozes da premestas baterije brzo koliko raketa moze da menja putanju
Bolje od vaše Turske svakako, što se i danas vidi u vašoj kulturi.Bolje i poraz, nego istorijska "zaostavstina" kakvu vi imate
Opet kmečanje na temu ww2, pušagija na frontu očigledna čim se krene sa revizijom istorije.
Bas volis da kacis "bajate" vesti....sreca pa su iz "proverenih" izvoraAmerički predsednik Donald Tramp obećao je ukrajinskom lideru Vladimiru Zelenskom da će sarađivati sa njim u pronalaženju sistema PVO Patriot za Ukrajinu. To je saopštila Bela kuća posle razgovora predsednika SAD i Ukrajine, piše „Evropska pravda.
![]()
Nisu samo Sloveni Arijevci a ja sam taj izraz upotrebio jer je pre mene Bojan likovao kako je Putko teslacio ARIJEVKE
Немој ми рећи да си поверовао да су несловени "Аријевци": Ако јеси онда не чуди твој однос према овом рату.
lepo ti se reklo ,Slažem se, ali isto tako imaj na umu da NATO svakako nije dužan otkriti sve karte, pogotovo kad je riječ o vojnoj strategiji a i tehnologiji, jer nije aktivno u ratu s Rusijom, dok paralelno Rusija mora otkrivati karte zbog Ukrajine, koja je eto trebala pasti za 3 dana, a i dalje je tu.
Zaboravljaš da nije NATO taj koji je podcijenio Rusiju, nego su to napravili vaši „stratezi“ iz Kremlja koji su mislili da će Ukrajina pasti kao dominacija. Na kraju, Ukrajina je i dalje tu, a Rusija pokazuje pravo lice.lepo ti se reklo ,
tvoji , ti i takvi ste ponavljali mantru
3 dana
sta vise , nemas dovoljno sposobnostui da uvidis , nesto sto i ko je to i rekao.
a da ti je dato , mislim i tebi i drugima natovcima
Neko ko smatra da Stepinac treba da bude kanonizovan i izbegava da izrekne sud o Budaku, nije dostojan da pise o nasoj istoriji.Bolje od vaše Turske svakako, što se i danas vidi u vašoj kulturi.
dakle , pojam koji koristis je dat i tacno se i zna koje godine i gde.Da, SSSR je odigrao ključnu ulogu u porazu nacističke Njemačke, ne samo Rusija, što vi rusofili uredno i namjerno zabroavljate.
Naravno da se heroizam milijuna sovjetskih vojnika koji su dali život za poraz Njemačke ne može osporiti. Ali važno je imati na umu da su žrtve režima koji je vodio Staljin bile ogromne, a brojke su šokantne. Samo unutar SSSR-a, tijekom njegove vladavine, stradali su milijuni ljudi zbog čistki, političkih progona, prisilnih radnih logora i kolektivizacije. Svi ti ljudi su također bili žrtve jednog režima koji je, iako se borio protiv nacista, bio odgovoran za vlastite zločine protiv vlastitog naroda, što je još u neku ruku i gore. Samo Ukrajinaca je umrlo između 3,5 i 5 milijuna tokom Holodomora.
Također, očito zaboravljate i na Molotv-Ribbentrop pakt, što pridaje jednaku odgovornost za početak rata i na SSSR, koji je igrom slučaja tada bio viđen od strane zapada kao manja prijetnja od Njemačke.
izgleda da nisi dorastao da diskutujes zagore. tesko je nekome koji ima IQ , na granici , da mu se moze objasniti ista.Zaboravljaš da nije NATO taj koji je podcijenio Rusiju, nego su to napravili vaši „stratezi“ iz Kremlja koji su mislili da će Ukrajina pasti kao dominacija. Na kraju, Ukrajina je i dalje tu, a Rusija pokazuje pravo lice.
Nisam još na ovom forumu vidio da je itko od vas osudio srpske pogreške i zločine koje ste činili.Neko ko smatra da Stepinac treba da bude kanonizovan i izbegava da izrekne sud o Budaku, nije dostojan da pise o nasoj istoriji.
Jos su vam usta musava od liptauera, a ti bi da pises o vasoj istoriji...
A ako je tebi IQ uopće iznad granice, onda bi barem znao da je najlakše omalovažavati kad nemaš ništa pametno za reći. Drugi put kad se budeš hvalio IQ-om, prvo provjeri jesi li uopće prošao osnovnu školu.izgleda da nisi dorastao da diskutujes zagore. tesko je nekome koji ima IQ , na granici , da mu se moze objasniti ista.
i mislim da je bilo dosta tvojih gluposti.
ajde u obor
Ne valja ovo, drevni ukrajinac nosi obično koplje, nije trozubac.
Lupaš, Vermaht se nije pomerio iz mesta tamo gde su ispred sebe imali jedinice popunjene etničkim Rusima. Pitaj @Marin83 kako mu je prošla operacija “Srebrna lisica”, kako to da nije umarširao u Murmansk?Zar Crvene Armije nije bilo u Ukrajini i Belorusiji u kojoj je uvek bilo dve trecine Rusa? Rus ih je zadrzao i bezao 41.
To sto su tvoji preci uradili je "sramota", a ono sto su uradili nasi preci je "zlocin"? Ne znam da li sam te dobro shvatila?Nisam još na ovom forumu vidio da je itko od vas osudio srpske pogreške i zločine koje ste činili.
Uz to, to što se radilo u vrijeme NDH je sramota i osuđujem to u svakom aspektu, bez zadrške prema ikome, ali evo, siguran sam da od tebe i sličnih tebi, a puno vas je, to neću čuti za zločine koje su uradili vaši preci.
Poljaci nisu nikoga napali nego su prema odredbama Minhenskog sporazuma u kome nisu ni ucestvovali usli u Tesinsku oblast naseljenu vecinski Poljacima bez ispaljenog metka, neupordivo sa teskim zlocinima pocinjenih u Poljskoj od Hitlera i Staljina.
Nisu samo Sloveni Arijevci a ja sam taj izraz upotrebio jer je pre mene Bojan likovao kako je Putko teslacio ARIJEVKE
Al se hvataš za svaku riječ.. evo, ako će ti biti lakše, da, zločin.. koji je sramotan.To sto su tvoji preci uradili je "sramota", a ono sto su uradili nasi preci je "zlocin"? Ne znam da li sam te dobro shvatila?