Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нису. То су Урадиле САД и ВБ.
Amerika i Britanija su krive sto je Putin izvrsio nicim izazvanu agresiju na suverenu i nezavisnu Ukrajinu? Ovo mi mirise na logiku u stilu izvini Djuro sto si me tukao. Ajde da je se kaze da su globalisti namagarcili Putina da udje u rat, jos bih i poverovao. Recimo tri najvece prepreke globalizmu su Amerika, Rusija i Izrael, te su globalisti, pored toga sto su namagarcili Putina, gurnuli retardirane Palestince u sukob sa Izraelom, a pomocu bajdenovog korumpiranog rezima pokusali da zavladaju Amerikom... To bi jos nekako imalo smisla, objasnilo bi i netrpeljivost Trumpa prema globalisticki nastrojenoj Ukraini, i neprijateljstvo Evrope prema antiglobalistickom Izraelu... Ali tvrdnja da je Amerika kriva sto je Putin napao Ukrajinu nema veze sa logikom...

Predsedavajući bezbedonosne konferencije u Minhenu se sit isplakao.
Teška vremena prijatelju moj..........a čovek....slab
Plačljivko, a udarao bi na Rusiju. Nema suzu za milion Ukrajinaca.

A koje su to zapadne vrijednosti?
Ti u zapadnim zemljama doslovno možeš ostati bez posla i/ili otići u zatvor zbog posve banalnih stvari. Britanija i Irska su vrlo ekstremni primjeri.
Čovjek je u Britaniji nedavno dobio 2 godine zatvora jer je prodavao naljepnice za automobile s antiimigrantskim porukama.
Ne znam koliko su ljudi popratili što se tamo događa, ali to je užas. Policija radi dosjee svih građana koje uhvate da su napravili tzv. non-crime hate incident (to je službeni termin koji koriste!), čisti Orwell. Znači kažeš nešto što nije kazneno djelo, ali nakon toga prate tvoje aktivnosti i stvaraju dosje o tebi. Recimo možeš na X-u reći da ti je pun qurac imigranata koji samo kradu po kvartu i svima život pretvaraju u pakao i da ti policija odbija doći kad ih zoveš zbog uništavanja imovine - to ti je recimo jedan non-crime hate incident. Osobe s takvim dosjeom ne mogu dobiti posao u državnoj službi, na primjer. S druge strane, policija uopće ne adresira golemi broj ozbiljnih kaznenih djela koji se događaju na dnevnoj bazi - pljačke, napadi, provale. Ljudi se žale, ali policija se očito bavi drugim stvarima, verbalnim deliktom.

Amerika i Britanija su krive sto je Putin izvrsio nicim izazvanu agresiju na suverenu i nezavisnu Ukrajinu? Ovo mi mirise na logiku u stilu izvini Djuro sto si me tukao. Ajde da je se kaze da su globalisti namagarcili Putina da udje u rat, jos bih i poverovao. Recimo tri najvece prepreke globalizmu su Amerika, Rusija i Izrael, te su globalisti, pored toga sto su namagarcili Putina, gurnuli retardirane Palestince u sukob sa Izraelom, a pomocu bajdenovog korumpiranog rezima pokusali da zavladaju Amerikom... To bi jos nekako imalo smisla, objasnilo bi i netrpeljivost Trumpa prema globalisticki nastrojenoj Ukraini, i neprijateljstvo Evrope prema antiglobalistickom Izraelu... Ali tvrdnja da je Amerika kriva sto je Putin napao Ukrajinu nema veze sa logikom...
Sjedi Haso na klupici kraj čovjeka koji čitao "Logiku".
Priupita ga Haso što je to logika.Čovjek ga upita ima li kući akvarij?Haso potvrdno odgovori.
Čovjek: To znači da voliš životinje?
Haso: Volim.
Čovjek: Ako voliš životinje voliš i ljude?
Čovjek: Ako voliš ljude,voliš i žene?
Čovjek: Ako voliš žene, nisi pedder?
Haso: Nisam.
Čovjek: E, vidiš to ti je logika.
Ode čovjek i ostavi knjigu Hasi.
Navrati Mujo i upita ga:
Šta to čitaš,Haso?
Haso: Logiku.
Mujo: A šta je to logika?
Haso: Sad ću ti objasniti. Imaš li kući akvarij?
Mujo: Nemam.
Haso: Nemaš kući akvarij???
Mujo: Nemam.
Haso: Mrš, pederu jedan!!!

