Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaci Ukrima toliko dobro ide da Zelenski place sto niju pozvan na pregovore....ima logike, ima :D
Има логике да су Руси неспособни. Украјина само што није пала, и тако 3 године.
Нису стигли ни до пола Украјине. Слепци.
Нек плаче Зеленски, они нису "нуклеарна сила" свака њима част што су издржали толико од стране руских агресора.
Него кад стижу Руси у Кијев? Како иде лажна денацификација? Јел су избацили Укре из Русије?

Има логике да су Руси неспособни. Украјина само што није пала, и тако 3 године.
Нису стигли ни до пола Украјине. Слепци.
Нек плаче Зеленски, они нису "нуклеарна сила" свака њима част што су издржали толико од стране руских агресора.
Него кад стижу Руси у Кијев? Како иде лажна денацификација? Јел су избацили Укре из Русије?
Za nepune tri godine je moćna USA kapitulirala pred njima, opasni su Rusi.

Za nepune tri godine je moćna USA kapitulirala pred njima, opasni su Rusi.
Где је капитулирала?
Опасни Руси, три године се јебу по Украјинским запиздинама, и то још територијама где имају оне који их подржавају.
Срамота. Толико су моћни, да једну Украјину не могу три године да пацификују.

Где је капитулирала?
Опасни Руси, три године се јебу по Украјинским запиздинама, и то још територијама где имају оне који их подржавају.

Meni je veca sramota sto je tolika lova i oruzje skrkano u Ukrajinu od strane Zapada i opet ih ubise Rusi na magarcima i lopatama u ruci.

Pa uzdanica svih vas sto podrzavate Ukrajinske fasiste. Znas i sam na sta mislim.

Sad odjednom im se ne moze verovati :D
Ма да, сви Украјинци су фашисти, сви Срби су геноцидни...
Пронађи где сам ја рекао да се Америма може веровати. Изволи.

Где је капитулирала?
Ajde ne trtljaj, ceo NATO+ je bio iza Ukrajine i pukli ste, EU još uvek ne može da se pomiri sa porazom zato što su previše sebe ukanalili.

Racionalni Ameri su videli da je vrag odneo šalu i prihvatili poraz.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back