Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Курска погранична област. Прилет ФАБ-а у шумски појас где се крије непријатељ. 🤝

Курска погранична област. На обе стране воде се активне борбе. Непријатељ држи територију по сваку цену до ослобођења је још далеко.

https://x.com/Perimetr123/status/1893285367584817486

❗ Доналд Трамп је демантовао информације о својој посети Москви 9. маја

„Не, нећу“, рекао је Трамп новинарима, пренела је прес-служба Беле куће.

Прес секретар руског председника Дмитриј Песков такође није потврдио информацију о Трамповој посети Москви.

https://x.com/DonbassSegodnya/status/1893341297034850561

људи ја се питам у шта су фебо пицигинх млитислав фртајлер енд компани стуцала претходне три године.

свакодневно русофобисање исколачених очију и нервозних прстића на тастатури са рсофобним иѕраѕом лица где се надају пропасти путина и русије

кад оно, ево ѕеленски ће морати да ое са власти.

русији добија огромандео територије, донбас постаје русија.

3 године они русофобишу.

3 године еј !

све што су наклапали паде им у воду...

3 године један нато не може да растури русију како су најављивали уз све те снакције и чудеса... још добили по носу

Screenshot_2025-02-22-23-27-37-782_com.android.chrome-edit.jpg

Zelenski pravi novi sjajan posao!
Ne 50%, već 100% fosila ide Amerikancima
Novi nacrt sporazuma o fosilnim gorivima koji je primio Kijev stroži je od prvog.
U sporazumu nema nikakvih bezbednosnih garancija.
Takođe, SAD ne preuzimaju nikakve investicione obaveze.
- SAD predlažu stvaranje fonda za upravljanje resursima, ali uz punu kontrolu SAD;
- Ukrajina ulaže dve trećine sredstava u fond, ali ne u stvarnom novcu, već u budućim prihodima od proizvodnje;
- Veličina fonda je 500 milijardi dolara.
SAD računaju da su svoju trećinu već uplatili kroz dosadašnju vojnu pomoć

GkZ52XTW0AAaB1R
@dlugomir

ovo nije ekonomsko porobljavanje ukrajine i prodaja svoje zemlje ?

majdan se naplatio imao je svoj cilj :mazi:

Tema je o Ukrajini i samo čudaci ne vide vezu.

Ја сам један од тих чудака, објасни ми ту везу, молим те, Пици. Везу између рата у Украјини и унутрашње политике у Америци. Хоће ли им се побољшати јавно здравство, на пример?

Otkud zapad nije tamo uputio bombardere da smiri Ukrajince a zaštiti Ruse koji su živeli na prostoru Donbasa?M?Ne,on je te iste Ukrajince naoružavao i spremao za sukob sa Rusijom,puštao da azov ubija po volji.Poltika dvostrukih standarda se zapadu obila o glavu.Sada se Rusija pita za sve.
Jos uvek nema tacnih podataka koliko je Ukrajinaca nestalo, otislo ili pobijeno u Donbasu a bili su vecina do 2014. sacekaj doznaces kada se rat zavrsi.

Цивили у ослобођеном Дзержинску.
Они који су успели да дочекају ослобођење града скривајући се у подрумима.

Z ParaBellum MD
Снимак од „Јастребова“ из ослобођеног Дзержинска – борци се сусрећу са локалним становницима који су остали у граду.

Већ су направили од Доњецка до Маријупоља (не могу да се сјетим колико км.). "Путко" и његови не нагађају као ти са личним резоновањем и жељама, него поставе видео па гледаш реалност онакву каква је.
Заборавих раније да те питам, имају ли у Аустралији када одеш да гласаш камере на бирачким мјестима? У грозној "Путковој" диктатури у РФ су то одавно увели као могућност накнадне провјере гласања. Има и у неколико држава ЕУ.
Premalo znas o Australijancima mnogi uopste ne znaju ko je premijer, bira se uglavnom prema tome koliko ima novca australijska porodica. Konzervativci kad dobiju izbore smanjuju socijalna davanja, opada broj nezaposlenih a budzet jaca tako ide mandat ili dva onda se narod seti socijalista pa bira njih, socijalna davanja se uvecavaju a kase se prazne, broj nezaposlenih raste i tako jedno dva mandata i "opet ajde Jovo nanovo" Kamere mozda postije a mozda i ne, ne znam ali u regularnost izbora niko ne sumnja nema potrebe za proveru nije to Srbija a ja sam za Seselja ti za Slobu i tako dok ne umremo.

Да ли сте знали да је Хитлер имао бункер у Украјини?

Звао се Вехрволф и налазио се у боровој шуми отприлике 12 километара северно од Винице, у Виницкој области. Адолф Хитлер је три пута посетио штаб Верволфа током његовог оперативног периода.

📌 Геополитички гласник
Kakve to veze ima sa Ukrajincima?

...u Donbasu a bili su vecina do 2014. sacekaj doznaces kada se rat zavrsi.

"The ethnic composition changed to a rising share of Ukrainians and a decreasing share of Russians and others (46.7 percent Ukrainians, 48.2 percent Russians, 0.5 percent Jews) but, among the Ukrainians, an increasing share of native Russian speakers."

То је било 1993.

Сада настави да лажеш и обмањујеш народ. Ако овде има неког да ти имало верује, наравно.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back