ЦрниГавран
Domaćin
- Poruka
- 4.972
Јел су стигли до Херсона и Одесе? Јел су стигли до реке? 3 године...Propade li rublja?
Шта би са Курском, јел избацише Укре за недељу дана?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јел су стигли до Херсона и Одесе? Јел су стигли до реке? 3 године...Propade li rublja?
Јел пао Кијев?Pao Bahmut? Avdiivka?
Јел су стигли до Одесе и Херсона?
Јел су стигли до Херсона и Одесе? Јел су стигли до реке? 3 године...
Шта би са Курском, јел избацише Укре за недељу дана?
Има логике да су Руси неспособни. Украјина само што није пала, и тако 3 године.Znaci Ukrima toliko dobro ide da Zelenski place sto niju pozvan na pregovore....ima logike, ima![]()
Сигурно, јер се Америма може веровати.Pasce i to bez ispaljenog metka![]()
Za nepune tri godine je moćna USA kapitulirala pred njima, opasni su Rusi.Има логике да су Руси неспособни. Украјина само што није пала, и тако 3 године.
Нису стигли ни до пола Украјине. Слепци.
Нек плаче Зеленски, они нису "нуклеарна сила" свака њима част што су издржали толико од стране руских агресора.
Него кад стижу Руси у Кијев? Како иде лажна денацификација? Јел су избацили Укре из Русије?
Сигурно, јер се Америма може веровати.
Где је капитулирала?Za nepune tri godine je moćna USA kapitulirala pred njima, opasni su Rusi.
Која наша? Пронађи где сам ја то рекао. Изволи.Pa do juce su bili vasa uzdanica![]()
![]()
![]()
Која наша? Пронађи где сам ја то рекао. Изволи.
Где је капитулирала?
Опасни Руси, три године се јебу по Украјинским запиздинама, и то још територијама где имају оне који их подржавају.
Срамота. Толико су моћни, да једну Украјину не могу три године да пацификују.
Ма да, сви Украјинци су фашисти, сви Срби су геноцидни...Pa uzdanica svih vas sto podrzavate Ukrajinske fasiste. Znas i sam na sta mislim.
Sad odjednom im se ne moze verovati![]()
Ма сатрли их, зато Руси нису стигли до пола Украјине, и још вршљају по Курску.Meni je veca sramota sto je tolika lova i oruzje skrkano u Ukrajinu od strane Zapada i opet ih ubise Rusi na magarcima i lopatama u ruci.
Ма сатрли их, зато Руси нису стигли до пола Украјине, и још вршљају по Курску.
Ма да, сви Украјинци су фашисти, сви Срби су геноцидни...
Пронађи где сам ја рекао да се Америма може веровати. Изволи.
Ма сатрли их, зато Руси нису стигли до пола Украјине, и још вршљају по Курску.
Ajde ne trtljaj, ceo NATO+ je bio iza Ukrajine i pukli ste, EU još uvek ne može da se pomiri sa porazom zato što su previše sebe ukanalili.Где је капитулирала?
Опасни Руси, три године се јебу по Украјинским запиздинама, и то још територијама где имају оне који их подржавају.
Срамота. Толико су моћни, да једну Украјину не могу три године да пацификују.
Nema tu više ni 500kvkm, umiru na mnogo manjoj teritoriji.Divota, vrsljaju na 500 kvadratnih kilometara dok im Rusi drze 20% Ukrajine....sjajna taktika.
Што их нису избацили?Divota, vrsljaju na 500 kvadratnih kilometara dok im Rusi drze 20% Ukrajine....sjajna taktika.
Док се не врате демократе, онда опет игранка.Ajde ne trtljaj, ceo NATO+ je bio iza Ukrajine i pukli ste, EU još uvek ne može da se pomiri sa porazom zato što su previše sebe ukanalili.
Racionalni Ameri su videli da je vrag odneo šalu i prihvatili poraz.
Што је он мој?Cekaj, nije se tvoj Zelenski kleo u Amere do juce? Nije?
Што их нису избацили?
20 посто после 3 године, огроман успех за једну "силу"