Mecenaa
Domaćin
- Poruka
- 3.950
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како, мајку му, а баратате цифрама од 50 и 150 000 мртви Укара. Како, одакле их више ваде?!
Глухов, Суми, Миропоље - број Оружаних снага Украјине се вишеструко повећао.
Непријатељ је у великим размерама према Курску, акумулирајући снаге широм пограничног подручја.
У току је испорука муниције, опреме, горива и људства.
Ово јављамо да не буде још једно изненађење за наш Генералштаб.![]()

Дронови, вјероватно. Мањи експлозив али зато милион метални комадића на све стране. Панцир не може од тога спасити осим ђе су плоче. Доста снимака кад гледамо како бомба из дрона пада поред некога (а не искида му руке, ноге, главу итд.) и он трчи чак.. трчи иако је већ мртав.Bip sam u ratu i viđao rane. Artiljwrijski projektil iskida. Video sam na jednom veliku ranu iznad kolena, neki su ae pokušali previti, ali nije bilo rana na glavi.
Ukraina,lavov 21 i 25...bila prazna livada
Pogledajte prilog 1686115
Силан јунак, вођа на челу. Љепе ли слике.

Trump i Zelenski igraju se "dobar policajac, los policajac" sa Putinom, a ovi tzv. antivucicevi-rusofilicari se napalili kao mladi zecevi. Misle dobice Putin bombonjeru!
Evo ja tvrdim da ce Putin odbiti sve sto mu Trump ponudi. A sta ti kao poznavalac politike tvrdis? Ako ja ne budem u pravu necu se baviti politikom, a ako ti ne budes budes nemoj onda ni ti! Ok?Иди на љ/с, није политика за тебе.
Evropa je dodirnula dno u pravom smislu.Kakvi pokemoni Tramp nikoga nije zvao na pregovore.
Evropa je dodirnula dno u pravom smislu.Kakvi pokemoni Tramp nikoga nije zvao na pregovore.
Nisam siguran format pregovora je već dogovoren.I ja mislim da ovaj put neće pasti dogovor ali će nastaviti da pregovaraju u to sam siguran.Znalo bi ovo sve potrajati pola godine čak i do godinu dana.Evo ja tvrdim da ce Putin odbiti sve sto mu Trump ponudi. A sta ti kao poznavalac politike tvrdis? Ako ja ne budem u pravu necu se baviti politikom, a ako ti ne budes budes nemoj onda ni ti! Ok?
Русима је цијели рат највећи проблем вријеме. Прекасно и премало. Кад се примакну Укрима, ови опет одмакну напријед...jel ti mozda pije vodu teorija da je ovo maksimum koji Rusi mogu da pruze? bez mobilizacije, nema nista od izlaska na Dnjepar. a prelazak reke, to je misaona imenica. nije dovoljno unistiti cilj i preci preko polozaja 2km napred, moras da imas fizicke cizme na vojniku, da posle drzis tu teritoriju.
ovaj rat je obelezio istorijski skok u nacinu ratovanja, prelazak sa oklopa i raketa na dronove...fali jos samo jedan korak, masovna upotreba neke vrste AI za upravljanje tim sistemima na industrijskoj skali. US I Kina, za sada, najvise su napredovali u tom polju, jer jedini imaju neki napredan AI i ulazu pare u dalji razvoj
ove tri godine smo posmatrali nesto sto se moze porediti sa istorijskom pojavom baruta i prelazak sa maca i koplja na puske i topove
ja bih mogao da tvrdim da je ruski lancet i onaj kamikaza dron sahid, da su samostalno napravili vecu stetu Ukrajini nego sve oklopne brigade Rusije zajedno. isto tako Ukrajina, vise stete su naneli Rusiji dronovima sa aliexpresa nego sve krstarece i himarsi koje su dobili.
Evo ja tvrdim da ce Putin odbiti sve sto mu Trump ponudi. A sta ti kao poznavalac politike tvrdis? Ako ja ne budem u pravu necu se baviti politikom, a ako ti ne budes budes nemoj onda ni ti! Ok?
Napred prema Kijevu?Русима је цијели рат највећи проблем вријеме. Прекасно и премало. Кад се примакну Укрима, ови опет одмакну напријед...
Jesi li ti onaj sto je 2022. tvrdio da ce Ukrajina zameniti Tursku u NATO-u i postati evropski bedem protiv azijskih hordi? Jel zato Hojzgen plakao u Minhenu?Evo ja tvrdim da ce Putin odbiti sve sto mu Trump ponudi. A sta ti kao poznavalac politike tvrdis? Ako ja ne budem u pravu necu se baviti politikom, a ako ti ne budes budes nemoj onda ni ti! Ok?
Misliš da Ukrovermaht može da izdrži godinu dana? Ne verujem, zato USA i žuri sa pregovorima, Znaju da je rat izgubljen, ide operacija spasavanja obraza od sramote poraza, koliko-toliko.Nisam siguran format pregovora je već dogovoren.I ja mislim da ovaj put neće pasti dogovor ali će nastaviti da pregovaraju u to sam siguran.Znalo bi ovo sve potrajati pola godine čak i do godinu dana.
Misliš da Ukrovermaht može da izdrži godinu dana? Ne verujem, zato USA i žuri sa pregovorima,
Jeste ja sam taj i tvrdim to i dalje... Proces traje... Raspad imperija ( u ovom slucaju Rusije ) obicno traje desetinama godina, a nekad i stotinama. Ako neko izvlaci dalekosezne zakljucke iz trampovih ludorija i vrludanja, onda je vrlo naivan. Nisu u pitanju ni Trump ni Putin ni Zelenski, vec podzemne istorijske sile... Vi kao marxisti trebali bi to da znate...Jesi li ti onaj sto je 2022. tvrdio da ce Ukrajina zameniti Tursku u NATO-u i postati evropski bedem protiv azijskih hordi? Jel zato Hojzgen plakao u Minhenu?
Ukrajinske su obveze prema vjerovnicima. To im je jedina uloga u pregovorima.Svako ko ucestvuje u pregovorima ima nekih uslova ja ne bih zanemario americke i ukrajinske.
Bruxelles u sliciPočeli strahovi, i to najozbiljniji, doduše još se nadaju da bi Tramp mogao da se smiluje i da ih pozive da se slikaju: