Ја помислио да су заузели (ослободили) Харков. А оно део неког села.
Зрно по зрно - погача!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја помислио да су заузели (ослободили) Харков. А оно део неког села.
Зрно по зрно и милион погинулих.Зрно по зрно - погача!
Зрно по зрно и милион погинулих.
Pa većina "Ukrajinaca" ne govori svoj materinji jezik. To puno govori.Ajde ne glupiraj se, Ukrajinaca je bilo 58%, Rusa 38%, ruski je govorilo 98%, a ukrajinski 56% u Donbasu, Rusi su bili vecina samo na Krimu i verovatno u pojedinim selima Donbasa. Podaci o popisu se ne falsifikuju jer je nemoguce, rezultati popisa se zavode u Republici Ukrajini, ranije u SSSR-u i UN. Postoje javni podaci o popisima jos od Okt. revolucije ako pogledas videces da je Rusa, i Belorusa bilo 20-ih procentualno manje ali su se naseljvali tokom industrijalizacije Donbasa u velikom broju.
Nije ti racun bas jak, proizilazi da od 100% stanovnika 98% govori ruski, 56% ukrajinski i da svi Ukrajinci govore ruski pored ukrajinskogНе улазећи у то колико кога има, из ове рачунице произилази да једно цело нема 100% већ 154%.
jer je ruski zvanicni jezik kojim se svi sluze.Nije se zapad mesao ni kada su Rusi ubijali Ukrajince u Donbasu pre otvorene agresije 2022.Drugo sam nešto hteo da ti kažem...Bode mi oči činjenica da je azov ubijao rusko stanovništvo po Donbasu a da "brižni" zapad nije reagovao i uputio na Ukrajinu bombardere da zaštiti civilno stanovništvo od egzodusa.
Možda bo trebao ubaciti karte Ukrajine-Rusije od 2014 godine zbog šire slike.Samo kažem.
Planirali rat protiv separatista u cemu nema nista lose ne protiv Rusije, to nije istoTo je itekako priznanje za planirani rat. Minski sporazumi bili su samo kupovina vremena.
Od čega rehabilitovan? Nije mi poznato da je ikada bio na nekoj ''crnoj listi'' ili zabranjivan u Rusiji.Zasada i pisem, ako velicas Hitler jos uvek ti sledi corka kao i ranije a Staljin skoro rehabilitovan jer je novi diktator na celu rusije.
A nije Viktorija Nuland dijelila paketiće pobunjenicima po kijevskom trgu 2014. godine?Nije se zapad mesao ni kada su Rusi ubijali Ukrajince u Donbasu pre otvorene agresije 2022.
Ako su se izjasnili kao Ukrajinci onda to i jesu nezavisno od toga koji jezik govore slicno je bilo u Slavoniji pre 91. Srbi i Hrvati govorili nekum jezikom koji je nesto izmedju hrvatskog i srpskogPa većina "Ukrajinaca" ne govori svoj materinji jezik. To puno govori.
Nisam ga ja posmrtno osudio i porusio mu stotine hiljada spomenika zbog nepocinstava za vreme svoje vladavine nego Rusi/Sovjeti.Hitler je istorijska licnost takodje.Od čega rehabilitovan? Nije mi poznato da je ikada bio na nekoj ''crnoj listi'' ili zabranjivan u Rusiji.
Jednostavno, Staljin ima svoje mesto kao istorijska ličnost, vladar jedne epohe. O njegovim delima može otvoreno da se raspravlja. O dobrim stvarima ili lošim, nema tu nikakve rehabilitacije.
Nije bio moderan i nije volio furundžije.
Svako vreme nosi svoje breme. Možd nije moglo drugačije u datim okolnostima.
Ukupan rezultat je da je od zaostale, maltne feudalne zemlje napravio svetsku velesilu
Imas u postavljenom zvanicni popis stanovnistva i kojim su jezicima govorili, vec sam te pitao gde si ovo iskopaoБла, бла бла... Ја те крстим а ти прдиш.
Да поновим "The ethnic composition changed to a rising share of Ukrainians and a decreasing share of Russians and others (46.7 percent Ukrainians, 48.2 percent Russians, 0.5 percent Jews) but, among the Ukrainians, an increasing share of native Russian speakers."
Јеси ли ти native Aboriginal speaker?
Наш народ каже, чије овце онога и ливада.
Putin salje narod u Ukrajinu na kolace sa slagom.Да а Зеленко и даље шаље народ у руску кланицу. Све иде својим током.

Meni to nije poznato,što ne menja ono što sam ti napisao.Nije se zapad mesao ni kada su Rusi ubijali Ukrajince u Donbasu pre otvorene agresije 2022.
To preskaču redovno da kažu...Kao da se nije ni dogodilo.A nije Viktorija Nuland dijelila paketiće pobunjenicima po kijevskom trgu 2014. godine?
To po tebi nije mješanje a?
Tako je, prave se mutavi.To preskaču redovno da kažu...Kao da se nije ni dogodilo.
To se dešava na svim stranama, samo malo je bolesnika koji uživaju u tim smrtima.
Niznji Novgorod prosle godineNisam ga ja posmrtno osudio i porusio mu stotine hiljada spomenika zbog nepocinstava za vreme svoje vladavine nego Rusi/Sovjeti.Hitler je istorijska licnost takodje.
Зрно по зрно и милион погинулих.
Најбоље без икаквих ратова.Мање зло него свеопшти нуклеаарни холокауст.
Најбоље без икаквих ратова.