Ти си корисник/жртва врло неинтелигентне пропаганде.

Истина је нешто сасвим друго.

Истина је да Меморандум обавезује потписнице да не користе силу, како против политичке независности тако и против територијалне целовитости Украјине. Обе ствари кумулативно, што ће рећи и једно и друго је обавезујуће, не само Русију него и остале потписнице - САД, ВБ, тадашњу Украјину.

А шта су радиле САД? Два пута обојеном револуцијом срушиле легалну власт, а двечетрнаесте извршиле пуч, оружани преврат.

ИАКО Меморандум ЗАБРАЊУЈЕ употребу силе против политичкенезависности Украјине.

САД су се тада срушиле Меморандум. Остала дешавања су последица тога чина.

p.s.

Не очекујем од тебе ништа, а најмање разумевање ове чињенице, ово пишем ради оних који јесу отворени за аргументе.

A koje su to zapadne vrijednosti?
Ti u zapadnim zemljama doslovno možeš ostati bez posla i/ili otići u zatvor zbog posve banalnih stvari. Britanija i Irska su vrlo ekstremni primjeri.
Čovjek je u Britaniji nedavno dobio 2 godine zatvora jer je prodavao naljepnice za automobile s antiimigrantskim porukama.
Ne znam koliko su ljudi popratili što se tamo događa, ali to je užas. Policija radi dosjee svih građana koje uhvate da su napravili tzv. non-crime hate incident (to je službeni termin koji koriste!), čisti Orwell. Znači kažeš nešto što nije kazneno djelo, ali nakon toga prate tvoje aktivnosti i stvaraju dosje o tebi. Recimo možeš na X-u reći da ti je pun qurac imigranata koji samo kradu po kvartu i svima život pretvaraju u pakao i da ti policija odbija doći kad ih zoveš zbog uništavanja imovine - to ti je recimo jedan non-crime hate incident. Osobe s takvim dosjeom ne mogu dobiti posao u državnoj službi, na primjer. S druge strane, policija uopće ne adresira golemi broj ozbiljnih kaznenih djela koji se događaju na dnevnoj bazi - pljačke, napadi, provale. Ljudi se žale, ali policija se očito bavi drugim stvarima, verbalnim deliktom.
Ne razumeš.
Evo, nemačka policija je angažovala sve snage u zaštitu demokratije. Jednostavno, demokratija je toliko ugrožena, da su morali sve snage da upute u bitku protiv onih koji je ugrožavaju, pa trenutno nemaju vremena da se bave trivijalnostima kao šta su silovanja, ubistva, pljačke....
U toku je velika policijska simultana akcija hapšenja zlotvora koji su lajkovali nedemokratske memove. IT sektor Bundespolicije je identifikovao zlotvore i sad se češlja od vrata do vrata. Niko neće izbeći zasluženu zatvorsku kaznu i oduzimanje mobilnog telefona i kompjutera.
Akcija je dobro osmišljena, medijski pokrivena - TV ekipe idu zajedno sa policijom, da snime i objave nedemokratsko lice i njegov sramni lajk.

Poslednja izmena:
Jeste ja sam taj i tvrdim to i dalje... Proces traje... Raspad imperija ( u ovom slucaju Rusije ) obicno traje desetinama godina, a nekad i stotinama. Ako neko izvlaci dalekosezne zakljucke iz trampovih ludorija i vrludanja, onda je vrlo naivan. Nisu u pitanju ni Trump ni Putin ni Zelenski, vec podzemne istorijske sile... Vi kao marxisti trebali bi to da znate...
Al si ti opsiran... bilo je dovoljno da ili ne. Napisa mnogo, a ne odgovori zbog cega je Hojzgen plakao? Mozda oseca te "podzemne istorijske sile"?
Nisam marksista.

