Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta pričaš ti bre?
Šta sam krivo reko?
Snimaka samoubistava ruskih vojnika ima 250-500, jer na pola snimaka je nejasno jel vojnik sebe sam dokrajčio ili je dokrajčen. Ali 250 ih ima sigurno.
Na svako zabeleženo samoubistvo ima minimum hiljadu samoubistava koja nisu zabeležena, ako ne i deset hiljada.
Ili možda računaš da je tačna računica: jedan snimak = jedno samoubistvo?

Skrećem ti pažnju da nije zabeleženo niti jedno samoubistvo ukrajinskog vojnika, koji su izloženi istim uvetima na terenu i dronovima koji ih obleću i kasape.
Dakle ta samoubistva Rusa nisu uvetovana dronovima, i mentalno stanje Ukrajinaca i Rusa je nebo i zemlja. Rusi su općenito po prirodi depresivni.
Причаш напамет и преувеличаваш. :aha:

Šta pričaš ti bre?
Šta sam krivo reko?
Snimaka samoubistava ruskih vojnika ima 250-500, jer na pola snimaka je nejasno jel vojnik sebe sam dokrajčio ili je dokrajčen. Ali 250 ih ima sigurno.
Na svako zabeleženo samoubistvo ima minimum hiljadu samoubistava koja nisu zabeležena, ako ne i deset hiljada.
Ili možda računaš da je tačna računica: jedan snimak = jedno samoubistvo?

Skrećem ti pažnju da nije zabeleženo niti jedno samoubistvo ukrajinskog vojnika, koji su izloženi istim uvetima na terenu i dronovima koji ih obleću i kasape.
Dakle ta samoubistva Rusa nisu uvetovana dronovima, i mentalno stanje Ukrajinaca i Rusa je nebo i zemlja. Rusi su općenito po prirodi depresivni.
Pricas nesto sto na svakih par meseci izadje kao vest, nakon nestasice jaja umrlog Putina itd.

Nije tesko ukucati search na guglu i u proseku na svaka 3 meseca iz zapadnih medija idu vesti o masovnim samoubistvima.

Godinu dana se zapad smeje kako Rusi Ladama jurisaju po frontu i na magarcima.

Mene bi bilo sramota da 3 godine velicam nato savremenu tehniku kolko novca, kontraofanzive i ostalo da bi mi argument protiv Rusije bio Lade i magarci.

Verovatno teraju lade i magarce, onda je nato pakt toliko toliko nesposoban da ce Rusija nakon rata imali simbol Lada Riva i lopate kao nekad T34.

Rat između Rusije i Ukrajine ne bi počeo da je Volođa pravi političar a ne glumac i komičar što je najveća tragedija za narod Ukrajine.
Rat bi poceo da je bio bilo ko na celu Rusije, doduse mozda neki ludak pa bi odavno sve spalio, zamisli izgubis 28 mil.ljudi u WW2 i sad je Putin kriv sto sprovodi akcije od interesa ruskog naroda da ne dozive slicno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back