Jeste ja sam taj i tvrdim to i dalje... Proces traje... Raspad imperija ( u ovom slucaju Rusije ) obicno traje desetinama godina, a nekad i stotinama. Ako neko izvlaci dalekosezne zakljucke iz trampovih ludorija i vrludanja, onda je vrlo naivan. Nisu u pitanju ni Trump ni Putin ni Zelenski, vec podzemne istorijske sile... Vi kao marxisti trebali bi to da znate...
U pitanju je periodično ludilo koje s vremena na vreme zahvata kolektivni Zapad . Tokom tog ludila obuzima ih opsesivna manijakalna ideja uništenja i rasparčavanja Rusije.
Uvek završi ogromnim pustošenjem i porazom. I onda sledi period lizanja rana, nakon čega se ludilo vraća.
Prividne vođe su likovi kao šta su Napoleon, Hitler, Bajden, a u pozadini konce vuku neki pirgavi majmuni.

EU radi na ogromnom paketu za Ukrajinu, koji je trebalo da bude objavljen posle izbora u Nemačkoj.
Ali geometrijski entuzijasta Analena Berbok nije mogla da čuva tajnu i jasno je stavila do znanja da bi to moglo biti oko 700 milijardi evra!

„Pokrenućemo veliki paket koji nikada ranije nije postojao u ovoj dimenziji“
Hteli su to da sakriju, da ne bi smetato izborima! Ali sada znate, novac evropskih poreskih obveznika će otići Ukrajini u neviđenim sumama.

GkAmugYWQAA86Cn

Jedna dobra stvar je da ce do raspada Rusije ukrajina biti izbacena i iz istorijskih knjiga nakon 2014.godine.

Ти си корисник/жртва врло неинтелигентне пропаганде.

Истина је нешто сасвим друго.

Истина је да Меморандум обавезује потписнице да не користе силу, како против политичке независности тако и против територијалне целовитости Украјине. Обе ствари кумулативно, што ће рећи и једно и друго је обавезујуће, не само Русију него и остале потписнице - САД, ВБ, тадашњу Украјину.

А шта су радиле САД? Два пута обојеном револуцијом срушиле легалну власт, а двечетрнаесте извршиле пуч, оружани преврат.

ИАКО Меморандум ЗАБРАЊУЈЕ употребу силе против политичкенезависности Украјине.

САД су се тада срушиле Меморандум. Остала дешавања су последица тога чина.

p.s.

Не очекујем од тебе ништа, а најмање разумевање ове чињенице, ово пишем ради оних који јесу отворени за аргументе.
Propaganda mora da bude prilagođena intelektualnom nivou genijalaca kojima je namenjena. :D

Tramp je izjavio da je Bajden isprovocirao rat protiv Rusije,doduse svi to kreteni i woke fasisti sa zapada mogu da pricaju sta hoce.

Zemlje kao sto su Rusija,Amerika,Kina,Severna Koreja,Izrael i mogu da napadnu koga hoce i da nikome ne polazu racuna.

U pitanju je periodično ludilo koje s vremena na vreme zahvata kolektivni Zapad . Tokom tog ludila obuzima ih opsesivna manijakalna ideja uništenja i rasparčavanja Rusije.
Uvek završi ogromnim pustošenjem i porazom. I onda sledi period lizanja rana, nakon čega se ludilo vraća.
Prividne vođe su likovi kao šta su Napoleon, Hitler, Bajden, a u pozadini konce vuku neki pirgavi majmuni.
I ti lupaš gluposti !
Od kada Rusija ima nuklearno oružije nikog više nikad nije obuzela ideja rasparčavanja Rusije.
Podlegao si pod izdajničku propagandu !
Izdajnike ćeš na tv i internetu lako prepoznati upravo po tome što pominju reči "rasparčavanje Rusije" i kako se "Rusija brani od rasparčavanja" ali ok podlegao si pod izdajničku propagandu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back